Rezultatele înregistrate sâmbătă şi duminică în Campionatul Realsport de minifotbal Deva ne-au lăsat doar două semne de întrebare pentru ultima etapă a turului intermediar din Liga A. Unul se referă la ordinea pe podium a celor trei echipe care au dominat competiţia în prima parte a sezonului şi implicit la câştigătoarea acestui tur, poziţie neoficială, dar de orgoliu. Celălalt este numele echipei care va ocupa locul 7, ultimul care duce în play-off, pentru care trei formaţii mai speră cu şanse mai mici sau mai mari.

Să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului şi să începem cu marele derby al primelor două clasate înaintea etapei. Los Amigos şi Coralis Deva au terminat la egalitate, 3 – 3, scor care lasă deschisă lupta pentru primul loc despre care vorbeam mai sus. Pentru lider au înscris Eduard

...

Ediţia 2019 – 2020 a Campionatului Realsport de minifotbal al Devei s-a reluat duminica trecută, în 11 ianuarie, cu o partida restanţă din Liga A. Ultima clasată Comsid a învins surprizător Doctorii, cu scorul de 5 – 1. Meciul a contat pentru etapa a noua. În urma acestui rezultat, Doctorii rămâne pe locul 9, iar Comsid a părăsit ultima poziţie.

Au mai rămas doar două etape de disputat din turul intermediar al primului eşalon şi lupta pentru prezenţa în play-off e departe de a se fi decis. 11 din cele 14 participante păstrează şanse reale de a prinde un loc între primele şapte, distanţa dintre Bog XXI (locul 7) şi Mureşul (locul 11) fiind de numai trei puncte. Doar primele cinci clasate şi-au asigurat matematic calificarea, cea de a şasea – City Taxi – fiind şi ea foarte aproape, având un ecart de cinci puncte în faţa locului 8, primul

...

💪🏆 În mai puțin de două săptămâni Campionatul Realsport și minifotbalul devean își începe aventura în 2020. Sperăm într-un an cât mai bun, atât din punct de vedere organizatoric, cât și reprezentativ al echipelor noastre din campionat la nivel național și nu numai.
⚽️ Noul an competițional debutează în data de 11.01.2020 (duminică) de la ora 18.00, cu jocul restant din etapa a XI-a dintre Doctorii Deva și Comsid.
La o săptămână distanță, în 18-19 ianuarie este programat penultima etapă din sezonul regulat, în care echipele din Liga A își joacă ultimele șanse pentru calificarea în Play off-ul campionatului.

...

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Comisia de organizare al Campionatului Realsport Deva, transmite cele mai sincere urări tuturor celor care, au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai.

Clubul Sportiv Realsport, vă mulțumește pentru încrederea acordată prin participarea, susținerea și realizarea proiectelor stabilite pentru anul 2019, un an dificil, dar prin munca și efortul depus de noi toți (organizatori, arbitrii, sponsori, delegați a echipelor, jucători, parteneri, colaboratori) am reușit să ducem la bun sfârșit toate proiectele stabilite pentru acest an

Campionatul Realsport a programat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, contând pentru etapa cu numărul 11. Un meci din Liga A, cel dintre Doctorii şi Comsid, a fost amânat şi va fi reprogramat, aceasta deoarece Comsid a participat zilele trecute la un turneu la Vâlcea. Să o spunem de la bun început, în această rundă nu s-au înregistrat surprize. Nici măcar egalul dintre VLB şi Corona nu poate fi considerat astfel, deoarece Corona este o nucă tare, capabilă să pună probleme oricărui adversar. S-au marcat în schimb multe goluri: 53 în şase meciuri la Liga A, adică o medie de 8,83 goluri pe meci, şi 61 goluri în şase meciuri la Liga B, însemnând o medie foarte ridicată, de 10,16 goluri pe meci.

Victorii pentru primele şase clasate în Liga A

Mai sunt două etape de disputat din turul intermediar în primul

...

Ultima întâlnire cu minifotbalul devean din acest an calendaristic 2019 propune meciuri cu impact asupra clasamentelor celor două ligi Realsport. Desigur, ne referim aici la întâlnirile dintre echipe pretendente la locurile de play-off, în special în primul eşalon. Şi în celelalte partide pot apărea însă surprize, aşa cum s-a mai întâmplat în această ediţie.

Este etapa cu numărul 11 din Campionatul Realsport, ceea ce înseamnă că la Liga A vor mai rămâne doar două runde de disputat din turul intermediar, după care se va trage linia între primele şapte şi următoarele, iar la Liga B am ajuns la finalul turului, returul urmând să se dispute anul viitor.

Meciuri importante pentru play-off în Liga A

Există toate

...

Penultima rundă din anul calendaristic 2019 a fost poate cea mai disputată din Campionatul Realsport de minifotbal Deva în acest sezon competiţional. Două rezultate de egalitate, patru victorii la un gol şi şase la două goluri diferenţă vorbesc de la sine despre echilibrul din teren între combatante, la ambele ligi.

S-au marcat 48 de goluri în cele şapte partide din Liga A, însemnând o medie de 6,85 goluri pe meci, şi 44 de goluri în şase meciuri la Liga B, media 7,33 goluri pe meci.

Liga A: Favoritele s-au impus şi păstrează ordinea în clasament

Trioul fruntaş a confirmat evoluţiile bune de până acum şi a obţinut succese pe linie. În cel mai aşteptat meci al etapei, liderul a întâlnit echipa clasată pe locul 4, aflată la numai două

...

Runda de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a adus în general rezultate scontate în cele două eşaloane. Formaţiile care plecau cu prima şansă şi-au impus superioritatea şi pe teren, majoritatea dintre ele chiar la scoruri mari. Excepţia notabilă s-a numit Los Amigos, care a cedat primele puncte din acest sezon. Liderul primei ligi a fost ţinut în şah de Universitatea Viile Noi, fiind nevoit să se mulţumească doar cu o remiză. Ca de obicei, nu i-am uitat nici pe amatorii de statistici, pentru care am consemnat un lucru interesant în acestă etapă a noua. În Liga A s-au înscris exact 9 goluri pe meci, iar în Liga B media a fost de fix 7 goluri pe meci – adică 63 reuşite în 7 partide, respectiv 42 în 6 jocuri.

Ordinea primelor şase a rămas neschimbată în

...

Ce ne rezervă Campionatul Realsport la sfârşitul săptămânii

Vom avea destule meciuri interesante de urmărit sâmbătă şi duminică, când este programată etapa a noua în Ligile A şi B din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. În primul eşalon mai sunt doar cinci etape de disputat până la încheierea turului preliminar, când se va trage linia de departajare între play-off şi play-out, iar în cel de-al doilea lucrurile sunt încă şi mai complicate, practic nimic nefiind încă decis.

Liga A: Alte întâlniri directe pentru play-off.

În condiţiile în care 12 din cele 14 echipe participante încă aspiră cu şanse reale la ocuparea unui loc între primele 7, era inevitabil ca fiecare etapă să

...

A fost etapa cu numărul 8 în Campionatul Realsport de minifotbal Deva, care ne-a adus mult mai puţine surprize decât rundele anterioare. Primele patru clasate din Liga A au obţinut victorii clare, confirmând încă o dată ierarhia, în timp ce în Liga B plutonul din urma liderului s-a agitat din nou, producându-se permutări de la locurile 2 la 9. Am avut parte şi de un derby veritabil în eşalonul secund, de dispute tranşate la limită dar şi de scoruri mari, adică nu ne-am plictisit deloc în acest week-end.

S-a înscris foarte mult, respectiv în Liga A s-au marcat 58 de goluri în 7 partide, însemnând o medie de 8,28 goluri pe meci, iar în Liga B am avut 46 de goluri în 6 partide, media fiind de 7,66 goluri pe meci.

Luptă acerbă pentru ultimele locuri de play-off

...

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a produs câteva „seisme”, echivalente cu unele rezultate mai puţin sau deloc scontate înaintea jocurilor. Aceste surprize au zdruncinat ceea ce se bănuia până acum despre raportul valoric dintre echipe, bulversând ierarhiile mai ales la mijlocul clasamentelor.

Marii beneficiari au fost fără îndoială cei doi lideri, Los Amigos în Liga A şi Micro 15 în Liga B. Desigur, distanţele faţă de urmăritoare sunt departe de a fi decisive, dar la finalul sezonului regulat aceste patru, respectiv trei puncte avans s-ar putea să conteze.

Dacă am ajuns să vorbim despre cifre, iată şi datele statistice ale etapei cu numărul 7. Liga A a oferit 47 de goluri în şapte partide (de fapt, 37 în

...

Liga A: Meciuri directe pentru play-off

Etapa din acest week-end, cea cu numărul şapte, reprezintă exact jumătatea turului intermediar din prima ligă valorică a Campionatului Realsport de minifotbal Deva. Acum, la mijlocul acestei faze a competiţiei, putem spune fără a risca prea mult că sunt trei formaţii – respectiv ocupantele actuale ale podiumului – care sunt într-o măsură mai mare sau mai mică sigure de locul lor din play-off.

În afară de aceste (hai să le spunem) certitudini, restul clasamentului Ligii A este însă o nebuloasă totală. De la locul 4 inclusiv în jos orice deznodământ este posibil, deoarece sunt cinci echipe cu câte 9 puncte şi alte trei cu câte 6 puncte, care speră fiecare – şi au tot dreptul să o facă – la ocuparea unui loc în primele şapte la finele

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a programat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile etapei a şasea. Au fost consemnate rezultate cât se poate de interesante, au fost şi surprize, iar lupta pentru locurile de play-off rămâne cât se poate de deschisă în prima ligă, în timp ce la liga secundă plutonul fruntaş s-a regrupat ca pentru un sprint ciclist.

Înainte de a ne opri asupra meciurilor disputate sâmbătă şi duminică, să vedem ce spune statistica rundei. S-au marcat 53 de goluri în cele şapte partide din Liga A, ceea ce înseamnă 7,57 goluri pe meci, în timp ce Liga B a realizat o medie de exact 7 goluri pe meci, cu cele 42 reuşite în şase jocuri.

Los Amigos rămâne lider în Liga A

Los Amigos şi-a asigurat rămânerea pe prima poziţie a clasamentului încă de sâmbătă, când a învins Doctorii cu un scor de set din tenis,

...

A trecut şi etapa a cincea, cea a derbyurilor – aşa cum am numit-o în avancronică – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate şi implicaţiile lor, unele cât se poate de interesante, în ierarhiile celor două ligi, să oferim şi amatorilor de statistici câteva cifre. În Liga A s-au înscris 47 de goluri în şapte partide, aceasta însemnând o medie de 6,71 goluri pe meci, iar în Liga B s-a marcat de 48 de ori în doar şase jocuri, adică o medie de exact 8 goluri pe meci.

Aşa cum era de aşteptat cu atâtea partide directe între echipe apropiate în clasament, s-au produs destule regrupări atât în partea superioară cât şi în cea inferioară din ambele ligi. Dacă în Liga A liderul Los Amigos a rămas singura echipă cu punctaj maxim din Campionatul Realsport,

...

Etapa a cincea din Campionatul Realsport de minifotbal Deva propune la acest sfârşit de săptămână câte două capete de afiş în cele două ligi. Este vorba de întâlniri între primele clasate din fiecare ligă, respectiv IEK Deva – Coralis Deva şi RGI & ECP – Los Amigos în Liga A, Alaska – VLB Team şi ABS Decor – Cement în Liga B. Nu mai trebuie să subliniem importanţa acestor meciuri directe între pretendentele la poziţiile fruntaşe, mai ales în prima ligă, unde după un singur tur intermediar de campionat se va trece la play-off şi play-out.

Meciuri directe pentru punctele din play-off

Liga A propune sâmbătă două partide între formaţii aflate în jumătatea inferioară a ierarhiei. Este vorba despre MDS Deva (6 puncte, locul 7) – Doctorii (3 puncte, locul 9) şi Boys Team (3

...

Rezultatele meciurilor etapei a patra din Campionatul Realsport de minifotbal Deva au adus „seisme” în clasamentele Ligilor A şi B. Sigur, este abia începutul sezonului, diferenţele de punctaj între echipe sunt minime şi e firesc să se producă modificări dese în cele două ierarhii. Totuşi, merită menţionat că din primele cinci clasate din prima ligă înaintea acestei runde nici una nu şi-a păstrat locul (!), iar din a două ligă doar liderul Alaska a rămas pe poziţie dintre primele cinci.

Înainte de a începe trecerea în revistă a ceea ce s-a întâmplat sâmbătă şi duminică, să adăugăm pentru amatorii de statistici că în cele şapte partide din Liga A s-au înscris 55 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de 7,85 goluri pe meci, iar în Liga B s-au marcat 32 de goluri în cinci meciuri disputate, adică o medie de 6,4

...

Şase echipe neînvinse în Campionatul Realsport; câte vor rămâne aşa după etapa a patra?

 Caravana Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva merge mai departe cu meciurile etapei a patra din Ligile A şi B, programate la sfârşitul acestei săptămâni. Până acum această ediţie de campionat s-a dovedit mai tranşantă decât oricând, în cele 39 de partide jucate înregistrându-se un singur rezultat de egalitate! Vom vedea dacă se va continua pe această linie sau nu, deocamdată începem trecerea în revistă a ceea ce ne aşteaptă în acest week-end.

 Trei echipe au punctaj maxim în Liga A

 Lupta pentru locurile din play-off se dă deja la intensitate maximă. RGI & ECP, Los Amigos şi Coralis au avut un start perfect

...

Echipa națională de minifotbal a României s-a impus, sâmbătă, 5 octombrie și în ultimul joc din grupa C la Campionatul Mondial din Australia, de la Perth. Tricolorii antrenați de Virgil Bejenaru și Tudor Șimon s-au impus după un meci greu, scor 2-1, în fața celor din Liban, o echipă arțăgoasă, care și-a jucat șansele la calificare până în ultimul minut.

Libanul a deschis scorul, contrar cursului jocului, în minutul 12, dar Andrei Balea a egalat cu un minut înainte de pauză, cu un șut din apropiere după o pasă inteligentă de la Mircea Ungur, o schemă intens lucrată la antrenamente. Românii au ratat o serie de ocazii de gol în prima repriză, în timp ce adversarii au marcat la una dintre puținele lor faze de gol. Repriza secundă a continuat cu România la timona jocului, în ciuda faptului că un egal era suficient pentru tricolori pentru ca ei să câștige

...

In mai putin de 10 zile debuteaza una din cele mai vechi campionate de minifotbal din Romania, Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva, sezonul 2019-2020. Competitia organizata de Clubul Sportiv Realsport Deva a ajuns deja la a 14-a editie si asa cum am fost obijnuiti si in sezoanele precedente, Comisia de Organizare anunta o editie spectaculoasa cu multe premii, jocuri transmise live si mai ales spectacol sportiv. Campionatul demareaza pe 28 septembrie si se inchide dupa 9 luni de competitie pe data de 31 mai 2020. In acest sezon vor participa peste 400 de jucatori amatori formand 26 de echipe, impartite in doua ligi, Liga A si Liga B. Comisia de organizare programeaza pentru acest sezon 28 de etape, dupa cum urmeaza

Organizare doua ligi: Liga A – 14 echipe, Liga B – 12 echipe. 

Sedinta tehnica se reprogrameaza pentru data de 02 septembrie (luni)
Informatii si sedinta tehnica Campionatul Realsport, sezonul 2019-2020
Comisia de organizare anunta delegatii echipelor participante in campionat, ca sedinta tehnica in vederea stabilirii programului si a tintarului competitional, atat pentru Cupa, cat si pentru campionat, va avea loc in data de 02 septembrie (luni) ora 19.00 la Baza Sportiva Realsport. 
📌📁Rugam delegatii echipelor ca pana pe data de 30 august sa depuna dosarul de inscriere solicitat de comisia de organizare.
🏆Asa cum a fost anuntat anterior nou sezonul va debuta pe data de 7

...

In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 400 lei / echipa se achita pana pe data de 20 august 2019. Echipa este considerata inscrisa doar in momentul achitarii taxei de inscriere. Documentele aferente inscrierii echipei in Campionat se pot ridica in fiecare zi de luni-vineri dupa ora 16.30 de la sediul Baza Sportiva, str. Axente Sever. nr. 32. Informatiile pot fi solicitate si pe adresa de email: realsportdeva@gmail.com
2. Data incepere competitie: 2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
532
5896
92989
19554
1611113
1611113