Sporting Crişcior, RGI & ECP şi Universitatea Viile Noi – lideri în cele trei ligi ale Campionatului Realsport

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute cu meciurile etapei a doua din Ligile A, B şi C. Să spunem că în momentul de faţă sunt nouă echipe cu maximum de puncte şi tot nouă formaţii care nu au acumulat încă nici un punct (deşi mai trebuie ţinut cont şi de faptul că unele echipe au disputat o singură partidă, dat fiind numărul impar de participante din Ligile A şi C).

Să mai spunem că din nou s-a stat foarte bine la capitolul goluri marcate: 30 în Liga A (media 7,50

...

După ce sezonul de minifotbal devean a debutat luna precedentă cu meciurile din Cupa Realsport, care şi-a desemnat echipele calificate în sferturile de finală ale competiţiei, sfârşitul săptămânii trecute a programat partidele din etapa întâi a Campionatului Realsport de minifotbal Deva.

Au fost meciuri în toate cele trei ligi valorice, A, B şi C, încheiate şi cu scoruri strânse, dar şi la diferenţe mari, toate având însă ca numitor comun multe goluri marcate. Pentru amatorii de statistici să spunem că au fost 28 de goluri în patru partide din Liga A (o medie de exact 7 goluri pe meci), 34 de goluri în cinci partide din Liga B (media 6,8) şi 39 de goluri în cinci partide în Liga C (media 7,8).

Cu ceva modificări în componenţă – s-au înscris în ultima clipă încă două echipe, Ştiinţa şi Universitatea Viile Noi – Campionatul Realsport de minifotbal Deva pleacă la drum în noul sezon cu 30 de echipe. La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, vor avea loc meciurile primei etape în toate cele trei ligi valorice.

Competiţia se va desfăşura timp de aproximativ nouă luni, din 29 septembrie anul acesta până în 2 iunie 2019, când este programată finala campionatului.
Noutatea este că vom avea în premieră un sistem cu promovare şi retrogradare în şi din cele trei ligi A, B şi C. La fel ca în fiecare an, campioana si vicecampiona Realsport Deva vor participa la Campionatul Regional Sud-Vest organizat de Federaţia de Minifotbal din România.

...

Comisia de organizare al Campionatului Realsport anunta sistemul si programul competitional al Campionatului Realsport sezonul 2018-2019.

30 echipe participante - 9 luni de competitie.                

Organizare: Liga A – 9 echipe, Liga B – 10 echipe, Liga C – 11 echipe

Liga A – 9 echipe,

...

PARTICIPAREA ECHIPELOR IN CAMPIONAT :

1.1 Fiecare echipa va inregistra un lot de max 15 jucatori pe sezon. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.

1.2. Tabelul nominal de inscriere impreuna cu celelate documente solicitate se vor depune la CO

1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic pentru fotbal.

1.4 Inlocuriea unui jucator deja inregistrati pe tabelul de inscriere de la inceputul campionatului cu un jucator nou (indiferent de numarul acestora) se va face doar in

...

Sâmbătă şi duminică au loc la baza Realsport din Deva primele meciuri oficiale ale sezonului competiţional 2018 – 2019 de minifotbal. Întrecerile încep cu partidele din grupele Cupei Realsport, urmând ca în 22 septembrie să înceapă Campionatul Realsport de Minifotbal Deva în toate cele trei ligi.

Componenţa celor şapte grupe din Cupa Realsport a fost stabilită prin tragere la sorţi. Regulamentul de disputare a competiţiei prevede că se vor califica mai departe, în faza optimilor de finală, echipele situate pe locurile 1 şi 2 din cele şapte grupe, respectiv cele mai bune două echipe clasate pe locurile 3.Optimile de finală sunt programate să aibă loc tot în luna septembrie.

S-au stabilit şi ligile din Campionatul Realsport

Cea de a 13-a ediţie din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva va aduna la start un

...

Descarca aplicatia oficiala a minifotbalului european.
Incepand cu acest sezon Campionatul Realsport este vizibil pe cea mai mare aplicatie a minifotbalului european. Campionatul din care faci parte a reusit sa-si faca prezenta pe acelasi portal unde mii de oameni, sute de echipe si zeci de comeptitii isi desfasoara
...

In atentia echipelor participante in Cupa Romaniei Realsport, sezonul 2018-2019
Comisia de organizare a anuntat pe pagina oficiala al campionatului programul celor sapte grupe din cadrul Cupei Realsport.
acceseaza linkul pagini aici: http://realsport.ro/rs/index.php/ro/cupa-realsport-2018-2019
Rugam delegatii si

...

In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
 A) Informatii participare si inscriere :
1. Taxa inscriere - 300 lei / echipa
2. Data incepere competitie: 1-2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va debuta pe data

...

Faza finală a ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Minifotbal a adunat la start cele mai bune 20 de echipe din ţară, ajunse aici după un dificil traseu de calificare, cu campionate locale şi regionale. Competiţia s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, timp de trei zile, în Alba Iulia, pe terenurile de la Baza Sportivă Winner’s Ţălnar şi de la Baza Sportivă Fair Play.

Cu două victorii şi două înfrângeri în cele patru meciuri disputate, Sporting – echipa vicecampioană în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva în ediţia 2018 – nu a reuşit să treacă mai departe în cea mai echilibrată grupă a turneului final, în care diferenţa dintre locul 1 şi locul 4 a fost de numai trei puncte.

Debut cu victorie în competiţia

...

Programul grupelor si orelor de disputare al Campionatului National Alba Iulia 2018

ora 21.00 festivitatea de deschidere cu participarea echipelor si a invitatiilor, pe terenul Bazei Sportive Winners’s Talnar 

ora 21.30 jocul de deschidere Campionat National intre: Beer Hunters Alba iulia si RAAL Bistrita

Adresa teren: T1 – Baza Sportiva Winner’s Talnar, str. Pacii nr. 15 Alba Iulia

                          T2 – Baza Sportiva Fair Paly Alba Iulia, Str. B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 21B

 

Alba Iulia va găzdui în acest sfârşit de săptămână turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal. La competiţia care se va derula sub genericul “ Unirea minifotbalului românesc” vor participa 20 de formaţii. Vicecampioana Realsport Sporting Deva, va face parte din grupa D, alături de Condor Buzău, Hermannstadt Sibiu, Luceafărul Floreşti şi Auto Driver Iasi. Celelalte echipe participante au fost repartiza în lupta pentru

...

Auto Driver Iaşi, Condor Fortuna Friends Buzău, FC Hermannstadt Sibiu şi CS Luceafărul Floreşti sunt echipele pe care Sporting le va întâlni în Grupa A de la faza finală a Campionatului Naţional de Minifotbal, care se va desfăşura la la Alba Iulia, între 6 şi 8 iulie a. c.

Sporting este singura formaţie hunedoreană care a reuşit calificarea în ultimul act al competiţiei. Alte patru reprezentante ale judeţului nostru – Boromir Deva, Corvinul Hunedoara, Liberty Hunedoara şi Romos Orăştie – s-au oprit în faza premergătoare, cea a Campionatelor Regionale desfăşurate pe zone geografice, în patru oraşe diferite.

Cum s-a obţinut calificarea de la turneele zonale

Pentru a ajunge să evolueze la Alba Iulia, echipele care au obţinut calificarea au avut de trecut obstacole diferite la turneele zonale. Astfel,

...

Cinci echipe de minifotbal din judeţul nostru au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatul Regional Sud-Vest, disputat timp de trei zile la Baza Sportivă Atletico din Craiova. Miza celor 20 de formaţii prezente la această fază a competiţiei a fost clasarea pe unul din primele şase locuri, cele care au dat drept de participare la Campionatul Naţional care se va juca la Alba Iulia între 6 şi 8 iulie. Mai mult, campioana regională din Sud-Vest are şi dreptul de a-şi achiziţiona licenţa de participare la EMF Champions League, care va avea loc la Terme Catez, în Slovenia.

Cele cinci reprezentante ale noastre la întrecerea zonală au fost Boromir şi Sporting (din Campionatul Realsport de minifotbal Deva), Corvinul şi Liberty (din Campionatul Hunedoarei) şi Romos Orăştie. Au fost alcătuite patru grupe de câte cinci echipe, din

...

In acest weekend se disputa la Craiova, Campionatul Regional de calificare la Campionatul National, Alba Iulia 2018.
FC Boromir Deva si Sporting sunt cele două echipe care vor reprezenta Campionatul Realsport la acest important eveniment ce se desfasoara în perioada 8-10 iunie la Craiova si aduna cele mai bune 20 de echipe din zona Sud Vest a tarii.
FC Boromir, campioana sezonului 2017-2018 va intalni in grupa D, Dream Team Tg Jiu, Hercules Drobeta, Liberty Hunedoara si Inter Sibiu.
Programul jocurilor din grupa: vineri 08.06 
ora 14.00 FC Boromir - Hercules Drobeta. 
ora 19.00 FC Boromir - Inter Sibiu
Sambata, 09.06
ora 11.00 FC Boromir - Dream Team Tg Jiu
ora

...

Punctul final al celei de-a 12-a ediţii a Campionatului Realsport de Minifotbal Deva s-a consemnat duminică seară, la Baza Sportivă Realsport din municipiul reşedinţă de judeţ. Desigur, interesul maxim a fost constituit de lupta pentru titlu între principalele protagoniste ale sezonului competiţional 2017 – 2018, Boromir şi Sporting, care au jucat cu trofeul de campioană pe masă.

Marea finală a avut toate ingredientele necesare unui meci cu o asemenea miză. Goluri, tensiune pe teren, angajament la cele mai înalte cote, răsturnare de scor, execuţii de clasă dar şi ratări incredibile, intervenţii in-extremis ale portarilor şi, mai presus de toate, incertitudine în privinţa învingătoarei şi dramatism dus la extrem, adică până la ultima serie a loviturilor de departajare de care a fost nevoie pentru a se desemna

...

Iata, dupa noua luni de competitie, cel mai puternic campionat de minifotbal din judet, a ajums la finalul celui de al 12-lea sezon competitional organizat de CS Realsport Deva. Sezonul s-a inchis duminica (03 iunie) cu festivitatea de premiere al campionatului Realsport. Comisia de organizare impreuna cu primarul muncipiului Deva, Florin Oancea au premiat toate echipe participante in campionat.
...

Program final de campionat, sezonul 2017-2018

Etapa III - 03 iunie 2018

Locul 5-6 : castigator joc * - castigator joc **

ora: 16.00 AS Electroconat - Micro 15

Finala mica: invins joc A – invins joc B

...

COMUNICAT DIN 17.01.2018

Organizarea Campionat Regional Sud Vest si sistem de disputare:

Detalii privind inscrierea si participarea la Campionatele Regionale 2018 :

  1. Campionatele Regionale 2018 se vor disputa in perioada 08-10 Iunie 2018, conform decizia nr. 111 din 13.12.2017
  2. Organizatorii locali au obligatia de a solicita inscrierea echipei / echipelor in vederea participarii la Campionatul Regional pana in data de 07 mai 2018.
  3. Achitarea taxei de participare: pana in data de 15 mai 2018.
  4. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la Campionatul Regional: 05 iunie 2017.
  5. Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor de la Campionatele Regionale si Campionat National se va organiza in data de 28 mai 2018 la ora 19.00 si va
...

Comunicat FMR din data de 20.05.2018

In vederea participarii la competitiie nationale din 2018 - Campionatele Regionale, Campionatul National, Cupa Romaniei - solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante sa aiba in vedere, sa intocmeasca si sa prezinte urmatoarele documente (cu respectarea hotararilor, deciziilor si regulamentelor emise de FMR):

a) Tabel nominal cu jucatorii echipei participante (model atasat), cu semnaturile si parafele de rigoare (solicitate). Acest tabel va putea fi folosit la toate competitiile nationale 2018

b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora,

...

Sfârşitul săptămânii trecute a programat în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva penultima etapă a sezonului regulat din Liga A, unde urmează mult aşteptatul play-off pentru titlu, în timp ce în Ligile B şi C mai sunt câte patru runde de disputat. Lucrurile sunt cel puţin aparent cât se poate de clare: practic se cunosc echipele calificate în semifinalele din Liga A, Comsid şi Grawe se duelează în continuare pentru prima poziţie în liga secundă, în timp ce Unirea mărşăluieşte netulburată spre câştigarea celui de-al treilea eşalon valoric.

Mai trebuie să aflăm ordinea locurilor 3 şi 4 din Liga A

Liderul Boromir şi-a respectat blazonul şi a câştigat la pas disputa cu ultima clasată Bayern (8 – 0), asigurându-şi matematic prima poziţie în clasamentul sezonului regulat. A contribuit la acest fapt şi înfrângerea urmăritoarei sale

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
4612
25557
47041
89546
767127
767127