Hotărât lucru, acum că ne aflăm pe la jumătatea întrecerii în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva lucrurile în cele trei ligi încep să devină din ce în ce mai interesante. Surprizele apar practic la fiecare etapă, „greii” nu sunt deloc invincibili, după cum se vede, iar ierarhiile sunt destul de strânse pentru a face orice deznodământ posibil în competiţiile A, B şi C.

Capul de afiş al etapei, adică meciul dintre Pera BMW şi Electroconat, a fost derby doar cu numele, pentru că Pera şi-a zdrobit adversara cu un 8 – 0 care nu necesită nici un fel de comentarii. O victorie preţioasă a obţinut deţinătoarea titlului, Sporting, 4 – 1 cu Taylord Red & LPG, o altă pretendentă la un loc în play-off. În disputa codaşelor Bayern Deva a avut câştig de cauză în

...

Inscrie-ti echipa la Cupa Old Boys Realsport si ai sansa sa participi la Campionatul National Old Boys si EMF Senior Cup in Slovenia, organizat de Federatia Europeana de Minifotbal.

Cupa Old Boys - ediția a II-a - demarează de astăzi înscrierile, care se vor încheia în data de 10 aprilie. Competitia se desfasoara in perioada 21-22 aprilie 2018.

Sunt așteptate la start echipe formate din jucători cu varsta de 40 de ani impliniti sau care implinesc in anul in curs si max 2 jucatori „juniori” născuți înainte de 01.01.1981 (să aibă

...

Meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute nu au adus vreo schimbare de lider în cele trei ligi din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, însă s-au înregistrat rezultate cât se poate de interesante. Scoruri strânse în partidele jucate în Liga A (cu o excepţie neplăcută), înfrângeri clare pentru două pretendente la podium în Liga B şi confirmări pentru fruntaşele din Liga C, iată tabloul de ansamblu a ceea ce a fost sâmbătă şi duminică la Baza Realsport.

Prima înfrângere pentru lider în Liga A

Fără îndoială, cele mai echilibrate confruntări ale competiţiei în fiecare etapă sunt cele din Liga A, unde scorurile sunt de regulă mai strânse decât în ligile inferioare. Nu a făcut excepţie nici această a şaptea rundă, care a debutat cu o

...

Sfârşitul săptămânii trecute a programat la baza Realsport din Deva o nouă etapă din Ligile A, B şi C ale Campionatului de Minifotbal. Ca o curiozitate, jumătate din meciuri s-au încheiat cu scoruri strânse, la maxim două goluri diferenţă, în timp ce în cealaltă jumătate s-au înregistrat scoruri mari, iar acest lucru s-a întâmplat în toate cele trei ligi.

Boromir şi-a mărit avansul în Liga A

FC Boromir îşi continuă marşul netulburat în prima ligă, acum când ne aflăm foarte aproape de jumătatea întrecerii. Liderul a zdrobit ultima clasată Bayern cu 9 – 1 şi şi-a mărit ecartul faţă de a doua clasată la şapte puncte. A contribuit la această distanţare şi înfrângerea surprinzătoare a lui Sporting, fosta ocupantă a locului 2, în faţa lui City Taxi, scor 3 – 4. În derbyul

...

Programul etapelor de la sfârşitul săptămânii trecute propunea din start partide echilibrate în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, mai ales în Ligile A şi C, unde se înfruntau echipe apropiate ca poziţii în clasament. Din păcate în Liga B exact întâlnirile presupuse a fi între echipe de valori apropiate nu s-au disputat, consemnându-se neprezentări la joc şi fiind omologate în consecinţă.

Să spunem că echilibrul pe tabela de marcaj a fost consemnat doar în Liga A, în rest înregistrându-se victorii clare, fără mari surprize. În consecinţă liderii şi în general şi urmăritorii lor şi-au păstrat poziţiile în fruntea ligilor respective, doar în pluton existând câteva permutări mai mult sau mai puţin semnificative.

Boromir s-a

...

Federația de Minifotbal din România se pregătește pentru un an 2018 plin de competiții regionale și naționale. 3 iunie este data limită până la care toți organizatorii locali trebuie să încheie competițiile și să transmită numele echipelor care vor participa la campionatele regionale. De asemenea au fost stabilite locațiile în care vor avea loc cele 4 campionate regionale, campionatul firmelor și instituțiilor precum și campionatul de old-boys și supercupa României. În ceea ce privește Campionatul Național și Cupa României, lucrurile sunt stabilite în proporție de 90% pentru locațiile Alba Iulia, respectiv Sibiu, iar în momentul în care totul va fi 100% sigur, vom emite un comunicat de presă pe acest subiect.

Date și locații competiții naționale organizate de FMR în 2018:

  • 5-6 iunie: tragerea la
...

Sâmbătă, 17.02.2018, a avut loc la Alba Iulia, Adunarea Generală Ordinară a membrilor afiliați la Federația de Minifotbal din România. Mare parte dintre cei prezenți, au ajuns la Alba Iulia de vineri după amiază, seara fiind programat și un joc amical, de socializare, între delegați, la Baza Sportivă Winner’s Țălnar. Echipele au fost compuse fiecare din 7 jucători plus un portar iar câștig de cauză au avut la final băieții îmbrăcați în roșu care s-au impus cu 10-3. Scorul a fost însă mai puțin important, comunicarea și voia bună fiind elementele de bază ale acestui joc între prieteni.

Adunarea Generală a demarat sâmbătă dimineața la ora 10 la Hotelul Cetate, acolo fiind și locul de cazare al celor prezenți. Discuțiile au durat până la ora 17, cu o pauză de prânz la mijloc, fiind atinse toate punctele de pe ordinea de zi. Ședința a

...

Dacă ar fi să caracterizăm etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva printr-un singur element comun, acesta ar fi numărul mare de goluri înscrise în fiecare din cele trei eşaloane valorice. În rest, au fost rezultate strânse în Liga A, trei victorii la scor în Liga B, două meciuri echilibrate şi alte două încheiate la diferenţe mari în Liga C, aşadar deosebiri pe toate fronturile.

Boromir a câştigat derbyul Ligii A

Cea mai aşteptată întâlnire a etapei de duminică a fost cea dintre Boromir şi Sporting, adică reeditarea finalei din sezonul trecut. S-a impus de data aceasta liderul la zi al Ligii A, Boromir, punând

...

Dacă Ligile A şi B sunt în plină desfăşurare, derulându-şi deja câte trei etape din program, iată că şi Liga C din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva porneşte la drum în acest sfârşit de săptămână, când se vor desfăşura partidele primei runde. Avem aşadar un campionat care de acum încolo se joacă în toate cele trei eşaloane, iar meciurile promit să fie din ce în ce mai interesante.

În Liga A se reeditează finala de anul trecut, Boromir – Sporting. Cele două ocupă şi în momentul de faţă primele locuri în clasament, unde sunt separate doar de trei puncte, astfel încât orice comentariu despre importanţa acestei partide nu ar face decât să sublinieze ceea ce e evident.

Etapa a treia din primele două ligi valorice ale Campionatului Realsport de Minifotbal Deva a adus rezultate scontate, dar şi o mare surpriză în Liga A, unde ultima clasată Micro 15 a obţinut prima sa victorie din această fază a competiţiei în faţa echipei clasate pe locul 2, Pera BMW. Acest fapt a bulversat serios ierarhia ligii, în afara liderului toate formaţiile modificându-şi poziţiile în clasament.

Boromir conduce neînvinsă în Liga A

Intrată cu maximum de puncte din serii în prima ligă, FC Boromir Deva îşi continuă parcursul aproape perfect – a „lăsat” un singur egal adversarelor – rămânând în continuare fără înfrângere.

În Liga B nu s-au înregistrat surprize, poate doar diferenţa mare de scor cu care Grawe a învins pe RGI & ECP – într-un meci presupus iniţial ca mult mai echilibrat – să fie ieşită din comun. E drept, aici programul jocurilor a opus echipe apropiate în clasament ca locuri şi ca număr de puncte, astfel că orice rezultat era posibil în aceste partide.

În cel mai aşteptat meci al zilei de sâmbătă s-au întâlnit ocupantele primelor două locuri din liga secundă, Comsid şi Alaska, aflate la egalitate de puncte înaintea acestei etape. A câştigat prima clasată cu un spectaculos 5 – 3 şi a pus astfel o distanţă de trei puncte în clasament între ea şi învinsă.

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva continuă sâmbătă şi duminică cu partidele etapei cu numărul 3 din ligile A şi B. Dacă în Liga B se întâlnesc echipe vecine în clasament şi în consecinţă se aşteaptă jocuri şi rezultate echilibrate, în Liga A formaţiile din fruntea clasamentului par a fi favorite, cu toate că şi aici există un meci tipic de „1X2”.

Dar, cum până acum s-au înregistrat destule surprize în campionat, să nu ne grăbim cu pronosticurile şi să trecem doar în revistă programul acestui sfârşit de săptămână.

Începem cronologic, cu Liga B, şi o facem în forţă: primul joc al zilei de mâine opune ocupantele primelor două locuri în clasament, Alaska şi Comsid, fiecare cu câte 11 puncte, aşadar nu mai e nevoie să subliniem care e miza partidei.

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva a continuat cu meciurile etapei a doua în primele două ligi, A şi B. Au fost jocuri în care s-au înscris multe goluri, s-a strecurat între ele şi unul încheiat cu un scor-fluviu, s-au înregistrat şi două egaluri, am avut parte de câte un derby de clasament în ambele întreceri, au fost şi surprize, în fine, au fost prezente toate ingredientele unei competiţii care se respectă.

Înainte de a trece la cronica etapei, să notăm pentru amatorii de statistici că s-au înscris 25 de goluri în patru meciuri în Liga A, adică o medie de 6,25 pe meci, şi 35 în cinci partide în Liga B, aceasta însemnând exact 7 goluri pe meci.

Schimbare de lider în Liga B

Cronologic, etapa a doua a început cu o semisurpriză, Grawe Deva a învins pe FC Corona cu 5 – 2 şi a făcut astfel rocada în clasament cu

...

După partidele pasionante din prima rundă, Campionatul Realsport de Minifotbal Deva oferă la sfârşitul acestei săptămâni perspectiva unor meciuri de aceeaşi factură şi, de ce nu, cu acelaşi dramatism şi deznodăminte imprevizibile. Adevărul este că echilibrul valoric prezent în aproape toate confruntările din Ligile A şi B este garanţia unei întreceri deschise oricărui rezultat.

Este inutil de spus că în aceste condiţii orice punct contează enorm, mai ales în cel de-al doilea eşalon valoric, unde cinci echipe continuă să se afle înghesuite în clasament pe intervalul unui singur punct. Meciuri gen Boromir – Pera BMW (Liga A) şi Alaska – ABS Decor (Liga B) din acest week-end nu fac decât să sporească gradul de atractivitate al acestei competiţii tot mai populare.

Primele două ligi, A şi B, din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva şi-au derulat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile etapei întâi. Au fost jocuri încheiate cu rezultate strânse (cu o singură excepţie), dintre cele nouă partide disputate şase încheindu-se la un gol diferenţă, iar alte două la un ecart de două goluri. Este un semn cât se poate de clar că valorile sunt echilibrate în ambele ligi şi ne aşteaptă în 2018 un sezon competiţional într-adevăr pasionant.

Au lipsit de la aceste meciuri festivalurile de goluri de care am avut parte în cele trei serii din prima fază a campionatului, cel mai întâlnit scor în această primă rundă fiind 2 – 1 (consemnat de trei ori). E încă o dovadă că echipele sunt conştiente de miza punctelor puse în joc şi nu îşi mai permit să rişte atât de mult în

...

Într-o întrecere în care cinci echipe plecau la start cu câte 5 puncte şi alte trei cu câte 4 puncte este evident că fiecare punct pus în joc, dacă nu chiar fiecare gol contează enorm în economia competiţiei. Şi acest echilibrul s-a văzut şi pe teren, unde rezultatele primei etape au însemnat victorii la limită, cu o singură excepţie.

Primul joc a adus o semisurpriză, Tinerii învingând cu 6 – 4 pe Corona, echipă care a ratat la limită prezenţa în Liga A la această ediţie şi care, cu această înfrângere, a pierdut un tempo în lupta la vârful ierarhiei. Două echipe separate de un singur punct în clasament, Comsid şi Grawe, nu aveau cum oferi un joc altfel decât echilibrat.

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva programează sâmbătă şi duminică meciurile etapei cu numărul 1 din primele două ligi valorice, A şi B. (Liga C va începe în luna februarie a acestui an).

Cronologic, primele vor intra pe teren formaţiile din Liga B, unde situaţia din clasament oferă perspectiva unei întreceri cu deznodământ absolut imprevizibil. Primele opt din cele zece echipe angrenate în competiţie sunt departajate, ca să spunem aşa, de un singur punct. Aşadar, partide de genul FC Corona (locul 4, 5 puncte) – Tinerii (locul 8, 4 puncte), Comsid (locul 3, 5 puncte) – Grawe Deva (locul 7, 4 puncte) sau RGI & ECP (locul 5, 5 puncte) – Doctorii (locul 6, 4 puncte) sunt “clasice” de 1X2. Nici primele două clasate nu sunt dinainte învingătoare,

...

Aşa cum anticipam în avancronica noului sezon de minifotbal din Deva, etapa optimilor de finală din Cupa Realsport a adus pe lângă rezultatele scontate şi câteva surprize notabile, aşa cum se întâmplă de altfel în orice competiţie K.O. care se respectă. Echipele calificate la sfârşitul săptămânii trecute vor evolua în sferturile de finală, unde se ştie deja programul întâlnirilor, unele cât se poate de interesante.

Am avut parte în weekend şi de jocuri echilibrate, mai ales în partidele disputate sâmbătă, şi de victorii la scor, care au venit duminică, în ziua a doua. S-au înscris multe goluri, 55 în cele opt meciuri – a lipsit unul singur pentru a se realiza media de şapte goluri pe meci – cu menţiunea că 16 dintre acestea au aparţinut celor de la Taylor Red & LPG.

...

Rezultatele ultimei etape din Seria 2 a Campionatului Realsport de Minifotbal Deva au dat răspunsul la singurele două întrebări rămase pentru acest sfârşit de an: cine merge în Liga A – Micro 15 sau RGI & ECP – şi cine în Liga B – Grawe Deva sau Unirea. Până la urmă formaţiile care plecau cu prima şansă în atingerea acestor obiective au avut câştig de cauză, iar seria a doua şi-a desemnat şi ea echipele calificate în Ligile A, B şi C, la fel cu o făcuse Seria 1 în urmă cu două săptămâni.

Odată cu disputarea acestei runde se încheie nu doar faza grupelor, ci şi sezonul calendaristic al anului 2017 în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, întrecerea urmând să fie reluată în 12 ianuarie anul viitor. Tot în

...

Clasamentul Top Golgeteri la finalul jocurilor din serii:

LPG Tyre&wash prezinta Clasamentul Top 10 Golgeteri la finalul jocurilor din serii si ofera GRATUIT jucatorilor de pe podium, spalare, cosmetizare auto interior+exterior. Oferta este valabila pana la sfarsitul anului.

Pentru mai multe detalii contactati numarul de telefon:

...

Micro 15 sau RGI & ECP şi Grawe Deva sau Unirea, acestea sunt cele două întrebări care îşi aşteaptă încă răspunsul când a mai rămas o singură etapă din faza grupelor în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. Primele două formaţii îşi dispută prezenţa în Liga A, celelalte două în Liga B, ambele dueluri urmând a se purta de la distanţă în ultima rundă a Seriei 2, care se va juca la sfârşitul acestei săptămâni.

Sâmbătă şi duminică s-au disputat meciurile etapei cu numărul 12 din Seria 2, cea care are 13 echipe în componenţă. (Reamintim, Seria 1 s-a încheiat săptămâna trecută, aceea având doar 12 echipe participante). Nu s-au înregistrat surprize, favoritele – adică primele cinci

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
5055
12439
21416
38166
206172
206172