Dacă etapa precedentă din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a fost una interesantă, cea de la sfârşitul săptămânii trecute a fost de-a dreptul incendiară. Toţi trei liderii din Ligile A, B şi C au fost învinşi (Viitorul Călan chiar a pierdut primul loc în C), astfel încât se poate spune că am avut parte de cele mai mari surprize posibile. În consecinţă, lupta la vârf în toate trei eşaloanele nu doar că a rămas deschisă, ci a devenit şi mult mai echilibrată.

Rezultate surpriză în Liga A

Două din cele trei meciuri disputate în prima ligă au avut deznodământul neaşteptat. Dacă victoria lui Roben Haţeg cu Micro 15 a fost una scontată, în celelalte partide s-au consemnat mari surprize. Comsid, echipa de pe penultimul loc, a învins pe City Taxi,

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi-a derulat la finele săptămânii trecute etape în toate cele trei ligi valorice, iar rezultatele au fost cum nu se poate mai interesante, cu implicaţii majore la vârful clasamentelor. În Liga A s-a produs o regrupare de forţe a pretendentelor la un loc în play-off, concomitent cu o desprindere a liderului, Liga B păstrează suspansul în fruntea ierarhiei după remiza înregistrată în derby, iar în Liga C trioul fruntaş îşi continuă marşul triumfal.

Sporting s-a distanţat în fruntea Ligii A

Sporting Crişcior a avut zi de pauză şi a luat trei puncte „la masa verde” prin retragerea din campionat a fostei mari rivale Boromir. Urmăritoarea sa Electroconat a pierdut întâlnirea cu City Taxi, astfel că diferenţa între primele două clasate a crescut

...

Federația de Minifotbal a dat publicității Clasamentul Național pe anul 2018. Campionatul Realsport Deva, continuă să se claseze în Top 10 și în acest an ocupând locul 7 cu 190 de puncte, în spatele campionatelor din Timisoara, Sibiu, Iasi, Zalau, București și Buzău. 
Pentru realizarea clasamentului s-au luat in calcul rezultatele inregistrate la competitiile nationale de la finalul sezonului 2017-2018 pecum si a numarului de echipe participante in competitia locala in sezonul 2017-2018. Pentru vizualizarea clasamentului dati click pe linkul de mai jos

...

Multe s-au întâmplat în runda programată la sfârşitul săptămânii trecute în Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Cel mai important pare a fi faptul că Liga A şi-a pierdut campioana en-titre, pe FC Boromir (vom reveni cu mai multe date despre subiect în Glasul Hunedoarei). Meciul acesteia cu Taylor Red & LPG a fost omologat cu scor de neprezentare, iar echipa nu mai este programată în etapele următoare.
În Liga B s-a jucat derbyul primelor două clasate, RGI & ECP şi Alaska, câştigat de aceasta din urmă. Noile promovate din Liga C au arătat în fine că nu au venit să facă doar act de prezenţă şi şi-au trecut în cont primele puncte la acest nivel.
În fine, se termină pauza şi în Liga C, astfel că sâmbătă şi duminică vom avea, pentru prima oară în 2019, zile pline cu meciuri în toate cele trei eşaloane din Campionatul

...

Vineri, 25.01.2019, la Budapesta, în Ungaria, a avut loc Adunarea Generală a Federației Europene de Minifotbal (EMF). România va continua să fie reprezentată în conducerea EMF de către secretarul general al FMR, Attila Takacs. Acesta a ocupat în ultimii ani funcția de secretar general al EMF, iar acum va face parte din Comitetul Executiv. 
Cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a EMF l-a constituit alegerea noii conduceri a EMF pentru următorii 3 ani. Aceasta va fi următoarea
Președinte - Borislav Alexandrov (Bulgaria)
Vicepreședinte - Gianluca Finazzi (Italia)

Comitetul Executiv:
Attila Takacs (România)

Campionatul Realsport de minifotbal s-a reluat cu meciurile primei etape din tur în Liga B. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate în acest week-end, să amintim că la finalul sezonului intermediar disputat anul trecut au retrogradat din Liga B ultimele două echipe, ABS Decor şi Securit Grup. În locul lor au promovat primele două clasate din Liga C, Bog XXI şi Universitatea Viile Noi, care au început competiţia cu 16 puncte mai puţin decât cele acumulate în eşalonul inferior.

Favoritele au obţinut victorii scontate în această primă rundă, în care din păcate am consemnat şi un 10 – 0 de neprezentare a Tinerilor la întâlnirea cu liderul RGI & ECP. Pe locul al doilea din ierarhia ligii secunde, la egalitate cu prima clasată, se menţine Alaska, victorioasă cu 10 – 3 în partida cu nou promovata Bog XXI.

...

🔝⚽️🏆🥇🏆🥇
FC BOROMIR RAMNICU VALCEA este campioana primei editii a Cupei Iernii Realsport-Boromir, dupa ce a reusit sa invinga in finala MAV SPORTS Timisoara, cu scorul de 2-1. In finala micea GT Sport Alba Iulia a invins Sporting Criscior cu 4-2.

Felicitari si multumim tuturor echipelor participante la acest eveniment sportiv.

Mesajul de sărbători al secretarului general al FMR și EMF, Attila Takacs.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, doresc să vă transmit cele mai sincere urări tuturor celor care au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai. 
Atât în numele meu, cât și în numele conducerii Federației de Minifotbal din România, vă mulțumesc pentru încrederea acordată, prin participarea la competițiile naționale si locale, precum si pentru susținerea și realizarea proiectelor stabilite în anul 2018. 
Am avut un an plin de evenimente, în care putem spune că am scris o nouă pagină in istoria minifotbalului european, reusind cele mai mari realizari sportive atât la nivel național, cât și la cel internațional.

Odată cu disputarea partidelor de duminică s-a încheiat sezonul din acest an în Campionatul Realsport de minifotbal Deva la toate ligile, A, B şi C. S-a mai jucat de fapt doar ultima etapă din turul intermediar al Ligii C şi un singur meci din Liga A, cel dintre FC Boromir şi Comsid. Acesta din urmă s-a încheiat cu o mare surpriză, campioana fiind învinsă de una din codaşele primei ligi. Comsid a câştigat cu 5 – 3 şi a egalat la puncte în clasament pe Micro 15, având avantajul meciului direct.

Aşa cum v-am anunţat anterior, în urma excluderii lui Bayern Deva, în Liga A s-au produs unele perturbări şi a fost nevoie să fie refăcut programul pentru restul campionatului. Astfel, etapa cu numărul 11 nu se va mai juca în acest an, ci în 2019, Campionatul Realsport de minifotbal Deva urmând să se

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a programat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile din etapa cu numărul 10 atât în Liga A cât şi în Liga C. După cum se ştie, Liga B şi-a încheiat turul preliminar şi aşteaptă să îşi cunoască noile competitoare de anul viitor, pentru că – aşa cum v-am mai informat – această ediţie de campionat este prima care se desfăşoară având un sistem cu promovare şi retrogradare.

Revenind la partidele de sâmbătă şi duminică, să spunem că am avut 36 de goluri marcate în Liga A – însemnând o medie de exact nouă goluri pe meci – şi 39 în Liga C – adică o medie de 7,8 goluri pe meci. Totuşi, să spunem că la prima ligă media a fost “ajustată” de neprezentarea celor de la Bayern Deva în faţa lui Boromir, joc omologat cu 10 – 0, conform

...

După pauza luată de Ziua Naţională a României, Campionatul Realsport de minifotbal Deva va continua la sfârşitul acestei săptămâni cu partidele din Ligile A şi C. Liga B şi-a încheiat conturile pe 2018, în timp ce Liga A mai programează în acest an două etape din retur, iar Liga C cele două runde rămase din turul intermediar.

Înainte de orice altceva, să amintim că duminică s-a jucat restanţa dintre FC Dex Team şi Viitorul Călan, din cel de-al treilea eşalon. Partida s-a încheiat cu o surpriză, Dex câştigând cu 10 – 6 şi administrându-i astfel liderului Ligii C prima înfrângere din acest sezon. Viitorul avusese până acum un parcurs perfect, cu şapte victorii din tot atâtea meciuri disputate.

În Liga A se joacă deja prima etapă din retur

Sfârşitul săptămânii trecute a adus odată cu meciurile etapei a noua din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi sfârşitul aşa-numitului tur intermediar, noutatea ediţiei 2018 – 2019. Vom reveni cu precizările necesare despre sistemul competiţional la fiecare eşalon după ce vom trece în revistă rezultatele înregistrate, unele foarte interesante şi cu implicaţii decisive asupra clasamentelor.

Sporting a învins Boromir şi conduce în Liga A

Două înfrângeri la acelaşi scor mai puţin obişnuit, 2 – 10, înregistrate de ultimele două clasate au oferit adversarelor lor câte trei puncte importante în lupta pentru locurile din play-off. Electroconat şi-a păstrat poziţia a doua după succesul cu Comsid, iar City Taxi rămâne graţie victoriei cu Bayern la un singur

...

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii – cu atât mai mult avem parte de meciuri echilibrate şi rezultate strânse. Am intrat şi în zodia derbyurilor – două asemenea întâlniri „de gradul trei” s-au disputat în Liga A, unde avem un nou lider –, continuă lupta „la baionetă” în Liga B, cu trei echipe la egalitate de puncte (!), dar şi duelul la vârf din Liga C între formaţii care par să se fi detaşat de restul competitoarelor.

Schimbare de lider în Liga A

Sporting Crişcior a profitat de faptul că lidera AS Electroconat a stat în această penultimă etapă şi a detronat-o din fruntea

...

Ne apropiem de finalul turului – aşa numitul tur intermediar la Ligile B şi C – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi lupta pentru puncte şi implicit pentru un loc mai bun în clasament este cât se poate de palpitantă. Dacă în Liga A am avut parte de un derby veritabil câştigat de liderul la zi în faţa campioanei şi de status-quo în fruntea ierarhiei, în celelalte două eşaloane am înregistrat rocade pe podium.

Aşa cum v-am obişnuit deja în prezentarea etapei, începem cu datele statistice. Din nou s-au marcat multe goluri, au fost şi victorii la scor, dar şi partide echilibrate, inclusiv două egaluri care au contat mult în modificările survenite la ligile B şi C. Au fost 37 de goluri în Liga A (9,25 media pe meci), 47 în Liga B (9,40 media) şi 39 în Liga C (7,80 media).

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit la sfârşitul săptămânii trecute dispute echilibrate, în special în cel de-al doilea eşalon valoric. Mai mult de jumătate din meciurile disputate sâmbătă şi duminică s-au încheiat fie la diferenţă minimă de un gol, fie la egalitate – în fiecare dintre cele trei ligi câte un meci încheindu-se nedecis. 
Să spunem că în clasamentele Campionatului Realsport s-au produs câteva „mişcări de trupe”, însă liderii sunt neschimbaţi. Conduc în continuare AS Electroconat, RGI & ECP şi Viitorul Călan în Ligile A, B, respectiv C, însă diferenţele sunt minime şi oricând urmăritoarele lor pot întoarce situaţia.

Ca de obicei, iată şi „porţia” obişnuită de cifre pentru amatorii de statistici. În Liga A s-au înscris 34 de goluri în patru partide – adică o medie de 8,5

...

Avancronica Liga A - etapa a IV-a (21 octombrie 2018)
Asa cum a fost preconizat inainte de inceperea noului sezon competitional in Liga A, putem spune si intari din nou idea, ca avem parte de cea mai echilibrata editie de campionat din ultimii ani. 
Dupa trei etape jucate in Liga A, intalnim o situaţie interesanta si mai rar intalnita in ultimele sezoane, unde cinci din cele noua echipe pot deveni lidere in clasament in orice moment, semn al unei intreceri echilibrate si aprig disputate. 
Sporting Deva (Locul 1, 9 puncte) si AS Electroconat (locul 2, 9 puncte) conduc clasamentul, dar pozitia celor doua este serios amenintata de numai putin de 3 echipe. City Taxi, Taylor Red&LPG si FC Boromir au cate 6 puncte in clasament, iar jocurile directe intre ele abia acum urmeaza.
In a doua parte a

...

Sporting Crişcior, RGI & ECP şi Universitatea Viile Noi – lideri în cele trei ligi ale Campionatului Realsport

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute cu meciurile etapei a doua din Ligile A, B şi C. Să spunem că în momentul de faţă sunt nouă echipe cu maximum de puncte şi tot nouă formaţii care nu au acumulat încă nici un punct (deşi mai trebuie ţinut cont şi de faptul că unele echipe au disputat o singură partidă, dat fiind numărul impar de participante din Ligile A şi C).

Să mai spunem că din nou s-a stat foarte bine la capitolul goluri marcate: 30 în Liga A (media 7,50

...

După ce sezonul de minifotbal devean a debutat luna precedentă cu meciurile din Cupa Realsport, care şi-a desemnat echipele calificate în sferturile de finală ale competiţiei, sfârşitul săptămânii trecute a programat partidele din etapa întâi a Campionatului Realsport de minifotbal Deva.

Au fost meciuri în toate cele trei ligi valorice, A, B şi C, încheiate şi cu scoruri strânse, dar şi la diferenţe mari, toate având însă ca numitor comun multe goluri marcate. Pentru amatorii de statistici să spunem că au fost 28 de goluri în patru partide din Liga A (o medie de exact 7 goluri pe meci), 34 de goluri în cinci partide din Liga B (media 6,8) şi 39 de goluri în cinci partide în Liga C (media 7,8).

Cu ceva modificări în componenţă – s-au înscris în ultima clipă încă două echipe, Ştiinţa şi Universitatea Viile Noi – Campionatul Realsport de minifotbal Deva pleacă la drum în noul sezon cu 30 de echipe. La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, vor avea loc meciurile primei etape în toate cele trei ligi valorice.

Competiţia se va desfăşura timp de aproximativ nouă luni, din 29 septembrie anul acesta până în 2 iunie 2019, când este programată finala campionatului.
Noutatea este că vom avea în premieră un sistem cu promovare şi retrogradare în şi din cele trei ligi A, B şi C. La fel ca în fiecare an, campioana si vicecampiona Realsport Deva vor participa la Campionatul Regional Sud-Vest organizat de Federaţia de Minifotbal din România.

...

Comisia de organizare al Campionatului Realsport anunta sistemul si programul competitional al Campionatului Realsport sezonul 2018-2019.

30 echipe participante - 9 luni de competitie.                

Organizare: Liga A – 9 echipe, Liga B – 10 echipe, Liga C – 11 echipe

Liga A – 9 echipe,

...

PARTICIPAREA ECHIPELOR IN CAMPIONAT :

1.1 Fiecare echipa va inregistra un lot de max 15 jucatori pe sezon. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.

1.2. Tabelul nominal de inscriere impreuna cu celelate documente solicitate se vor depune la CO

1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic pentru fotbal.

1.4 Inlocuriea unui jucator deja inregistrati pe tabelul de inscriere de la inceputul campionatului cu un jucator nou (indiferent de numarul acestora) se va face doar in

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
213
1442
9151
9337
1020581
1020581