Campionatul Realsport de Minifotbal Deva programează sâmbătă şi duminică meciurile etapei cu numărul 1 din primele două ligi valorice, A şi B. (Liga C va începe în luna februarie a acestui an).

Cronologic, primele vor intra pe teren formaţiile din Liga B, unde situaţia din clasament oferă perspectiva unei întreceri cu deznodământ absolut imprevizibil. Primele opt din cele zece echipe angrenate în competiţie sunt departajate, ca să spunem aşa, de un singur punct. Aşadar, partide de genul FC Corona (locul 4, 5 puncte) – Tinerii (locul 8, 4 puncte), Comsid (locul 3, 5 puncte) – Grawe Deva (locul 7, 4 puncte) sau RGI & ECP (locul 5, 5 puncte) – Doctorii (locul 6, 4 puncte) sunt “clasice” de 1X2. Nici primele două clasate nu sunt dinainte învingătoare,

...

Aşa cum anticipam în avancronica noului sezon de minifotbal din Deva, etapa optimilor de finală din Cupa Realsport a adus pe lângă rezultatele scontate şi câteva surprize notabile, aşa cum se întâmplă de altfel în orice competiţie K.O. care se respectă. Echipele calificate la sfârşitul săptămânii trecute vor evolua în sferturile de finală, unde se ştie deja programul întâlnirilor, unele cât se poate de interesante.

Am avut parte în weekend şi de jocuri echilibrate, mai ales în partidele disputate sâmbătă, şi de victorii la scor, care au venit duminică, în ziua a doua. S-au înscris multe goluri, 55 în cele opt meciuri – a lipsit unul singur pentru a se realiza media de şapte goluri pe meci – cu menţiunea că 16 dintre acestea au aparţinut celor de la Taylor Red & LPG.

...

In faza, optimilor se disputa o singura mansa. In caz de egalitate dupa timpul regulamentar echipa castigatoare va fi stabilita dupa executarea loviturilor de departajare.
Jocurile din sferturi si semifinale se disputa in sistem tur-retur, conform programului anuntat
...

Rezultatele ultimei etape din Seria 2 a Campionatului Realsport de Minifotbal Deva au dat răspunsul la singurele două întrebări rămase pentru acest sfârşit de an: cine merge în Liga A – Micro 15 sau RGI & ECP – şi cine în Liga B – Grawe Deva sau Unirea. Până la urmă formaţiile care plecau cu prima şansă în atingerea acestor obiective au avut câştig de cauză, iar seria a doua şi-a desemnat şi ea echipele calificate în Ligile A, B şi C, la fel cu o făcuse Seria 1 în urmă cu două săptămâni.

Odată cu disputarea acestei runde se încheie nu doar faza grupelor, ci şi sezonul calendaristic al anului 2017 în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, întrecerea urmând să fie reluată în 12 ianuarie anul viitor. Tot în

...

Clasamentul Top Golgeteri la finalul jocurilor din serii:

LPG Tyre&wash prezinta Clasamentul Top 10 Golgeteri la finalul jocurilor din serii si ofera GRATUIT jucatorilor de pe podium, spalare, cosmetizare auto interior+exterior. Oferta este valabila pana la sfarsitul anului.

Pentru mai multe detalii contactati numarul de telefon:

...

Micro 15 sau RGI & ECP şi Grawe Deva sau Unirea, acestea sunt cele două întrebări care îşi aşteaptă încă răspunsul când a mai rămas o singură etapă din faza grupelor în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. Primele două formaţii îşi dispută prezenţa în Liga A, celelalte două în Liga B, ambele dueluri urmând a se purta de la distanţă în ultima rundă a Seriei 2, care se va juca la sfârşitul acestei săptămâni.

Sâmbătă şi duminică s-au disputat meciurile etapei cu numărul 12 din Seria 2, cea care are 13 echipe în componenţă. (Reamintim, Seria 1 s-a încheiat săptămâna trecută, aceea având doar 12 echipe participante). Nu s-au înregistrat surprize, favoritele – adică primele cinci

...

Fără surprize în Seria a doua, unde mai sunt două etape

În Seria 2 s-au înregistrat rezultate scontate, favoritele impunându-se pe linie în cele şase partide disputate. În derbyul rundei liderul City Taxi a pus punct miniseriei sale de jocuri fără victorie, câştigând în faţa uneia dintre pretendentele la un loc în Liga A, Micro 15, scor 5 – 2. Şi ocupanta locului 2, Taylor Red & LPG, şi-a respectat cartea de vizită şi a învins fără probleme, 11 – 3, pe Grawe Deva. Pera BMW a făcut un pas aproape decisiv pentru calificarea în prima ligă după 5 – 3 cu Unirea şi ocupă în continuare poziţia a treia.

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva şi-a derulat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile etapei cu numărul 11. A fost o etapă decisivă în ceea ce priveşte Seria 1, pentru că a stabilit ocupantele ultimelor două locuri care au oferit calificarea în Liga A, respectiv Liga B valorică. În Seria a doua, unde au fost repartizate 13 echipe faţă de 12 în prima serie, întrecerea continuă, mai fiind de disputat încă două runde.

Din punct de vedere statistic, s-a consemnat din nou o diferenţă mare de eficacitate între cele două serii. S-au înregistrat 69 de goluri în Seria 1, ceea ce înseamnă o medie de 11,5 goluri pe meci, şi 47 de goluri în Seria 2, media fiind aici de „doar” 7,8 goluri pe meci. Nu e mai puţin

...

Seria 2 mai are în program încă trei etape în care mai sunt multe lucruri de lămurit.

Cifric, runda a zecea din Campionatul Realsport a însemnat 55 de goluri în Seria 2 – media fiind de 9,16. S-a înregistrat şi prima înfrângere a liderului seriei a doua, City Taxi, echipă care a pierdut teren în clasament ca urmare a rezultatelor din ultimele partide disputate şi simte deja în ceafă răsuflarea urmăritoarelor.

"Bomba” etapei a explodat la întâlnirea dintre RGI & ECP (foto) şi City Taxi, încheiată cu un 4 – 3 care are o dublă importanţă în economia clasamentului. În primul rând păstrează pe RGI & ECP cu şanse la un

...

Ne apropiem de finalul fazei grupelor în Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori al Devei şi avem în continuare parte de evenimente interesante şi de suspans la cote înalte, ca să nu mai vorbim de recordul de eficacitate consemnat în Seria 1 în runda din week-end-ul trecut. Cifric, runda a zecea din Campionatul Realsport a însemnat 85 (!) de goluri marcate în Seria 1 – o medie de 14,66 pe meci. În această serie mai este de disputat o singură etapă care mai trebuie să răspundă laincă două semne de întrebare rămase dîn Seria 1.

Aici s-a înregistrat un aproape neverosimil 27 – 3 (nu ştiu dacă unui asemenea scor i se poate găsi corespondent într-un alt sport, poate

...

Etapa a noua din campionat a însemnat o mare diferenţă de eficacitate între cele două serii. Dacă în prima s-au înscris 58 de goluri, adică o medie de 9,66 pe meci, în cea de-a doua s-au marcat doar 45, media fiind de 7,5. Trebuie spus însă că în Seria 2 jocurile de la sfârşitul săptămânii trecute au fost mult mai echilibrate, mai puţin două dintre acestea încheiate la scoruri mari.

Aici mai sunt patru etape de disputat şi încă se mai fac calcule la calificare pentru Liga A şi Liga B. Liderul City Taxi a obţinut un succes la un scor mai mic decât era de aşteptat în faţa codaşei Mureşul, dar cu adevărat importante sunt cele trei puncte. Principala urmăritoare Taylor Red & LPG nu a

...

Ne apropiem de sfârşitul fazei grupelor şi, cu puţine excepţii, lucrurile sunt departe de a fi lămurite în Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva în ceea ce priveşte alcătuirea Ligilor A, B şi C. Excepţiile se numesc Boromir şi Sporting în Seria 1 şi City Taxi în Seria 2, care se vor afla cu siguranţă între protagoniste în prima ligă valorică.

Din Seria 1 mai sunt două etape de disputat şi lucrurile sunt pe jumătate decise în partea superioară a clasamentului. Cele două mari favorite, Boromir şi Sporting, care au condus întrecerea de la cap la cap, au obţinut victoriile care le asigură prezenţa în Liga A. În meciul derby al rundei Boromir a zdrobit pe a treia clasată Bayern cu un neaşteptat (în ceea ce priveşte

...

Meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva au adus victorii scontate, majoritatea la scoruri concludente, pentru primele clasate din ambele serii. Excepţia a constituit-o liderul seriei a doua, City Taxi, ţinut în şah de Pera PMW, una dintre pretendentele la un loc în Liga A.

Putem spune că în bună măsură ierarhia s-a cristalizat, însă distribuţia în cele trei ligi din faza a doua a competiţiei mai păstrează totuşi câteva semne de întrebare, astfel încât destul de probabil o să avem parte de suspans până în ultima rundă. Cifric, etapa a opta a însemnat un total de 92 de goluri, 45 în Seria 1 şi 47 în Seria a 2-a, meritând menţionate şi cele trei egaluri plus alte trei victorii la limită înregistrate, dovadă că echipele îşi joacă şansele

...

Meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva au adus victorii scontate, majoritatea la scoruri concludente, pentru primele clasate din ambele serii. Excepţia a constituit-o liderul seriei a doua, City Taxi, ţinut în şah de Pera PMW, una dintre pretendentele la un loc în Liga A. 

locul întâi – cel puţin nu cu efect imediat. Pentru Pera BMW acest punct înseamnă menţinerea în plutonul fruntaş, chiar dacă alte trei formaţii au trecut înaintea sa în clasament. Au fost victorii clare pentru Micro 15, 7 – 3 în meci direct cu RGI & ECP pentru Liga A, Taylor Red & LPG, 10 – 2 cu Heidelberg Cement, şi Corona, 10 – 1 cu Mureşul.

Aproape două treimi din meciurile Seriei 1 şi ceva mai mult de jumătate din partidele Seriei 2 din Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva s-au jucat deja, odată cu disputatea etapei a şaptea de la sfârşitul săptămânii trecute. (Diferenţa e dată de numărul echipelor din fiecare serie, 12, respectiv 13, ceea ce implică şi un număr diferit de etape în competiţie, cu două mai mult în seria a doua).

Dacă în prima serie aparent lucrurile par să se fi aşezat într-un fel cu patru etape înainte de finiş, deşi două sau trei formaţii mai speră să prindă un loc în Liga A răsturnând ierarhia actuală, în cea de-a doua lucrurile par mult mai complicate, cinci echipe luptând „la baionetă” pentru cele trei locuri rămase

...

Dacă în Seria 1 s-au înregistrat trei victorii la limită (chiar patru, dacă socotim şi restanţa de vineri), Seria 2 a oferit două rezultate de egalitate, cu implicaţii în ceea ce priveşte prezenţa în Liga A şi Liga B a unor echipe. Liderul City Taxi a pierdut primele puncte din actualul campionat în derbyul cu a doua clasată Taylor Red & LPG, care a coborât pe locul 3 ca urmare a acestui rezultat de 4 – 4. Şi Heidelberg Cement şi ABS Decor au încheiat nedecis, 6 – 6, disputa directă, cele două ocupând poziţii care le duc în Liga B.

Un joc extrem de important a fost cel dintre Pera BMW şi Corona, câştigat de cei la Pera cu un concludent 7 – 3. Micro 15 a dispus confortabil de Mureşul şi a

...

Sârşitul săptămânii trecute a programat meciurile etapei a şasea din Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva, sezonul 2017 – 2018. Am avut parte de rezultate scontate, semn că favoritele şi-au intrat în ritm şi vor să evite paşii greşiţi, miza fiind intrarea în ligile valorice superioare după faza seriilor.

Înainte de a trece în revistă rezultatele şi implicaţiile lor, aşa cum v-am obişnuit, iată bilanţul cifric al rundei. Din nou a existat un dezechilibru între cele două serii în privinţa eficacităţii: dacă în Seria 1 s-au înscris 35 de goluri în 5 partide, adică o medie de exact 7 goluri pe meci, în Seria 2 s-au marcat 58 de goluri în 6 partide, însemnând 9,66 goluri pe meci.

Derbyul Seriei 1 s-a amânat

...

Dacă City Taxi îşi continuă netulburată marşul triumfal prin campionat, obţinând cea de-a şasea victorie în tot atâtea partide  disputate, un lejer 10 – 4 cu ABS Decor, urmăritoarele sale au înregistrat rezultate contradictorii. Singura care pare a ţine pasul cu liderul este Taylor Red & LPG, care a zdrobit a doua clasată înaintea etapei, pe FC Corona, cu 8 – 2 şi a urcat în locul acesteia. Victorii importante au obţinut RGI & ECP în faţa Mureşului şi Pera BMW împotriva celor de la Micro 15, meciuri directe care pot conta enorm la final în stabilirea ierarhiei.

În clasament s-au produs modificări mai ales în zona de mijloc. Conduce City Taxi cu 18 puncte, urmată de un grup compact alcătuit din

...

Corona, Micro 15 şi Pera BMW au pierdut surprinzător în Seria 2

Dacă în prima serie am avut în general rezultate scontate, în cea de-a doua a fost o rundă a surprizelor. Echipe mai bine situate în clasament au pierdut meciurile susţinute în compania unora mai slab clasate, ceea ce a făcut ca ierarhia să se “strângă” de la locul 3 în jos.

Începând cu echipele din jumătatea inferioară a seriei, să spunem că Grawe a câştigat cu Heidelberg şi Unirea cu FizzBar, în urma acestor rezultate învingătoarele făcând rocada în clasament cu învinsele lor. În cel mai disproporţionat joc posibil, liderul City Taxi a înregistrat scorul etapei în compania “lanternei” Azaria.

FC Corona, ocupanta locului 2, care avea maximum de puncte

...

Ne apropiem de jumătatea fazei grupelor în Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva şi lupta pentru un loc cât mai bun în ligile valorice A şi B continuă să fie pasionantă în cele două serii. Sâmbătă şi duminică au avut loc partidele etapei a cincea, care au avut şi rezultate scontate, dar şi câteva surprize.

Înainte de a începe trecerea în revistă a ceea ce a fost şi a ceea ce ne aşteaptă la sfârşitul acestei săptămâni, să spunem că în cele 12 meciuri disputate s-au înscris 89 de goluri – 49 în seria 1 şi doar 40 în seria 2 – ceea ce înseamnă o medie de aproape şapte şi jumătate goluri pe meci. Mai echilibrate au fost partidele din seria secundă, dar şi programul rundei a oferit întâlniri evident mai echilibrate.

În Seria 1

...

Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori al municipiului Deva şi-a derulat aproximativ o treime din meciurile primei faze, cea a grupelor care vor stabili componenţa celor trei ligi valorice. La sfârşitul săptămânii trecute au avut loc partidele etapei a patra, iar ierarhiile din cele două serii încep să prindă un contur cunoscut, cu favoritele detaşându-se în fruntea clasamentelor.

Nu s-a mai marcat atât de mult ca în etapa precedentă, „doar” 91 de goluri în 12 meciuri (o medie de peste 7,5 pe meci), 53 şi Seria 1 şi 38 în Seria 2. Să mai menţionăm că aceasta din urmă a avut parte în week-end de jocuri mult mai echilibrate decât colega sa, de aici şi numărul mai mic de goluri înscrise.

Sporting şi Boromir merg cap la cap în Seria 1

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
695
2220
20729
60934
134959
134959