Runda de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a adus în general rezultate scontate în cele două eşaloane. Formaţiile care plecau cu prima şansă şi-au impus superioritatea şi pe teren, majoritatea dintre ele chiar la scoruri mari. Excepţia notabilă s-a numit Los Amigos, care a cedat primele puncte din acest sezon. Liderul primei ligi a fost ţinut în şah de Universitatea Viile Noi, fiind nevoit să se mulţumească doar cu o remiză. Ca de obicei, nu i-am uitat nici pe amatorii de statistici, pentru care am consemnat un lucru interesant în acestă etapă a noua. În Liga A s-au înscris exact 9 goluri pe meci, iar în Liga B media a fost de fix 7 goluri pe meci – adică 63 reuşite în 7 partide, respectiv 42 în 6 jocuri.

Ordinea primelor şase a rămas neschimbată în

...

Ce ne rezervă Campionatul Realsport la sfârşitul săptămânii

Vom avea destule meciuri interesante de urmărit sâmbătă şi duminică, când este programată etapa a noua în Ligile A şi B din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. În primul eşalon mai sunt doar cinci etape de disputat până la încheierea turului preliminar, când se va trage linia de departajare între play-off şi play-out, iar în cel de-al doilea lucrurile sunt încă şi mai complicate, practic nimic nefiind încă decis.

Liga A: Alte întâlniri directe pentru play-off.

În condiţiile în care 12 din cele 14 echipe participante încă aspiră cu şanse reale la ocuparea unui loc între primele 7, era inevitabil ca fiecare etapă să

...

A fost etapa cu numărul 8 în Campionatul Realsport de minifotbal Deva, care ne-a adus mult mai puţine surprize decât rundele anterioare. Primele patru clasate din Liga A au obţinut victorii clare, confirmând încă o dată ierarhia, în timp ce în Liga B plutonul din urma liderului s-a agitat din nou, producându-se permutări de la locurile 2 la 9. Am avut parte şi de un derby veritabil în eşalonul secund, de dispute tranşate la limită dar şi de scoruri mari, adică nu ne-am plictisit deloc în acest week-end.

S-a înscris foarte mult, respectiv în Liga A s-au marcat 58 de goluri în 7 partide, însemnând o medie de 8,28 goluri pe meci, iar în Liga B am avut 46 de goluri în 6 partide, media fiind de 7,66 goluri pe meci.

Luptă acerbă pentru ultimele locuri de play-off

...

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a produs câteva „seisme”, echivalente cu unele rezultate mai puţin sau deloc scontate înaintea jocurilor. Aceste surprize au zdruncinat ceea ce se bănuia până acum despre raportul valoric dintre echipe, bulversând ierarhiile mai ales la mijlocul clasamentelor.

Marii beneficiari au fost fără îndoială cei doi lideri, Los Amigos în Liga A şi Micro 15 în Liga B. Desigur, distanţele faţă de urmăritoare sunt departe de a fi decisive, dar la finalul sezonului regulat aceste patru, respectiv trei puncte avans s-ar putea să conteze.

Dacă am ajuns să vorbim despre cifre, iată şi datele statistice ale etapei cu numărul 7. Liga A a oferit 47 de goluri în şapte partide (de fapt, 37 în

...

Liga A: Meciuri directe pentru play-off

Etapa din acest week-end, cea cu numărul şapte, reprezintă exact jumătatea turului intermediar din prima ligă valorică a Campionatului Realsport de minifotbal Deva. Acum, la mijlocul acestei faze a competiţiei, putem spune fără a risca prea mult că sunt trei formaţii – respectiv ocupantele actuale ale podiumului – care sunt într-o măsură mai mare sau mai mică sigure de locul lor din play-off.

În afară de aceste (hai să le spunem) certitudini, restul clasamentului Ligii A este însă o nebuloasă totală. De la locul 4 inclusiv în jos orice deznodământ este posibil, deoarece sunt cinci echipe cu câte 9 puncte şi alte trei cu câte 6 puncte, care speră fiecare – şi au tot dreptul să o facă – la ocuparea unui loc în primele şapte la finele

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a programat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile etapei a şasea. Au fost consemnate rezultate cât se poate de interesante, au fost şi surprize, iar lupta pentru locurile de play-off rămâne cât se poate de deschisă în prima ligă, în timp ce la liga secundă plutonul fruntaş s-a regrupat ca pentru un sprint ciclist.

Înainte de a ne opri asupra meciurilor disputate sâmbătă şi duminică, să vedem ce spune statistica rundei. S-au marcat 53 de goluri în cele şapte partide din Liga A, ceea ce înseamnă 7,57 goluri pe meci, în timp ce Liga B a realizat o medie de exact 7 goluri pe meci, cu cele 42 reuşite în şase jocuri.

Los Amigos rămâne lider în Liga A

Los Amigos şi-a asigurat rămânerea pe prima poziţie a clasamentului încă de sâmbătă, când a învins Doctorii cu un scor de set din tenis,

...

A trecut şi etapa a cincea, cea a derbyurilor – aşa cum am numit-o în avancronică – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate şi implicaţiile lor, unele cât se poate de interesante, în ierarhiile celor două ligi, să oferim şi amatorilor de statistici câteva cifre. În Liga A s-au înscris 47 de goluri în şapte partide, aceasta însemnând o medie de 6,71 goluri pe meci, iar în Liga B s-a marcat de 48 de ori în doar şase jocuri, adică o medie de exact 8 goluri pe meci.

Aşa cum era de aşteptat cu atâtea partide directe între echipe apropiate în clasament, s-au produs destule regrupări atât în partea superioară cât şi în cea inferioară din ambele ligi. Dacă în Liga A liderul Los Amigos a rămas singura echipă cu punctaj maxim din Campionatul Realsport,

...

Etapa a cincea din Campionatul Realsport de minifotbal Deva propune la acest sfârşit de săptămână câte două capete de afiş în cele două ligi. Este vorba de întâlniri între primele clasate din fiecare ligă, respectiv IEK Deva – Coralis Deva şi RGI & ECP – Los Amigos în Liga A, Alaska – VLB Team şi ABS Decor – Cement în Liga B. Nu mai trebuie să subliniem importanţa acestor meciuri directe între pretendentele la poziţiile fruntaşe, mai ales în prima ligă, unde după un singur tur intermediar de campionat se va trece la play-off şi play-out.

Meciuri directe pentru punctele din play-off

Liga A propune sâmbătă două partide între formaţii aflate în jumătatea inferioară a ierarhiei. Este vorba despre MDS Deva (6 puncte, locul 7) – Doctorii (3 puncte, locul 9) şi Boys Team (3

...

Rezultatele meciurilor etapei a patra din Campionatul Realsport de minifotbal Deva au adus „seisme” în clasamentele Ligilor A şi B. Sigur, este abia începutul sezonului, diferenţele de punctaj între echipe sunt minime şi e firesc să se producă modificări dese în cele două ierarhii. Totuşi, merită menţionat că din primele cinci clasate din prima ligă înaintea acestei runde nici una nu şi-a păstrat locul (!), iar din a două ligă doar liderul Alaska a rămas pe poziţie dintre primele cinci.

Înainte de a începe trecerea în revistă a ceea ce s-a întâmplat sâmbătă şi duminică, să adăugăm pentru amatorii de statistici că în cele şapte partide din Liga A s-au înscris 55 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de 7,85 goluri pe meci, iar în Liga B s-au marcat 32 de goluri în cinci meciuri disputate, adică o medie de 6,4

...

Şase echipe neînvinse în Campionatul Realsport; câte vor rămâne aşa după etapa a patra?

 Caravana Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva merge mai departe cu meciurile etapei a patra din Ligile A şi B, programate la sfârşitul acestei săptămâni. Până acum această ediţie de campionat s-a dovedit mai tranşantă decât oricând, în cele 39 de partide jucate înregistrându-se un singur rezultat de egalitate! Vom vedea dacă se va continua pe această linie sau nu, deocamdată începem trecerea în revistă a ceea ce ne aşteaptă în acest week-end.

 Trei echipe au punctaj maxim în Liga A

 Lupta pentru locurile din play-off se dă deja la intensitate maximă. RGI & ECP, Los Amigos şi Coralis au avut un start perfect

...

Echipa națională de minifotbal a României s-a impus, sâmbătă, 5 octombrie și în ultimul joc din grupa C la Campionatul Mondial din Australia, de la Perth. Tricolorii antrenați de Virgil Bejenaru și Tudor Șimon s-au impus după un meci greu, scor 2-1, în fața celor din Liban, o echipă arțăgoasă, care și-a jucat șansele la calificare până în ultimul minut.

Libanul a deschis scorul, contrar cursului jocului, în minutul 12, dar Andrei Balea a egalat cu un minut înainte de pauză, cu un șut din apropiere după o pasă inteligentă de la Mircea Ungur, o schemă intens lucrată la antrenamente. Românii au ratat o serie de ocazii de gol în prima repriză, în timp ce adversarii au marcat la una dintre puținele lor faze de gol. Repriza secundă a continuat cu România la timona jocului, în ciuda faptului că un egal era suficient pentru tricolori pentru ca ei să câștige

...

In mai putin de 10 zile debuteaza una din cele mai vechi campionate de minifotbal din Romania, Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva, sezonul 2019-2020. Competitia organizata de Clubul Sportiv Realsport Deva a ajuns deja la a 14-a editie si asa cum am fost obijnuiti si in sezoanele precedente, Comisia de Organizare anunta o editie spectaculoasa cu multe premii, jocuri transmise live si mai ales spectacol sportiv. Campionatul demareaza pe 28 septembrie si se inchide dupa 9 luni de competitie pe data de 31 mai 2020. In acest sezon vor participa peste 400 de jucatori amatori formand 26 de echipe, impartite in doua ligi, Liga A si Liga B. Comisia de organizare programeaza pentru acest sezon 28 de etape, dupa cum urmeaza

Organizare doua ligi: Liga A – 14 echipe, Liga B – 12 echipe. 

Sedinta tehnica se reprogrameaza pentru data de 02 septembrie (luni)
Informatii si sedinta tehnica Campionatul Realsport, sezonul 2019-2020
Comisia de organizare anunta delegatii echipelor participante in campionat, ca sedinta tehnica in vederea stabilirii programului si a tintarului competitional, atat pentru Cupa, cat si pentru campionat, va avea loc in data de 02 septembrie (luni) ora 19.00 la Baza Sportiva Realsport. 
📌📁Rugam delegatii echipelor ca pana pe data de 30 august sa depuna dosarul de inscriere solicitat de comisia de organizare.
🏆Asa cum a fost anuntat anterior nou sezonul va debuta pe data de 7

...

In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 400 lei / echipa se achita pana pe data de 20 august 2019. Echipa este considerata inscrisa doar in momentul achitarii taxei de inscriere. Documentele aferente inscrierii echipei in Campionat se pot ridica in fiecare zi de luni-vineri dupa ora 16.30 de la sediul Baza Sportiva, str. Axente Sever. nr. 32. Informatiile pot fi solicitate si pe adresa de email: realsportdeva@gmail.com
2. Data incepere competitie: 2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va

...

13 ani de minifotbal 2006-2019
CAMPIONATUL REALSPORT DE MINIFOTBAL AMATORI DEVA, sezonul 2018-2019
Cu ocazia închiderii sezonului competițional al Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva, Comisia de Organizare împreuna cu partenerul competiției Consiliul Local al Municipiului Deva au premiat în cadrul Festivității de premiere toate echipele participante in campionat. Premiile au fost înmânate de Primarul orașului Deva domnul Florin Oancea și Takacs Attila organizatorul Campionatului. Premierea a avut loc în data de 02 IUNIE 2019, DUMINICA ORA 19.30.

Premii acordate:
⚽️ LIGA A Realsport:

...

Avancronică ultima etapă a sezonului.
Sezonul competițional al Campionatului Realsport de minifotbal Amatori Deva, se apropie cu pași mari spre final. După un sezon desfășurat pe o perioadă de nouă luni, ce a adunat peste 500 jucători amatori de minifotbal din Deva și împrejurimi, putem spune că și în acest sezon am avut parte de toate. Sute de ore de Transmisii Live a jocurilor din campionat, sute de poze, zeci de articole și nu în ultimul rând foarte multe jocuri spectaculoase, echipe și jucători ambițioase, care au trăit gustul înfrângerii și al victoriei. Din punctul de vedere al organizatorilor toate persoanele implicate în buna desfășurare al campionatului,delegați, jucători, sponsori, suporteri sunt marii câștigători al acestei ediții de campionat.
Dar până la decernarea premiilor mai avem un mic pas și nu în ultimul rând o ultimă etapă, care poate decide

...

După un sezon lung, în care am avut parte de tot ceea ce e mai frumos în acest sport, jocuri spectaculoase, bătălii aprige pentru puncte, goluri frumoase, prietenie și nu în ultimul rând respect și Fair Play, iată că Liga A a ajuns la ultima parte a sezonului.

Duminică este programat prima etapă din Play off-ul și Play out al sezonului 2018-2019. În Play off cele mai bune patru echipe din campionat se confruntă într-o ultimă bătălie finală pentru câștigarea titlului de campioană a sezonului. Astfel, Sporting Crișcior ocupă prima poziție în clasament „final four” cu 16 puncte având mari șanse de a câștiga titlul de campioană, dar vom vedea dacă și celelalte trei echipe sunt de acord cu acest aspect. Atât AS Electroconat (locul 2, 12 puncte), Roben Hațeg (locul 3, 4 puncte), cât și City Taxi Deva (locul 4, 4 puncte) cu siguranță nu au dezarmat și vor încerca să

...

Ultima etapă înainte de Play off și Play out Liga A

Liga A programează duminică ultima etapa a sezonului regulat în care singura miză o reprezintă duelul dintre City Taxi Deva și Sporting Crișcior. După multe jocuri interesante și bătălii pentru punctele bonus puse în joc, precum și pentru ocuparea ultimei poziții ce duce în „final four”, iată că putem spune că apele sau limpezit iar ierarhia din Play off a fost stabilită în etapa precedentă. Astfel Sporting Crișcior ocupă prima poziție în clasament cu 14 puncte, iar dacă învinge în jocul de duminică pe City Taxi Deva, mai acumulează 2 puncte, acumulând 16 puncte, poate chiar suficiente pentru câștigarea titlului de campioană a sezonului 2018-2019. Locul 2 în clasament este ocupat de AS Electroconat cu 12 puncte, urmat de Roben Hateg cu 4 puncte și City Taxi

...

COMUNICAT FMR, 22.04.2019

Campionatul National Old Boys - 2019 si EMF Masters Cup 2019

In vederea desfasurarii Campionatului National Old Boys, va comunicam urmatoarele:

  • Locul si data de desfasurare a competitiei: Drobeta Turnu Severin, 12 - 14 iulie 2019;
  • Adresa terenuri: Teren 1 - Baza Sportiva Drobeta str. Bld. I.C. Bratianu nr. 90D si

Teren 2 - Complex Sportiv Crihala, Parcul de agrement Crihala FN

  • Taxa de participare: 600 lei/ echipa se achita in contul Federatiei de catre Organizatorul local pana in data de 20 iunie 2019.

Evenimentul acestui sfârșit de săptămână este întâlnirea dintre primele două clasate, Sporting Crişcior şi AS Electroconat. Partida, o putem numi și bătălia pentru câștigarea titlului, care are conotații mult mai importante decât cele trei puncte puse în joc. O victorie pentru Sporting ar asigura într-o mare proporție titlul de campioană a sezonului 2018-2019, asta și datorită punctelor acumulate în clasamentul din play off împotriva contracandidatelor, care îi poate oferi un avantaj confortabil în ultima parte a campionatului. Pe cealaltă parte, AS Electroconat este obligată să învingă, pentru a mai spera la titlu și să reducă diferența de puncte în Play off față de lideră.

Bătălia pentru ultima poziție, care asigură calificarea în Play off continuă în această etapă la distanța între City Taxi Deva și Taylor Red&LPG. Prima are aparent o întâlnire mai puțin

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute, de data aceasta fără surprizele mari cu care ne-a obişnuit în ultimul timp. E un semn fie că favoritele şi-au regrupat forţele şi au tratat meciurile cu maximă seriozitate, fie că autoarele surprizelor de până acum nu au mai avut suflu să susţină şi în această etapă acelaşi tempo.

Roben Haţeg câştigă derbyul etapei din Liga A

Aşa cum am tot repetat până acum, două formaţii îşi continuă netulburate parcursul în prima ligă valorică. Distanţa în clasament între Sporting Crişcior şi AS Electroconat faţă de celelalte competitoare este insurmontabilă, astfel încât ele se gândesc deja la faza următoare a întrecerii. Pentru celelalte două locuri care duc în play-off se bat însă trei echipe, iar aici orice deznodământ este posibil.
În meci direct pentru locul

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
386
2424
3286
27816
1501856
1501856