"Este suficient doar sa incepi ca sa poti castiga." - Robin Sharma
Campionatul Real Sport – Etapa a 4 a/retur 
Ca de fiecare data, si in aceasta runda, toti jucatorii care au evoluat pe sinteticul de la Real Sport, au manifestat o pota laudabila de joc, ei fiind asistati de multi spectatori si acompaniati de o vreme superba. In cele 6 partide disputate, s-au marcat 61 goluri. AEK a pierdut la masa verde cu scorul de 6 la 0, prin neprezentare, in fata Azariei.
 
In primele minute, ABS Décor a
...

"Daca vrei sa fii cel mai bun, trebuie sa faci lucruri pe care altii nu sunt dispusi sa le faca." - Michael Phelps

Ardoarea manifestată in joc de fiecare echipa, dar si prezența in număr semnificativ a spectatorilor, au produs și in acest week – end, la 📌 Baza Realsport , mult spectacol minifotbalistic.
In 6 partide disputate s-au marcat 45 de goluri, fiecare fază din care s-au marcat golurile are istoria sa, una croită cu muncă si pasiune de către sportivi.
▶️ FC Corona si RGI & ECP au oferit un meci echilibrat, o partidă generoasă in faze ofensive, dar atât portarii celor două formații cât si liniile defensive au fost in zi destul de bună, partida incheindu-se 2-2. Cele două formații erau despărțite de 1️⃣1️⃣ puncte in clasament înaintea acestei partide, dar în teren nu s-a

...

Au modificat decorul. No Name a fost campioana acestei etape!

"Nu numar zilele, fac zilele sa conteze." - Muhammad Ali

Etapa a 1 a din retur a programat 7 meciuri in care s-au inscris 52 de goluri, pentru fiecare gol s-a muncit, pentru fiecare gol marcat, echipa care l-a inscris s-a bucurat la maxim, si din nou a fost la Baza sportiva Realsport din Deva, spectacol.

Daruirea si bucuria jocului au fost la ele acasa si in etapa a 1 a a returului din cadrul Campionatului Municipal de Minifotbal Realsport Deva.

ABS Décor a plecat ca favorita din postura de lider al campionatului in fata celor de la No Name, numai ca nu tot timpul socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa. No name, a etalat

...

"Nu esti invins atunci cand pierzi. Esti invins atunci cand renunti." - Paulo Coelho
Etapa a 13-a returului, a programat in acest weekend la baza sportiva Realsport 7 partide in care s-au inscris 56 goluri, in toate partidele a fost remarcata o dispozitie de joc extraordinara din partea tutror sportivilor, factor care a generat un real spectacol la Baza Real Sport din Deva.La aproape toate partidele am sesizat prezenta numeroasa a spectatorilor, lucru ce graieste de la sine ca partidele care se disputa la Real Sport magnetizeza indiferent de timp si anotimp, atentia multor spectatori.
No Name continua sa manifeste o incredere
...

"Sportul reprezinta o forma de manifestare eminamente artistica a fiintei umane" - Ionel Teodoreanu

Ca de fiecare data, si in aceasta runda, toti jucatorii care au evoluat in etapa cu numarul 12 al Campionatului Municipal de Minifotbal Realsport Deva, au etalat o vointa de manual si un aplomb extraordinar din dorinta de a face meciuri frumoase, reusind si de aceasta data, acest lucru. Etapa cu din weekend a programat 7 meciuri extreme de spectaculoase in care s-a marcat 57 goluri, cu o medie de 8 goluri pe meci, un adevarat record in “pofta de gol”. Etapa recordurilor a continuat si la rezultatele interesante

...

Sâmbătă, 17.02.2024, a avut loc, la Cercul Militar din Cluj Napoca, Adunarea Generală a Federației Române de Minifotbal, for suprem al minifotbalului românesc, aflat sub tutela Agenției Naționale pentru Sport (ANS) din luna iulie a anului 2021.

La întâlnirea, prezidată de președintele FRM, Ioan Onicaș, au participat, alături de ceilalți membri ai Comitetului Executiv: Cristian Lupu (vicepreședinte), Dan Ștefan Cojocaru (vicepreședinte), Attila Takacs (secretar general), Zoltan Szekely, Raoul Borșoș și Octavian Goga (membri), reprezentanți ai celor 33 de structuri asociate, 17 Asociații Județene de Minifotbal (AJM-uri) si 16 membri fondatori.

În cadrul ședinței de la Cluj Napoca, s-a votat afilierea la FRM a următoarelor nouă structuri sportive județene,

...

Comunicat nr. 1 din data de 10.01.2024 - emis de Comisia de organizare Campionatul Realsport Deva

In vederea actualizarii bazei de date cat si pentru a putea aplica viza anuala pe licenta/carnet jucator pe anul 2024, toti delegatii echipelor participante Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Devavor transmite tabelul cu lotul de jucatori in format electornic pe adresa de email campionatrsp@gmail.com pana la data de 04.02.2024. (Tabel atasat prezentei).

Dupa primirea tabelului solicitat delegatul echipei va fi invitat de comisie la baza sportiva Realsport Deva pentru vizare si plata carnete-licente

...

Prin această scrisoare de început de an dorim să vă transmitem cele mai sincere urări de La multi ani 2024, tuturor celor care, prin pasiune, prin investiții și prin implicare continuă, susțineți și ridicați zilnic calitatea și nivelul minifotbalului românesc și nu numai.

În numele Federației Române de Minifotbal, vă mulțumim pentru încrederea acordată, prin dezvoltarea competițiilor locale, prin participarea la competițiile naționale, precum si pentru susținerea și realizarea proiectelor stabilite în acest an.

Am avut un an plin de evenimente și credem cu tărie că am reușit să scriem o nouă pagină glorioasă în istoria sportului românesc, reușind cele mai mari realizări sportive, atât la nivel național, cât mai ales la cel internațional.

...

Naționala României de minifotbal este noua campioană mondială. ”Tricolorii” au învins în finală selecționata Kazahstanului la capătul unei partide dramatice, încheiată la loviturile de departajare. A fost 2-2 după 60 de minute de joc și 12-11 la loviturile de departajare.

A fost un debut de partidă echilibrat, ambele echipe dând dovadă de multă precauție în primele minute, cea mai mare ocazie venind abia în minutul 12, când Nemițanu a reluat puțin pe lângă poartă după o repunere de la margine, pentru ca trei minute mai târziu, Ungur să expedieze o torpilă din propria jumătate, dar mingea a trecut peste transversală.

România a continuat șarjele ofensive, dar din nou mingea a ratat de puțin ținta la șutul lui Mocanu.

Kazahstanul a dat, însă, lovitura pe finalul primei reprize, când, după o acțiune rapidă, l-a forțat pe Ungur să marcheze

...

SEZONUL 2023-2024| DE 17 ANI IMPREUNA / ACEST SEZON SE DISPUTA DOAR CU JUCATORI AMATORI

( jucatorii de Liga 3 si Futsal Liga 1, NU au drept de participare in competitia locala)

In vederea desfasurarii Campionatului municipal de minifotbal Deva, editia a 17-a sezonul 2023-2024, precum si pentru a informa echipele participante in vederea inscrierii in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 350 lei / echipa se achita pana pe data de 21 august 2023. Echipa este considerata inscrisa doar in

...

Echipa Penitenciarului Deva este noua campioană la minifotbal în competiţia firmelor şi instituţiilor organizată la baza Realsport Deva. Succesul se datorează în primul constanţei acestei grupări care a cedat doar cinci puncte în cele 14 etape jucate.
Lideră la finalul turului, Citadella a început şi returul cu un succes, 7-2 contra echipei CFR şi privea încrezătoare derby-ul cu ISU Hunedoara, una din rivalele la titlu. Însă, în duelul direct, ISU s-a dovedit mai bună şi a câştigat la limită, scor 2-1, menţinându-şi speranţele titlu. O altă echipă cu speranţe la primul loc, Geniştii, şi-a diminuat şansele tot într-un duel cu ISU Hunedoara, cedat cu scorul de 5-7. Mai mult, Geniştii a pierdut şi derby-ul
...

Fostă participantă în sezonul trecut al primului eşalon, Hugo Team s-a dovedit în acest campionat cea mai bună echipă a Ligii B, asigurându-şi titlul cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Ultima necunoscută în această competiţie este ordinea locurilor 2 şi 3 de pe podium, lupta dându-se între Alaska şi Comsid.
Deşi îi ajunge şi un rezultat de egalitate în duelul cu Comsid, locul 2 înaintea etapei, Hugo Team a tranşat derby-ul în favoarea sa şi s-a impus cu scorul de 5-3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Macingo (2), A. Paul, Mădăraş şi Dubere în timp ce pentru trupa lui Vasile Mărginean au înscris A. Constantin şi Lazăr (2).

Liderul principalului eşalon al campionatului municipal de minifotbal Deva a obţinut o nouă victorie, încheind turul play-off-ului cu maximum de succese. Hunedorenii au în acest moment şapte puncte avans faţa de următoarea clasată, IEK Deva, care are însă un meci mai puţin jucat.

Cum partida IEK Deva – Old Boys Orăştie a fost amânată, singurul meci jucat în ultima etapă a turului play-off-ului a fost Ultra HD – Taylor Red&Instalaţii Gevis. Trupa de pe Cerna s-a impus cu 4-2, prin „dubla” lui Munteanu şi golurile marcate de Moldovan şi Birta, pentru învinşi punctând Lazăr şi Sandu. Cu acest al treilea succes

...

SISTEM DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE SUPERLIGA VEST – HUNEDOARA, 09-11 IUNIE 2023

1.1 Urne si repartizare locuri: Superliga României 2023 Vest – Hunedoara, perioada 09-11 iunie 2023
1.2 Participa un numar de 24 de echipe. Tragerea la sorti se va face folosind 4 urne valorice a cate 6 echipe si se va tine cont de urmatoarele:

Urna 1:
a) 6 echipe desemnate cu cel mai bun rezultat din competitia locala organizată de membrul fondator al Federatiei Nationale sau care a

...

Ultima etapă din sezonul regulat al Ligii B Realsport şi-a stabilit ultimele necunoscute, FC Corona şi RGI&EPC prinzând în extremis locurile calificante în play-off. În primul eşalon, Ultra HD şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului dar lupta pentru titlu e departe de a se fi încheiat.
Înaintea ultimei etape din sezonul regulat al Ligii B Realsport cinci echipe aveau şanse matematice pentru ultimele două locuri calificante în play-off. Jocul rezultatelor dar şi evoluţia proprie le-au făcut câştigătoare pe FC Corona şi RGI&EPC deşi

...

Înaintea ultimei etape a sezonului regulat al eşalonului secund al campionatului municipal de minifotbal Realsport, patru echipe au obţinut calificarea în play-off iar alte cinci se luptă pentru celelalte două locuri. În schimb, în Liga A s-a jucat prima etapă a play-off-ului şi play-out-ului.
În acest sezon al campionatului municipal de minifotbal Realsport în play-off şi play-out echipele vor intra cu toate punctele acumulate în sezonul regulat, fără puncte bonus. Astfel, înaintea primei etape a play-off-ul Ligii A diferenţa dintre prima clasată şi cea de-a patra a fost de doar patru puncte. IEK Deva, cea care a intrat de pe prima poziţie, a remizat cu Taylor Red&Instaţii Gevis, scor 2-2, pierzând un tempo în lupta pentru titlu. În derby-ul etapei, Ultra HD şi-a

...

Ultima rundă jucată în campionatul municipal de minifotbal Realsport a oferit destule surprize, liderii celor două eşaloane pierzând surprinzător.

IEK a cedat în faţa celor de la ABS Decor, însă rezultatul nu o va afecta în play-off iar Hugo Team a coborât pe locul 3 În Liga B după eşecul suferit în faţa Mureşului Sântuhalm.
După ce a „demolat-o” în runda precedentă pe Old Boys Orăştie, IEK a pierdut

...

Noul lider al principalului eşalon al campionatului municipal de minifotbal Realsport este Old Boys Orăştie, grupare care a obţinut a treia victorie la rând. Fosta grupare de pe prima poziţie, Ultra HD, a căzut pe locul 3 după ce a pierdut a doua etapă consecutivă, fiind învinsă clar de IEK Deva.

Aflată de val după ce i-a administrat rivalei Ultra HD primul eşec al sezonului, în runda trecută, Old Boys Orăştie a obţinut o nouă victorie, a treia la rând, şi s-a instalat pe prima poziţie în Liga A Realsport. Trupa din oraşul Paliei a învins cu 3-2 pe ABS Decor, prin reuşitele semnate de Vaşarhelean (2) şi Trif, pentru învinşi punctând Siklodi şi Lehel. Derby-ul etapei a fost adjudecat de IEK Deva care a trecut clar, scor 6-3, de Ultra HD. Liviu Herci şi Mario Boldea au punctat fiecare de câte trei ori pentru învingători,

...

A venit timpul …. ca si fetele să joace minifotbal!!!
Asociatia Judeteana de Minifotbal Hunedoara, organizeaza PRIMA editie de Campionat judetean de minfotbal feminin! ⚽️
Fii alaturi de acest proiect in care miscarea, competivitatea si voia buna se aduna pe terenul sintetic pentru a desemna prima campioana judeteana la minifotbal feminin. Asfel veti avea ocazia sa participati la Campionatul National Feminin, organizat de Federatia Romana de Minifotbal!
Fa-ti echipa si
...

O delegație a Federației Române de Minifotbal, federație națională aflată sub egida Ministerului Sportului din luna iulie a anului 2021, formată din cei mai importanți oameni din FRM, Ioan Onicaș – președinte și Attila Takacs – secretar general, s-a întâlnit zilele trecute, la București, cu domnul Carol Eduard Novak, Ministrul Sportului. Întâlnirea, care a avut loc la sediul Ministerului Sportului, a avut ca temă principală „dezvoltarea sportului de masă din România”, minifotbalul fiind unul dintre cele mai populare și răspândite sporturi de la noi din țară, cu un număr foarte mare de participanți și cu un număr în creștere de participanți legitimați oficial la cluburile sportive cu „minifotbal” în CIS.

În cadrul întâlnirii de la Minister, președintele Ioan Onicaș i-a oferit domnului ministru un

...

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipa Realsport transmite cele mai bune ganduri tuturor jucătorilor, delagaților, sponsorilor și partenerilor Campionatului Municipal de Minifotbal Realsport Deva.
Fiindcă suntem parte al aceluiași proiect, in cadul careia peste 300 de sportivi amatori isi desfasoara activitatea saptamana de saptamana inr-un cadru organizat timp de 9 luni din an, avand la baza cea mai mare comunitate de practicanti din judet.
Avand la baza acest puternic fundament, cladit de-a lungul ultimilor 16 ani, dorim ca și in anul viitor să dezvoltăm in continuare competitiile dedicate sportului de masa in speta minifotbalul.
Minifotbalul imparte aceeasi pasiune in spiritul fairplay-ului, a respectului și al prieteniei.
Cu
...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10459
71691
276128
548554
19881264
19881264