Auto Driver Iaşi, Condor Fortuna Friends Buzău, FC Hermannstadt Sibiu şi CS Luceafărul Floreşti sunt echipele pe care Sporting le va întâlni în Grupa A de la faza finală a Campionatului Naţional de Minifotbal, care se va desfăşura la la Alba Iulia, între 6 şi 8 iulie a. c.

Sporting este singura formaţie hunedoreană care a reuşit calificarea în ultimul act al competiţiei. Alte patru reprezentante ale judeţului nostru – Boromir Deva, Corvinul Hunedoara, Liberty Hunedoara şi Romos Orăştie – s-au oprit în faza premergătoare, cea a Campionatelor Regionale desfăşurate pe zone geografice, în patru oraşe diferite.

Cum s-a obţinut calificarea de la turneele zonale

Pentru a ajunge să evolueze la Alba Iulia, echipele care au obţinut calificarea au avut de trecut obstacole diferite la turneele zonale. Astfel,

...

Cinci echipe de minifotbal din judeţul nostru au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatul Regional Sud-Vest, disputat timp de trei zile la Baza Sportivă Atletico din Craiova. Miza celor 20 de formaţii prezente la această fază a competiţiei a fost clasarea pe unul din primele şase locuri, cele care au dat drept de participare la Campionatul Naţional care se va juca la Alba Iulia între 6 şi 8 iulie. Mai mult, campioana regională din Sud-Vest are şi dreptul de a-şi achiziţiona licenţa de participare la EMF Champions League, care va avea loc la Terme Catez, în Slovenia.

Cele cinci reprezentante ale noastre la întrecerea zonală au fost Boromir şi Sporting (din Campionatul Realsport de minifotbal Deva), Corvinul şi Liberty (din Campionatul Hunedoarei) şi Romos Orăştie. Au fost alcătuite patru grupe de câte cinci echipe, din

...

In acest weekend se disputa la Craiova, Campionatul Regional de calificare la Campionatul National, Alba Iulia 2018.
FC Boromir Deva si Sporting sunt cele două echipe care vor reprezenta Campionatul Realsport la acest important eveniment ce se desfasoara în perioada 8-10 iunie la Craiova si aduna cele mai bune 20 de echipe din zona Sud Vest a tarii.
FC Boromir, campioana sezonului 2017-2018 va intalni in grupa D, Dream Team Tg Jiu, Hercules Drobeta, Liberty Hunedoara si Inter Sibiu.
Programul jocurilor din grupa: vineri 08.06 
ora 14.00 FC Boromir - Hercules Drobeta. 
ora 19.00 FC Boromir - Inter Sibiu
Sambata, 09.06
ora 11.00 FC Boromir - Dream Team Tg Jiu
ora

...

Punctul final al celei de-a 12-a ediţii a Campionatului Realsport de Minifotbal Deva s-a consemnat duminică seară, la Baza Sportivă Realsport din municipiul reşedinţă de judeţ. Desigur, interesul maxim a fost constituit de lupta pentru titlu între principalele protagoniste ale sezonului competiţional 2017 – 2018, Boromir şi Sporting, care au jucat cu trofeul de campioană pe masă.

Marea finală a avut toate ingredientele necesare unui meci cu o asemenea miză. Goluri, tensiune pe teren, angajament la cele mai înalte cote, răsturnare de scor, execuţii de clasă dar şi ratări incredibile, intervenţii in-extremis ale portarilor şi, mai presus de toate, incertitudine în privinţa învingătoarei şi dramatism dus la extrem, adică până la ultima serie a loviturilor de departajare de care a fost nevoie pentru a se desemna

...

Iata, dupa noua luni de competitie, cel mai puternic campionat de minifotbal din judet, a ajums la finalul celui de al 12-lea sezon competitional organizat de CS Realsport Deva. Sezonul s-a inchis duminica (03 iunie) cu festivitatea de premiere al campionatului Realsport. Comisia de organizare impreuna cu primarul muncipiului Deva, Florin Oancea au premiat toate echipe participante in campionat.
...

Program final de campionat, sezonul 2017-2018

Etapa III - 03 iunie 2018

Locul 5-6 : castigator joc * - castigator joc **

ora: 16.00 AS Electroconat - Micro 15

Finala mica: invins joc A – invins joc B

...

COMUNICAT DIN 17.01.2018

Organizarea Campionat Regional Sud Vest si sistem de disputare:

Detalii privind inscrierea si participarea la Campionatele Regionale 2018 :

  1. Campionatele Regionale 2018 se vor disputa in perioada 08-10 Iunie 2018, conform decizia nr. 111 din 13.12.2017
  2. Organizatorii locali au obligatia de a solicita inscrierea echipei / echipelor in vederea participarii la Campionatul Regional pana in data de 07 mai 2018.
  3. Achitarea taxei de participare: pana in data de 15 mai 2018.
  4. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la Campionatul Regional: 05 iunie 2017.
  5. Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor de la Campionatele Regionale si Campionat National se va organiza in data de 28 mai 2018 la ora 19.00 si va
...

Comunicat FMR din data de 20.05.2018

In vederea participarii la competitiie nationale din 2018 - Campionatele Regionale, Campionatul National, Cupa Romaniei - solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante sa aiba in vedere, sa intocmeasca si sa prezinte urmatoarele documente (cu respectarea hotararilor, deciziilor si regulamentelor emise de FMR):

a) Tabel nominal cu jucatorii echipei participante (model atasat), cu semnaturile si parafele de rigoare (solicitate). Acest tabel va putea fi folosit la toate competitiile nationale 2018

b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora,

...

Sfârşitul săptămânii trecute a programat în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva penultima etapă a sezonului regulat din Liga A, unde urmează mult aşteptatul play-off pentru titlu, în timp ce în Ligile B şi C mai sunt câte patru runde de disputat. Lucrurile sunt cel puţin aparent cât se poate de clare: practic se cunosc echipele calificate în semifinalele din Liga A, Comsid şi Grawe se duelează în continuare pentru prima poziţie în liga secundă, în timp ce Unirea mărşăluieşte netulburată spre câştigarea celui de-al treilea eşalon valoric.

Mai trebuie să aflăm ordinea locurilor 3 şi 4 din Liga A

Liderul Boromir şi-a respectat blazonul şi a câştigat la pas disputa cu ultima clasată Bayern (8 – 0), asigurându-şi matematic prima poziţie în clasamentul sezonului regulat. A contribuit la acest fapt şi înfrângerea urmăritoarei sale

...

Două etape din Liga A, cinci din Liga B şi tot atâtea din Liga C mai sunt de jucat în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. După care, desigur, urmează asaltul final în lupta pentru titlu, play-off-ul primelor patru clasate din Liga A, adică momentul cel mai aşteptat al competiţiei.

Am avut parte la sfârşitul săptămânii trecute de meciuri cu multe goluri în rundele programate în cele trei ligi: 27 în Liga A, 55 în Liga B şi 37 în Liga C, aceasta însemnând medii de 6,75, 11, respectiv 9,25 de goluri pe meci. Nu s-au produs schimbări în ceea ce priveşte ierarhiile, semn că într-adevăr clasamentele s-au „aşezat” şi e greu (deşi nu imposibil) să mai apară modificări majore în etapele rămase.

Primele două clasate s-au impus în derbyurile Ligii A

Etapa cu numărul 12 a adus în prima ligă confruntări

...

După o pauză datorată sărbătorilor pascale, Campionatul Realsport de Minifotbal Deva a revenit în forţă, cu meciuri în toate cele trei ligi. Să mai spunem, înainte de a trece în revistă rezultatele din campionat, că în săptămâna trecută cea de a doua competiţie de minifotbal locală, Cupa Realsport, şi-a desemnat semifinalistele ediţiei din acest an. Programul penultimului act al Cupei este unul extrem de interesant, pentru un loc în marea finală înfruntându-se Corona cu Sporting şi Electroconat cu Boromir.

Sporting a câştigat derbyul cu Boromir în Liga A

Aşteptată cu mare interes, confruntarea dintre campioana Sporting şi liderul primei ligi Boromir a dat câştig de cauză primei echipe, cu Chelariu – autorul unui hat-trick – în prim-plan.

Campionatul Realsport se mentine in continuare printre cele mai bune 10 campionate la nivel national. 
In baza clasamentului anuntat de Federatia de Minifotbal din Romania, Campionatul Realsport se claseaza pe locul 7 cu 171 de puncte. Echipele noastre prin rezultatele obtinute la diferite competitii nationale in anul 2017, au acumulat 19p, cu 20 de puncte mai putin decat in anul precedent.

Comisia de organizare spera ca echipele participante din Campionatul Realsport la competitiile nationale organizate de Federatie in luna iunie si iulie ala cestui an sa propulseze Campionatul intre primele cinci campionate din tara. 

In faza, optimilor se disputa o singura mansa. In caz de egalitate dupa timpul regulamentar echipa castigatoare va fi stabilita dupa executarea loviturilor de departajare.
Jocurile din sferturi si semifinale se disputa in sistem tur-retur, conform programului anuntat la tragerea la sorti. In caz de egalitate in primul joc,
...

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva a luat o pauză parţială în acest week-end, în sensul că doar Liga B, care are un program competiţional mai încărcat cu cele zece echipe componente faţă de câte opt în celelalte două ligi, şi-a desfăşurat meciurile din etapa a 11-a.

Aceasta deoarece s-a jucat prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Realsport, returul acestor partide urmând să se joace în 4 şi 5 martie. Atât în Cupă cât şi în Liga B am avut parte de rezultate interesante, care păstrează suspansul pentru manşa secundă, respectiv pentru ultimele şapte runde.

Orice este posibil în retur la sferturile Cupei Realsport

Cu singura excepţie a unui scor care oferă în mod clar prima

...

Echilibrul a fost cuvântul de ordine în meciurile din Ligile A, B şi C disputate la sfârşitul săptămânii trecute în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. Patru rezultate de egalitate şi şase partide încheiate la un gol diferenţă din cele 13 jucate, iată bilanţul unor etape sub semnul suspansului în toate cele trei eşaloane. Înainte de a face obişnuita deja trecere în revistă a rezultatelor şi a situaţiei din clasamentele celor trei ligi, să amintim că mâine şi poimâine sunt programate sferturile de finală ale Cupei Realsport, cu opt echipe angrenate în lupta pentru cucerirea trofeului.

Victorii pe linie pentru favorite în Liga A

Chiar dacă în trei din patru cazuri au făcut-o la limită, favoritele s-au impus in corpore în meciurile din etapa a zecea ale primei ligi. Campioana

...

Modificare program Liga A

  1. In baza solicitarii inaintate de catre echipa Sporting cu privire la reprogramarea jocului din etapa a X-a Liga A, programat pentru data de 25 martie (duminica) impotriva celor de la AS Electroconat,

Comisia de Organizare anunta:

In accord si cu acceptul echipei AS Electroconat, aproba solicitarea inaintata de Sporting si programeaza jocul din etapa a X-a pe data de 24 martie

...

Sfârşitul săptămânii trecute a programat dueluri extrem de interesante, cu implicaţii la vârful clasamentelor în Ligile A, B şi C din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. Au fost şi destul de multe rezultate de egalitate, cinci la număr, în cele 13 meciuri disputate, iar în majoritatea partidelor nu s-au mai înregistrat scoruri-fluviu, ci doar diferenţe de două – trei goluri, semn că întâlnirile au fost în general sub semnul echilibrului.

Pera şi Boromir au terminat la egalitate derbyul Ligii A

Capul de afiş al etapei a noua din prima ligă l-a constituit fără îndoială disputa dintre primele două clasate, liderul Boromir şi urmăritoarea sa imediată, Pera BMW. Partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, astfel că diferenţa între cele două se menţine la patru puncte. De acest rezultat a profitat campioana Sporting, care a învins în

...

Hotărât lucru, acum că ne aflăm pe la jumătatea întrecerii în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva lucrurile în cele trei ligi încep să devină din ce în ce mai interesante. Surprizele apar practic la fiecare etapă, „greii” nu sunt deloc invincibili, după cum se vede, iar ierarhiile sunt destul de strânse pentru a face orice deznodământ posibil în competiţiile A, B şi C.

Capul de afiş al etapei, adică meciul dintre Pera BMW şi Electroconat, a fost derby doar cu numele, pentru că Pera şi-a zdrobit adversara cu un 8 – 0 care nu necesită nici un fel de comentarii. O victorie preţioasă a obţinut deţinătoarea titlului, Sporting, 4 – 1 cu Taylord Red & LPG, o altă pretendentă la un loc în play-off. În disputa codaşelor Bayern Deva a avut câştig de cauză în

...

Meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute nu au adus vreo schimbare de lider în cele trei ligi din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, însă s-au înregistrat rezultate cât se poate de interesante. Scoruri strânse în partidele jucate în Liga A (cu o excepţie neplăcută), înfrângeri clare pentru două pretendente la podium în Liga B şi confirmări pentru fruntaşele din Liga C, iată tabloul de ansamblu a ceea ce a fost sâmbătă şi duminică la Baza Realsport.

Prima înfrângere pentru lider în Liga A

Fără îndoială, cele mai echilibrate confruntări ale competiţiei în fiecare etapă sunt cele din Liga A, unde scorurile sunt de regulă mai strânse decât în ligile inferioare. Nu a făcut excepţie nici această a şaptea rundă, care a debutat cu o

...

Sfârşitul săptămânii trecute a programat la baza Realsport din Deva o nouă etapă din Ligile A, B şi C ale Campionatului de Minifotbal. Ca o curiozitate, jumătate din meciuri s-au încheiat cu scoruri strânse, la maxim două goluri diferenţă, în timp ce în cealaltă jumătate s-au înregistrat scoruri mari, iar acest lucru s-a întâmplat în toate cele trei ligi.

Boromir şi-a mărit avansul în Liga A

FC Boromir îşi continuă marşul netulburat în prima ligă, acum când ne aflăm foarte aproape de jumătatea întrecerii. Liderul a zdrobit ultima clasată Bayern cu 9 – 1 şi şi-a mărit ecartul faţă de a doua clasată la şapte puncte. A contribuit la această distanţare şi înfrângerea surprinzătoare a lui Sporting, fosta ocupantă a locului 2, în faţa lui City Taxi, scor 3 – 4. În derbyul

...

Programul etapelor de la sfârşitul săptămânii trecute propunea din start partide echilibrate în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, mai ales în Ligile A şi C, unde se înfruntau echipe apropiate ca poziţii în clasament. Din păcate în Liga B exact întâlnirile presupuse a fi între echipe de valori apropiate nu s-au disputat, consemnându-se neprezentări la joc şi fiind omologate în consecinţă.

Să spunem că echilibrul pe tabela de marcaj a fost consemnat doar în Liga A, în rest înregistrându-se victorii clare, fără mari surprize. În consecinţă liderii şi în general şi urmăritorii lor şi-au păstrat poziţiile în fruntea ligilor respective, doar în pluton existând câteva permutări mai mult sau mai puţin semnificative.

Boromir s-a

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
1034
13180
89527
82107
468845
468845