Clubul Sportiv Realsport impreuna cu S.C. Boromir va invita sa participati in perioada 11-13 Ianuarie 2019, la Cupa Iernii Realsport – Boromir, desfasurat in localitatea Deva.

A. Informatii participare :
1. Echipe participante - 16 impartite in 4 grupe a cate 4 echipe
2. Taxa de participare : 500 lei / echipa.

Data limita de inscriere: 04 Ianuarie 2019
3. Perioada de defasurare : 11-13 ianuarie 2019
4. Locatie : Baza Sportiva Realsport. Deva, str. Axente Sever nr. 32

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a programat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile din etapa cu numărul 10 atât în Liga A cât şi în Liga C. După cum se ştie, Liga B şi-a încheiat turul preliminar şi aşteaptă să îşi cunoască noile competitoare de anul viitor, pentru că – aşa cum v-am mai informat – această ediţie de campionat este prima care se desfăşoară având un sistem cu promovare şi retrogradare.

Revenind la partidele de sâmbătă şi duminică, să spunem că am avut 36 de goluri marcate în Liga A – însemnând o medie de exact nouă goluri pe meci – şi 39 în Liga C – adică o medie de 7,8 goluri pe meci. Totuşi, să spunem că la prima ligă media a fost “ajustată” de neprezentarea celor de la Bayern Deva în faţa lui Boromir, joc omologat cu 10 – 0, conform

...

După pauza luată de Ziua Naţională a României, Campionatul Realsport de minifotbal Deva va continua la sfârşitul acestei săptămâni cu partidele din Ligile A şi C. Liga B şi-a încheiat conturile pe 2018, în timp ce Liga A mai programează în acest an două etape din retur, iar Liga C cele două runde rămase din turul intermediar.

Înainte de orice altceva, să amintim că duminică s-a jucat restanţa dintre FC Dex Team şi Viitorul Călan, din cel de-al treilea eşalon. Partida s-a încheiat cu o surpriză, Dex câştigând cu 10 – 6 şi administrându-i astfel liderului Ligii C prima înfrângere din acest sezon. Viitorul avusese până acum un parcurs perfect, cu şapte victorii din tot atâtea meciuri disputate.

În Liga A se joacă deja prima etapă din retur

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii – cu atât mai mult avem parte de meciuri echilibrate şi rezultate strânse. Am intrat şi în zodia derbyurilor – două asemenea întâlniri „de gradul trei” s-au disputat în Liga A, unde avem un nou lider –, continuă lupta „la baionetă” în Liga B, cu trei echipe la egalitate de puncte (!), dar şi duelul la vârf din Liga C între formaţii care par să se fi detaşat de restul competitoarelor.

Schimbare de lider în Liga A

Sporting Crişcior a profitat de faptul că lidera AS Electroconat a stat în această penultimă etapă şi a detronat-o din fruntea

...

Ne apropiem de finalul turului – aşa numitul tur intermediar la Ligile B şi C – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi lupta pentru puncte şi implicit pentru un loc mai bun în clasament este cât se poate de palpitantă. Dacă în Liga A am avut parte de un derby veritabil câştigat de liderul la zi în faţa campioanei şi de status-quo în fruntea ierarhiei, în celelalte două eşaloane am înregistrat rocade pe podium.

Aşa cum v-am obişnuit deja în prezentarea etapei, începem cu datele statistice. Din nou s-au marcat multe goluri, au fost şi victorii la scor, dar şi partide echilibrate, inclusiv două egaluri care au contat mult în modificările survenite la ligile B şi C. Au fost 37 de goluri în Liga A (9,25 media pe meci), 47 în Liga B (9,40 media) şi 39 în Liga C (7,80 media).

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit la sfârşitul săptămânii trecute dispute echilibrate, în special în cel de-al doilea eşalon valoric. Mai mult de jumătate din meciurile disputate sâmbătă şi duminică s-au încheiat fie la diferenţă minimă de un gol, fie la egalitate – în fiecare dintre cele trei ligi câte un meci încheindu-se nedecis. 
Să spunem că în clasamentele Campionatului Realsport s-au produs câteva „mişcări de trupe”, însă liderii sunt neschimbaţi. Conduc în continuare AS Electroconat, RGI & ECP şi Viitorul Călan în Ligile A, B, respectiv C, însă diferenţele sunt minime şi oricând urmăritoarele lor pot întoarce situaţia.

Ca de obicei, iată şi „porţia” obişnuită de cifre pentru amatorii de statistici. În Liga A s-au înscris 34 de goluri în patru partide – adică o medie de 8,5

...

Avancronica Liga A - etapa a IV-a (21 octombrie 2018)
Asa cum a fost preconizat inainte de inceperea noului sezon competitional in Liga A, putem spune si intari din nou idea, ca avem parte de cea mai echilibrata editie de campionat din ultimii ani. 
Dupa trei etape jucate in Liga A, intalnim o situaţie interesanta si mai rar intalnita in ultimele sezoane, unde cinci din cele noua echipe pot deveni lidere in clasament in orice moment, semn al unei intreceri echilibrate si aprig disputate. 
Sporting Deva (Locul 1, 9 puncte) si AS Electroconat (locul 2, 9 puncte) conduc clasamentul, dar pozitia celor doua este serios amenintata de numai putin de 3 echipe. City Taxi, Taylor Red&LPG si FC Boromir au cate 6 puncte in clasament, iar jocurile directe intre ele abia acum urmeaza.
In a doua parte a

...

Sporting Crişcior, RGI & ECP şi Universitatea Viile Noi – lideri în cele trei ligi ale Campionatului Realsport

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute cu meciurile etapei a doua din Ligile A, B şi C. Să spunem că în momentul de faţă sunt nouă echipe cu maximum de puncte şi tot nouă formaţii care nu au acumulat încă nici un punct (deşi mai trebuie ţinut cont şi de faptul că unele echipe au disputat o singură partidă, dat fiind numărul impar de participante din Ligile A şi C).

Să mai spunem că din nou s-a stat foarte bine la capitolul goluri marcate: 30 în Liga A (media 7,50

...

După ce sezonul de minifotbal devean a debutat luna precedentă cu meciurile din Cupa Realsport, care şi-a desemnat echipele calificate în sferturile de finală ale competiţiei, sfârşitul săptămânii trecute a programat partidele din etapa întâi a Campionatului Realsport de minifotbal Deva.

Au fost meciuri în toate cele trei ligi valorice, A, B şi C, încheiate şi cu scoruri strânse, dar şi la diferenţe mari, toate având însă ca numitor comun multe goluri marcate. Pentru amatorii de statistici să spunem că au fost 28 de goluri în patru partide din Liga A (o medie de exact 7 goluri pe meci), 34 de goluri în cinci partide din Liga B (media 6,8) şi 39 de goluri în cinci partide în Liga C (media 7,8).

Cu ceva modificări în componenţă – s-au înscris în ultima clipă încă două echipe, Ştiinţa şi Universitatea Viile Noi – Campionatul Realsport de minifotbal Deva pleacă la drum în noul sezon cu 30 de echipe. La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, vor avea loc meciurile primei etape în toate cele trei ligi valorice.

Competiţia se va desfăşura timp de aproximativ nouă luni, din 29 septembrie anul acesta până în 2 iunie 2019, când este programată finala campionatului.
Noutatea este că vom avea în premieră un sistem cu promovare şi retrogradare în şi din cele trei ligi A, B şi C. La fel ca în fiecare an, campioana si vicecampiona Realsport Deva vor participa la Campionatul Regional Sud-Vest organizat de Federaţia de Minifotbal din România.

...

Comisia de organizare al Campionatului Realsport anunta sistemul si programul competitional al Campionatului Realsport sezonul 2018-2019.

30 echipe participante - 9 luni de competitie.                

Organizare: Liga A – 9 echipe, Liga B – 10 echipe, Liga C – 11 echipe

Liga A – 9 echipe,

...

PARTICIPAREA ECHIPELOR IN CAMPIONAT :

1.1 Fiecare echipa va inregistra un lot de max 15 jucatori pe sezon. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.

1.2. Tabelul nominal de inscriere impreuna cu celelate documente solicitate se vor depune la CO

1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic pentru fotbal.

1.4 Inlocuriea unui jucator deja inregistrati pe tabelul de inscriere de la inceputul campionatului cu un jucator nou (indiferent de numarul acestora) se va face doar in

...

Sâmbătă şi duminică au loc la baza Realsport din Deva primele meciuri oficiale ale sezonului competiţional 2018 – 2019 de minifotbal. Întrecerile încep cu partidele din grupele Cupei Realsport, urmând ca în 22 septembrie să înceapă Campionatul Realsport de Minifotbal Deva în toate cele trei ligi.

Componenţa celor şapte grupe din Cupa Realsport a fost stabilită prin tragere la sorţi. Regulamentul de disputare a competiţiei prevede că se vor califica mai departe, în faza optimilor de finală, echipele situate pe locurile 1 şi 2 din cele şapte grupe, respectiv cele mai bune două echipe clasate pe locurile 3.Optimile de finală sunt programate să aibă loc tot în luna septembrie.

S-au stabilit şi ligile din Campionatul Realsport

Cea de a 13-a ediţie din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva va aduna la start un

...

Descarca aplicatia oficiala a minifotbalului european.
Incepand cu acest sezon Campionatul Realsport este vizibil pe cea mai mare aplicatie a minifotbalului european. Campionatul din care faci parte a reusit sa-si faca prezenta pe acelasi portal unde mii de oameni, sute de echipe si zeci de comeptitii isi desfasoara
...

In atentia echipelor participante in Cupa Romaniei Realsport, sezonul 2018-2019
Comisia de organizare a anuntat pe pagina oficiala al campionatului programul celor sapte grupe din cadrul Cupei Realsport.
acceseaza linkul pagini aici: http://realsport.ro/rs/index.php/ro/cupa-realsport-2018-2019
Rugam delegatii si

...

In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
 A) Informatii participare si inscriere :
1. Taxa inscriere - 300 lei / echipa
2. Data incepere competitie: 1-2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va debuta pe data

...

Faza finală a ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Minifotbal a adunat la start cele mai bune 20 de echipe din ţară, ajunse aici după un dificil traseu de calificare, cu campionate locale şi regionale. Competiţia s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, timp de trei zile, în Alba Iulia, pe terenurile de la Baza Sportivă Winner’s Ţălnar şi de la Baza Sportivă Fair Play.

Cu două victorii şi două înfrângeri în cele patru meciuri disputate, Sporting – echipa vicecampioană în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva în ediţia 2018 – nu a reuşit să treacă mai departe în cea mai echilibrată grupă a turneului final, în care diferenţa dintre locul 1 şi locul 4 a fost de numai trei puncte.

Debut cu victorie în competiţia

...

Programul grupelor si orelor de disputare al Campionatului National Alba Iulia 2018

ora 21.00 festivitatea de deschidere cu participarea echipelor si a invitatiilor, pe terenul Bazei Sportive Winners’s Talnar 

ora 21.30 jocul de deschidere Campionat National intre: Beer Hunters Alba iulia si RAAL Bistrita

Adresa teren: T1 – Baza Sportiva Winner’s Talnar, str. Pacii nr. 15 Alba Iulia

                          T2 – Baza Sportiva Fair Paly Alba Iulia, Str. B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 21B

 

Alba Iulia va găzdui în acest sfârşit de săptămână turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal. La competiţia care se va derula sub genericul “ Unirea minifotbalului românesc” vor participa 20 de formaţii. Vicecampioana Realsport Sporting Deva, va face parte din grupa D, alături de Condor Buzău, Hermannstadt Sibiu, Luceafărul Floreşti şi Auto Driver Iasi. Celelalte echipe participante au fost repartiza în lupta pentru

...

Auto Driver Iaşi, Condor Fortuna Friends Buzău, FC Hermannstadt Sibiu şi CS Luceafărul Floreşti sunt echipele pe care Sporting le va întâlni în Grupa A de la faza finală a Campionatului Naţional de Minifotbal, care se va desfăşura la la Alba Iulia, între 6 şi 8 iulie a. c.

Sporting este singura formaţie hunedoreană care a reuşit calificarea în ultimul act al competiţiei. Alte patru reprezentante ale judeţului nostru – Boromir Deva, Corvinul Hunedoara, Liberty Hunedoara şi Romos Orăştie – s-au oprit în faza premergătoare, cea a Campionatelor Regionale desfăşurate pe zone geografice, în patru oraşe diferite.

Cum s-a obţinut calificarea de la turneele zonale

Pentru a ajunge să evolueze la Alba Iulia, echipele care au obţinut calificarea au avut de trecut obstacole diferite la turneele zonale. Astfel,

...

Cinci echipe de minifotbal din judeţul nostru au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatul Regional Sud-Vest, disputat timp de trei zile la Baza Sportivă Atletico din Craiova. Miza celor 20 de formaţii prezente la această fază a competiţiei a fost clasarea pe unul din primele şase locuri, cele care au dat drept de participare la Campionatul Naţional care se va juca la Alba Iulia între 6 şi 8 iulie. Mai mult, campioana regională din Sud-Vest are şi dreptul de a-şi achiziţiona licenţa de participare la EMF Champions League, care va avea loc la Terme Catez, în Slovenia.

Cele cinci reprezentante ale noastre la întrecerea zonală au fost Boromir şi Sporting (din Campionatul Realsport de minifotbal Deva), Corvinul şi Liberty (din Campionatul Hunedoarei) şi Romos Orăştie. Au fost alcătuite patru grupe de câte cinci echipe, din

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
106
1762
7498
182743
995992
995992