Un nou sport îşi face simţită prezenţa la Deva, în cadrul Bazei Sportive Realsport, acolo unde din această săptămână se poate jucat teqball, un sport nou bazat pe fotbal-tenis, care se potriveşte perfect jucătorilor profesionişti de fotbal, dar şi amatorilor entuziaşti.

📌Asociaţia Club Sporitv Realsport Deva – organizatorul campionatului de minifotbal – a achiziţionat o masă specială pentru practicarea acestui sport. Începând de joi masa va fi pusă la dispoziţia celor doritori de mişcare şi de o nouă experienţă.

📅 Ca un bonus de iniţiere în acest sport, joi, vineri, sambătă și duminică între orele 15.00 – 17.00, tegball-ul poate fi practicat GRATUIT la Baza Sportivă Realsport, cu rezervare în prealabil.

...

Dupa aproape trei luni de suspendare a activitaii bazei sportive Realsport, vă anunțăm că începând cu data de 15.06.2020 ne redeschide porțile la minifotbal.
Vă așteptăm la baza sprotivă la o mișcare alături de prieteni..
☎️ Pentru rezervări și reprogramări vă rugăm saă ne contactați la numărul: 0787 593 580
📌Pentru a începe activitatea la baza sportivă in conditii de siguranta in contextul pandemiei covid 19, precum și de a respecta normele emise de autorități, am pregătit un set de măsuri, pe care vă rugăm să le respectați cu strictețe până la noi reglementări. Sănătatea practicanților de minifotbal este mai presus de orice.
❗️Planul de masuri aplicat cu data de 15.06.2020:
- Accesul in baza sportiva se va face pe un culoar separat

...

📝 Comunicat Comisia de Organizare al Campionatului Realsport din 12.03.2020
🔴 Desfășurarea jocurilor din campionat sunt supendate.
Având în vedere situația epidemiologică pe care-l reprezintă virusul COVID-19 la nivelul județului, respectiv luând în considerare deciziile și recomandările Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Deva, Primăria Municipiului Deva și a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, Clubul Sportiv Realsport a luat decizia de a suspenda următoarea etapă din Campionatul Realsport de minifotbal amatori Deva (etapa a VII-a Liga A si etapa a XIX-a Liga B) programat in 14-15 martie 2020, până la noi reglementări.

 Clubul

...

Anunt Important‼️
📝Accesul interzis spectatorilor la jocurile de campionat!!!
In urma sedintei de azi a
...

Victorii pe linie pentru favorite în Campionatul Realsport

Aşa cum arătam în avancronică, în runda cu numărul şase din play-off şi play-out în Liga A liderii celor două secţiuni au avut pauză (datorită numărului impar de competitoare). Desigur, urmăritoarele au încercat să profite de acest fapt; în play-off ocupantele locurilor 2 – 4 şi-au trecut în cont câte trei puncte, iar în play-out am consemnat chiar detronarea primei clasate şi instalarea unui nou lider.

City Taxi şi-a continuat parcursul excelent din play-off – unde, reamintim, a intrat de pe penultima poziţie – şi a câştigat cu 6 – 3 în faţa lui Taylor Red & LPG. Alexandru Moldovan cu două goluri, Bogdan Marinescu, Sergiu Cioroagă, Mario Boldea şi Vasile Vişan cu câte unul au contribuit la

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva continuă la sfârşitul acestei săptămâni cu meciurile etapei a cincea în Liga A – play-off şi play-out – şi cu etapa a 17-a în Liga B. Nimic nu e decis, totul se joacă, fie că e vorba de titlu în eşalonul superior sau de promovare din liga secundă. În consecinţă, fiecare partidă are încărcătura ei, fiecare punct poate fi decisiv în atingerea obiectivului.

Liderul înfruntă campioana în play-off

Coralis Deva – Sporting Crişcior este fără îndoială capul de afiş al acestei runde din Liga A. Coralis este pe primul loc în clasament cu 18 puncte, Sporting se află pe poziţia a patra, în grupul echipelor cu 11 puncte. Avansul liderului nu este însă atât de consistent pe cât pare la o primă

...

Liderul ligii A s-a distanţat la patru puncte de locul 2 şi la şapte de locul 3 în urma rezultatelor consemnate în etapa a patra din play-off. Nu putem spune că e un avans decisiv, însă este unul destul de important în economia clasamentului. Coralis a respectat „calculul hârtiei” şi a dispus de ultima clasată RGI & ECP cu un convingător 7 – 3. Alin Buculescu, Roland Kelemen şi Bogdan Ciobanu cu câte două goluri şi Raul Vasiliu cu unul au contribuit la acest succes, adversarii punctând prin Marius Casoni, Miroslau Radak şi Lucian Jorja.
Derbyul rundei, în fapt reeditarea finalei Cupei Realsport din sezonul precedent, s-a încheiat la egalitate. Sporting Crişcior şi City Taxi au fost nevoite să se mulţumească cu câte un punct în urma acestui 2 – 2 înregistrat duminică. Au marcat câte o „dublă” Mihai Leaha pentru Sporting şi

...

Etapa a treia din Liga A a adus câteva confirmări. Anume că sezonul regulat e una iar play-off-ul cu totul altceva, că echipe care păreau imbatabile în prima parte a campionatului pot fi învinse şi că ierarhiile aparent de neclintit pot fi modificate. Dacă în runda trecută Sporting „reuşise” un egal în timp ce rivalele Los Amigos şi Coralis suferiseră înfrângeri, de data aceasta Coralis a fost cea care a profitat de paşii greşiţi ai contracandidatelor. Nu putem să nu evidenţiem parcursul formidabil al lui City Taxi, cu trei victorii din tot atâtea partide în 2020. Şi dacă succesul cu RGI & ECP nu a atras în mod deosebit atenţia, cele cu Coralis şi Los Amigos au o cu totul altă importanţă pentru deţinătoarea Cupei Realsport.

Revenind la etapa de duminică, derbyul s-a jucat între

...

Continuă surprizele sau lucrurile revin la normal în play-off?

Aceasta e marea întrebare pe care şi-o pun iubitorii minifotbalului devean, după „cutremurul” care a adus săptămâna trecută cinci rezultate nescontate în cele şase meciuri din Liga A. Nu ştiu dacă se mai încumetă cineva să facă un pronostic pentru această etapă cu numărul 3 din play-off după cele întâmplate în runda precedentă, iată însă ce partide ne aşteaptă duminică în Campionatul Realsport.

Sporting Crişcior şi IEK Deva au fiecare câte un joc mai puţin disputat faţă de colegele de întrecere (au stat câte o etapă) şi se întâlnesc în meci direct. Campionii au scăpat ieftin în „ziua surprizelor” comparativ cu marile rivale la titlu, în sensul că au obţinut un punct faţă de înfrângerile suferite de

...

Nu, nu a venit emisiunea tv a Andreei Marin la Baza Sportivă Realsport din Deva! Ceea ce s-a întâmplat însă în etapa de la sfârşitul săptămânii trecute a zdruncinat serios ierarhiile din Liga A şi a pus sub semnul întrebării tot ceea ce ştiam – sau mai bine zis credeam că ştim – despre raportul valoric dintre participantele la Campionatul de minifotbal. Ajunge să spunem că nici una dintre marile favorite nu a câştigat în partidele disputate în acest week-end. Includem aici cele trei echipe din play-off care au dominat turul intermediar şi pe cele două care au intrat în play-out cu cel mai mare punctaj.

Un singur punct obţinut de favoritele din play-off

Cea mai mare bombă – dacă e să facem o apreciere în acest sens – a detonat în prima întâlnire din play-off de duminică.

...

Sfârşitul acestei săptămâni vine cu noi provocări în Campionatul Realsport de minifotbal al Devei. Chiar dacă nu mai avem parte de derbyuri între echipele situate pe podium, aşa cum s-a întâmplat de câteva etape încoace, în ambele ligi sunt programate jocuri cât se poate de atractive, care pot pune sub semnul întrebării ierarhiile actuale. În Liga A se va juca a doua rundă din play-off şi din play-out, iar în Liga B se dispută meciurile etapei cu numărul 14, a treia a returului.

Luptă mare pentru locul 4 în play-off la Liga A

Toate cele trei partide din play-off-ul primei ligi se vor desfăşura duminică. Trioul care a dominat turul intermediar va purta de data această un dialog de la distanţă, în aşteptarea întâlnirilor directe. Noul lider Coralis Deva (12 puncte)

...

Mult aşteptatul play-off din prima ligă a Campionatului Reasport Deva a debutat duminică, înregistrând rezultate scontate, dar şi o (semi)surpriză. Los Amigos nu a reuşit să treacă de Taylor Red & LPG, echipă pe care o învinsese în turul intermediar cu 5 – 3, de data aceasta întâlnirea dintre ele terminându-se la egalitate, 3 – 3. Gabriel Dărăban, Denis Boldor şi Raul Ţuliga au înscris golurile lui Los Amigos, pentru Taylor Red & LPG marcând Nicolae Costea, Adinel Mihăescu şi Adrian Dosan.

De remiza fostului lider a profitat Coralis, care a urcat pe prima poziţie graţie succesului cu 4 – 2 obţinut în faţa lui IEK Deva, după ce în tur se consemnase un egal între ele, 1 – 1. De data aceasta Bogdan Ciobanu cu două goluri şi Daniel Luca şi Geani Răducănescu cu câte unul au fost decisivi pentru Coralis, pentru IEK punctând Ovidiu

...

Ultima etapă din turul intermediar al Ligii A din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit duminică răspunsurile la ultimele întrebări. Cunoaştem acum numele echipelor care vor evolua în grupele valorice 1 – 7 şi 8 – 14, precum şi punctajul de la care pleacă. S-a reluat întrecerea şi la Liga B, cu meciurile din runda a 12-a, prima a returului.

Nu i-am uitat pe amatorii de statistici: să spunem pentru aceştia că în Liga A s-au marcat 72 de goluri în şapte jocuri, însemnând o medie de 10,28 goluri pe meci, iar în Liga B 48 de goluri în şase partide, adică exact opt goluri pe meci.

RGI & ECP a prins ultimul loc în play-off

Cronologic, prima care şi-a risipit ultimele iluzii de calificare în play-off a fost Universitatea Viile

...

Rezultatele înregistrate sâmbătă şi duminică în Campionatul Realsport de minifotbal Deva ne-au lăsat doar două semne de întrebare pentru ultima etapă a turului intermediar din Liga A. Unul se referă la ordinea pe podium a celor trei echipe care au dominat competiţia în prima parte a sezonului şi implicit la câştigătoarea acestui tur, poziţie neoficială, dar de orgoliu. Celălalt este numele echipei care va ocupa locul 7, ultimul care duce în play-off, pentru care trei formaţii mai speră cu şanse mai mici sau mai mari.

Să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului şi să începem cu marele derby al primelor două clasate înaintea etapei. Los Amigos şi Coralis Deva au terminat la egalitate, 3 – 3, scor care lasă deschisă lupta pentru primul loc despre care vorbeam mai sus. Pentru lider au înscris Eduard

...

Ediţia 2019 – 2020 a Campionatului Realsport de minifotbal al Devei s-a reluat duminica trecută, în 11 ianuarie, cu o partida restanţă din Liga A. Ultima clasată Comsid a învins surprizător Doctorii, cu scorul de 5 – 1. Meciul a contat pentru etapa a noua. În urma acestui rezultat, Doctorii rămâne pe locul 9, iar Comsid a părăsit ultima poziţie.

Au mai rămas doar două etape de disputat din turul intermediar al primului eşalon şi lupta pentru prezenţa în play-off e departe de a se fi decis. 11 din cele 14 participante păstrează şanse reale de a prinde un loc între primele şapte, distanţa dintre Bog XXI (locul 7) şi Mureşul (locul 11) fiind de numai trei puncte. Doar primele cinci clasate şi-au asigurat matematic calificarea, cea de a şasea – City Taxi – fiind şi ea foarte aproape, având un ecart de cinci puncte în faţa locului 8, primul

...

💪🏆 În mai puțin de două săptămâni Campionatul Realsport și minifotbalul devean își începe aventura în 2020. Sperăm într-un an cât mai bun, atât din punct de vedere organizatoric, cât și reprezentativ al echipelor noastre din campionat la nivel național și nu numai.
⚽️ Noul an competițional debutează în data de 11.01.2020 (duminică) de la ora 18.00, cu jocul restant din etapa a XI-a dintre Doctorii Deva și Comsid.
La o săptămână distanță, în 18-19 ianuarie este programat penultima etapă din sezonul regulat, în care echipele din Liga A își joacă ultimele șanse pentru calificarea în Play off-ul campionatului.

...

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Comisia de organizare al Campionatului Realsport Deva, transmite cele mai sincere urări tuturor celor care, au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai.

Clubul Sportiv Realsport, vă mulțumește pentru încrederea acordată prin participarea, susținerea și realizarea proiectelor stabilite pentru anul 2019, un an dificil, dar prin munca și efortul depus de noi toți (organizatori, arbitrii, sponsori, delegați a echipelor, jucători, parteneri, colaboratori) am reușit să ducem la bun sfârșit toate proiectele stabilite pentru acest an

Campionatul Realsport a programat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, contând pentru etapa cu numărul 11. Un meci din Liga A, cel dintre Doctorii şi Comsid, a fost amânat şi va fi reprogramat, aceasta deoarece Comsid a participat zilele trecute la un turneu la Vâlcea. Să o spunem de la bun început, în această rundă nu s-au înregistrat surprize. Nici măcar egalul dintre VLB şi Corona nu poate fi considerat astfel, deoarece Corona este o nucă tare, capabilă să pună probleme oricărui adversar. S-au marcat în schimb multe goluri: 53 în şase meciuri la Liga A, adică o medie de 8,83 goluri pe meci, şi 61 goluri în şase meciuri la Liga B, însemnând o medie foarte ridicată, de 10,16 goluri pe meci.

Victorii pentru primele şase clasate în Liga A

Mai sunt două etape de disputat din turul intermediar în primul

...

Ultima întâlnire cu minifotbalul devean din acest an calendaristic 2019 propune meciuri cu impact asupra clasamentelor celor două ligi Realsport. Desigur, ne referim aici la întâlnirile dintre echipe pretendente la locurile de play-off, în special în primul eşalon. Şi în celelalte partide pot apărea însă surprize, aşa cum s-a mai întâmplat în această ediţie.

Este etapa cu numărul 11 din Campionatul Realsport, ceea ce înseamnă că la Liga A vor mai rămâne doar două runde de disputat din turul intermediar, după care se va trage linia între primele şapte şi următoarele, iar la Liga B am ajuns la finalul turului, returul urmând să se dispute anul viitor.

Meciuri importante pentru play-off în Liga A

Există toate

...

Penultima rundă din anul calendaristic 2019 a fost poate cea mai disputată din Campionatul Realsport de minifotbal Deva în acest sezon competiţional. Două rezultate de egalitate, patru victorii la un gol şi şase la două goluri diferenţă vorbesc de la sine despre echilibrul din teren între combatante, la ambele ligi.

S-au marcat 48 de goluri în cele şapte partide din Liga A, însemnând o medie de 6,85 goluri pe meci, şi 44 de goluri în şase meciuri la Liga B, media 7,33 goluri pe meci.

Liga A: Favoritele s-au impus şi păstrează ordinea în clasament

Trioul fruntaş a confirmat evoluţiile bune de până acum şi a obţinut succese pe linie. În cel mai aşteptat meci al etapei, liderul a întâlnit echipa clasată pe locul 4, aflată la numai două

...

Runda de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a adus în general rezultate scontate în cele două eşaloane. Formaţiile care plecau cu prima şansă şi-au impus superioritatea şi pe teren, majoritatea dintre ele chiar la scoruri mari. Excepţia notabilă s-a numit Los Amigos, care a cedat primele puncte din acest sezon. Liderul primei ligi a fost ţinut în şah de Universitatea Viile Noi, fiind nevoit să se mulţumească doar cu o remiză. Ca de obicei, nu i-am uitat nici pe amatorii de statistici, pentru care am consemnat un lucru interesant în acestă etapă a noua. În Liga A s-au înscris exact 9 goluri pe meci, iar în Liga B media a fost de fix 7 goluri pe meci – adică 63 reuşite în 7 partide, respectiv 42 în 6 jocuri.

Ordinea primelor şase a rămas neschimbată în

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2607
51205
64338
127399
2385005
2385005