In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 400 lei / echipa se achita pana pe data de 20 august 2019. Echipa este considerata inscrisa doar in momentul achitarii taxei de inscriere. Documentele aferente inscrierii echipei in Campionat se pot ridica in fiecare zi de luni-vineri dupa ora 16.30 de la sediul Baza Sportiva, str. Axente Sever. nr. 32. Informatiile pot fi solicitate si pe adresa de email: realsportdeva@gmail.com
2. Data incepere competitie: 2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va

...

13 ani de minifotbal 2006-2019
CAMPIONATUL REALSPORT DE MINIFOTBAL AMATORI DEVA, sezonul 2018-2019
Cu ocazia închiderii sezonului competițional al Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva, Comisia de Organizare împreuna cu partenerul competiției Consiliul Local al Municipiului Deva au premiat în cadrul Festivității de premiere toate echipele participante in campionat. Premiile au fost înmânate de Primarul orașului Deva domnul Florin Oancea și Takacs Attila organizatorul Campionatului. Premierea a avut loc în data de 02 IUNIE 2019, DUMINICA ORA 19.30.

Premii acordate:
⚽️ LIGA A Realsport:

...

Avancronică ultima etapă a sezonului.
Sezonul competițional al Campionatului Realsport de minifotbal Amatori Deva, se apropie cu pași mari spre final. După un sezon desfășurat pe o perioadă de nouă luni, ce a adunat peste 500 jucători amatori de minifotbal din Deva și împrejurimi, putem spune că și în acest sezon am avut parte de toate. Sute de ore de Transmisii Live a jocurilor din campionat, sute de poze, zeci de articole și nu în ultimul rând foarte multe jocuri spectaculoase, echipe și jucători ambițioase, care au trăit gustul înfrângerii și al victoriei. Din punctul de vedere al organizatorilor toate persoanele implicate în buna desfășurare al campionatului,delegați, jucători, sponsori, suporteri sunt marii câștigători al acestei ediții de campionat.
Dar până la decernarea premiilor mai avem un mic pas și nu în ultimul rând o ultimă etapă, care poate decide

...

După un sezon lung, în care am avut parte de tot ceea ce e mai frumos în acest sport, jocuri spectaculoase, bătălii aprige pentru puncte, goluri frumoase, prietenie și nu în ultimul rând respect și Fair Play, iată că Liga A a ajuns la ultima parte a sezonului.

Duminică este programat prima etapă din Play off-ul și Play out al sezonului 2018-2019. În Play off cele mai bune patru echipe din campionat se confruntă într-o ultimă bătălie finală pentru câștigarea titlului de campioană a sezonului. Astfel, Sporting Crișcior ocupă prima poziție în clasament „final four” cu 16 puncte având mari șanse de a câștiga titlul de campioană, dar vom vedea dacă și celelalte trei echipe sunt de acord cu acest aspect. Atât AS Electroconat (locul 2, 12 puncte), Roben Hațeg (locul 3, 4 puncte), cât și City Taxi Deva (locul 4, 4 puncte) cu siguranță nu au dezarmat și vor încerca să

...

Ultima etapă înainte de Play off și Play out Liga A

Liga A programează duminică ultima etapa a sezonului regulat în care singura miză o reprezintă duelul dintre City Taxi Deva și Sporting Crișcior. După multe jocuri interesante și bătălii pentru punctele bonus puse în joc, precum și pentru ocuparea ultimei poziții ce duce în „final four”, iată că putem spune că apele sau limpezit iar ierarhia din Play off a fost stabilită în etapa precedentă. Astfel Sporting Crișcior ocupă prima poziție în clasament cu 14 puncte, iar dacă învinge în jocul de duminică pe City Taxi Deva, mai acumulează 2 puncte, acumulând 16 puncte, poate chiar suficiente pentru câștigarea titlului de campioană a sezonului 2018-2019. Locul 2 în clasament este ocupat de AS Electroconat cu 12 puncte, urmat de Roben Hateg cu 4 puncte și City Taxi

...

COMUNICAT FMR, 22.04.2019

Campionatul National Old Boys - 2019 si EMF Masters Cup 2019

In vederea desfasurarii Campionatului National Old Boys, va comunicam urmatoarele:

  • Locul si data de desfasurare a competitiei: Drobeta Turnu Severin, 12 - 14 iulie 2019;
  • Adresa terenuri: Teren 1 - Baza Sportiva Drobeta str. Bld. I.C. Bratianu nr. 90D si

Teren 2 - Complex Sportiv Crihala, Parcul de agrement Crihala FN

  • Taxa de participare: 600 lei/ echipa se achita in contul Federatiei de catre Organizatorul local pana in data de 20 iunie 2019.

Evenimentul acestui sfârșit de săptămână este întâlnirea dintre primele două clasate, Sporting Crişcior şi AS Electroconat. Partida, o putem numi și bătălia pentru câștigarea titlului, care are conotații mult mai importante decât cele trei puncte puse în joc. O victorie pentru Sporting ar asigura într-o mare proporție titlul de campioană a sezonului 2018-2019, asta și datorită punctelor acumulate în clasamentul din play off împotriva contracandidatelor, care îi poate oferi un avantaj confortabil în ultima parte a campionatului. Pe cealaltă parte, AS Electroconat este obligată să învingă, pentru a mai spera la titlu și să reducă diferența de puncte în Play off față de lideră.

Bătălia pentru ultima poziție, care asigură calificarea în Play off continuă în această etapă la distanța între City Taxi Deva și Taylor Red&LPG. Prima are aparent o întâlnire mai puțin

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute, de data aceasta fără surprizele mari cu care ne-a obişnuit în ultimul timp. E un semn fie că favoritele şi-au regrupat forţele şi au tratat meciurile cu maximă seriozitate, fie că autoarele surprizelor de până acum nu au mai avut suflu să susţină şi în această etapă acelaşi tempo.

Roben Haţeg câştigă derbyul etapei din Liga A

Aşa cum am tot repetat până acum, două formaţii îşi continuă netulburate parcursul în prima ligă valorică. Distanţa în clasament între Sporting Crişcior şi AS Electroconat faţă de celelalte competitoare este insurmontabilă, astfel încât ele se gândesc deja la faza următoare a întrecerii. Pentru celelalte două locuri care duc în play-off se bat însă trei echipe, iar aici orice deznodământ este posibil.
În meci direct pentru locul

...

Bătălie mare în Liga A, unde singura întrebare care se mai pune este cine va merge în play-off alături de Sporting şi Electroconat, în Liga B lidera obține o victorie la scor, iar în Liga C fruntaşele din clasament nu au mai reuşit să obţină victorii pe linie, cum era aproape o regulă până acum.

Desigur, asta nu face decât să sporească gradul de atractivitate a competiţiei, iar faptul că echipele mai slab clasate nu fac doar simplu act de prezenţă nu poate decât să îi bucure pe organizatori şi pe iubitorii acestui sport care are din ce în ce mai mulţi practicanţi în România.

Luptă în trei pentru două locuri de play-off

Două dintre cele trei pretendente la locurile 3 şi 4 din Liga A, ultimele care duc în play-off, au jucat duminică între ele, iar a treia s-a confruntat cu viceliderul primei ligi. Meciul direct între

...

S-au întâmplat lucruri interesante la sfârşitul săptămânii trecute în Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Dacă în runda precedentă s-au înregistrat rezultate scontate, favoritele făcând legea pe teren, etapa aceasta am consemnat din nou surprize, unele destul de mari, în cele două ligi inferioare.
Nu a fost cazul totuşi în Liga A, unde Sporting şi Electroconat continuă duelul de la distanţă, separate de aceleaşi cinci puncte în clasament.

Taylor Red & LPG, marea beneficiară a etapei în Liga A

Aşteptatul duel dintre Sporting Crişcior şi City Taxi s-a soldat cu un 10 – 0 de neprezentare, la fel ca şi Micro 15 cu FC Boromir, deţinătoarea titlului fiind retrasă din campionat. În aceste condiţii capul de afiş al etapei a devenit meciul direct pentru un loc în play-off

...

După ce în runda precedentă am avut parte de o „revoltă” a echipelor mai slab clasate în toate cele trei ligi, etapa de la sfârşitul săptămânii trecute a readus lucrurile pe făgaşul normal în Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Nu s-au înregistrat rezultate surpriză, semn că favoritele au luat în serios „avertismentele” transmise de adversari în meciurile anterioare. Ca o consecinţă logică, nu s-au produs schimbări la vârful clasamentelor, ordinea pe podium rămânând neschimbată în cele trei eşaloane.

Victorii pentru primele clasate în derbyurile pentru play-off din Liga A

Prima ligă a programat două partide cu implicaţii majore în disputa pentru cele două locurile care duc în play-off rămase disponibile. Dacă

...

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a fost una cu multe evenimente. Au fost scoruri strânse în prima ligă valorică, două surprize în liga secundă şi rezultate care au dus la „strângerea” la vârf a ierarhiei în ultimul eşalon.

Sporting a câştigat derbyul din Liga A

Evenimentul zilei de duminică a fost întâlnirea dintre primele două clasate, Sporting Crişcior şi AS Electroconat. Câştig de cauză a avut liderul Ligii A, care s-a distanţat astfel la cinci puncte în clasament de principala sa urmăritoare. Roben Haţeg a beneficiat de cele trei puncte „la masa verde” cu Boromir şi rămâne pe podium, la patru puncte de locul 2 şi la şase de locul 4. City Taxi a remizat surprinzător cu „lanterna” Micro 15, însă

...

Dacă etapa precedentă din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a fost una interesantă, cea de la sfârşitul săptămânii trecute a fost de-a dreptul incendiară. Toţi trei liderii din Ligile A, B şi C au fost învinşi (Viitorul Călan chiar a pierdut primul loc în C), astfel încât se poate spune că am avut parte de cele mai mari surprize posibile. În consecinţă, lupta la vârf în toate trei eşaloanele nu doar că a rămas deschisă, ci a devenit şi mult mai echilibrată.

Rezultate surpriză în Liga A

Două din cele trei meciuri disputate în prima ligă au avut deznodământul neaşteptat. Dacă victoria lui Roben Haţeg cu Micro 15 a fost una scontată, în celelalte partide s-au consemnat mari surprize. Comsid, echipa de pe penultimul loc, a învins pe City Taxi,

...

Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi-a derulat la finele săptămânii trecute etape în toate cele trei ligi valorice, iar rezultatele au fost cum nu se poate mai interesante, cu implicaţii majore la vârful clasamentelor. În Liga A s-a produs o regrupare de forţe a pretendentelor la un loc în play-off, concomitent cu o desprindere a liderului, Liga B păstrează suspansul în fruntea ierarhiei după remiza înregistrată în derby, iar în Liga C trioul fruntaş îşi continuă marşul triumfal.

Sporting s-a distanţat în fruntea Ligii A

Sporting Crişcior a avut zi de pauză şi a luat trei puncte „la masa verde” prin retragerea din campionat a fostei mari rivale Boromir. Urmăritoarea sa Electroconat a pierdut întâlnirea cu City Taxi, astfel că diferenţa între primele două clasate a crescut

...

Federația de Minifotbal a dat publicității Clasamentul Național pe anul 2018. Campionatul Realsport Deva, continuă să se claseze în Top 10 și în acest an ocupând locul 7 cu 190 de puncte, în spatele campionatelor din Timisoara, Sibiu, Iasi, Zalau, București și Buzău. 
Pentru realizarea clasamentului s-au luat in calcul rezultatele inregistrate la competitiile nationale de la finalul sezonului 2017-2018 pecum si a numarului de echipe participante in competitia locala in sezonul 2017-2018. Pentru vizualizarea clasamentului dati click pe linkul de mai jos

...

Multe s-au întâmplat în runda programată la sfârşitul săptămânii trecute în Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Cel mai important pare a fi faptul că Liga A şi-a pierdut campioana en-titre, pe FC Boromir (vom reveni cu mai multe date despre subiect în Glasul Hunedoarei). Meciul acesteia cu Taylor Red & LPG a fost omologat cu scor de neprezentare, iar echipa nu mai este programată în etapele următoare.
În Liga B s-a jucat derbyul primelor două clasate, RGI & ECP şi Alaska, câştigat de aceasta din urmă. Noile promovate din Liga C au arătat în fine că nu au venit să facă doar act de prezenţă şi şi-au trecut în cont primele puncte la acest nivel.
În fine, se termină pauza şi în Liga C, astfel că sâmbătă şi duminică vom avea, pentru prima oară în 2019, zile pline cu meciuri în toate cele trei eşaloane din Campionatul

...

Vineri, 25.01.2019, la Budapesta, în Ungaria, a avut loc Adunarea Generală a Federației Europene de Minifotbal (EMF). România va continua să fie reprezentată în conducerea EMF de către secretarul general al FMR, Attila Takacs. Acesta a ocupat în ultimii ani funcția de secretar general al EMF, iar acum va face parte din Comitetul Executiv. 
Cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a EMF l-a constituit alegerea noii conduceri a EMF pentru următorii 3 ani. Aceasta va fi următoarea
Președinte - Borislav Alexandrov (Bulgaria)
Vicepreședinte - Gianluca Finazzi (Italia)

Comitetul Executiv:
Attila Takacs (România)

Campionatul Realsport de minifotbal s-a reluat cu meciurile primei etape din tur în Liga B. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate în acest week-end, să amintim că la finalul sezonului intermediar disputat anul trecut au retrogradat din Liga B ultimele două echipe, ABS Decor şi Securit Grup. În locul lor au promovat primele două clasate din Liga C, Bog XXI şi Universitatea Viile Noi, care au început competiţia cu 16 puncte mai puţin decât cele acumulate în eşalonul inferior.

Favoritele au obţinut victorii scontate în această primă rundă, în care din păcate am consemnat şi un 10 – 0 de neprezentare a Tinerilor la întâlnirea cu liderul RGI & ECP. Pe locul al doilea din ierarhia ligii secunde, la egalitate cu prima clasată, se menţine Alaska, victorioasă cu 10 – 3 în partida cu nou promovata Bog XXI.

...

🔝⚽️🏆🥇🏆🥇
FC BOROMIR RAMNICU VALCEA este campioana primei editii a Cupei Iernii Realsport-Boromir, dupa ce a reusit sa invinga in finala MAV SPORTS Timisoara, cu scorul de 2-1. In finala micea GT Sport Alba Iulia a invins Sporting Criscior cu 4-2.

Felicitari si multumim tuturor echipelor participante la acest eveniment sportiv.

Mesajul de sărbători al secretarului general al FMR și EMF, Attila Takacs.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, doresc să vă transmit cele mai sincere urări tuturor celor care au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai. 
Atât în numele meu, cât și în numele conducerii Federației de Minifotbal din România, vă mulțumesc pentru încrederea acordată, prin participarea la competițiile naționale si locale, precum si pentru susținerea și realizarea proiectelor stabilite în anul 2018. 
Am avut un an plin de evenimente, în care putem spune că am scris o nouă pagină in istoria minifotbalului european, reusind cele mai mari realizari sportive atât la nivel național, cât și la cel internațional.

Odată cu disputarea partidelor de duminică s-a încheiat sezonul din acest an în Campionatul Realsport de minifotbal Deva la toate ligile, A, B şi C. S-a mai jucat de fapt doar ultima etapă din turul intermediar al Ligii C şi un singur meci din Liga A, cel dintre FC Boromir şi Comsid. Acesta din urmă s-a încheiat cu o mare surpriză, campioana fiind învinsă de una din codaşele primei ligi. Comsid a câştigat cu 5 – 3 şi a egalat la puncte în clasament pe Micro 15, având avantajul meciului direct.

Aşa cum v-am anunţat anterior, în urma excluderii lui Bayern Deva, în Liga A s-au produs unele perturbări şi a fost nevoie să fie refăcut programul pentru restul campionatului. Astfel, etapa cu numărul 11 nu se va mai juca în acest an, ci în 2019, Campionatul Realsport de minifotbal Deva urmând să se

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
53
186
57554
208462
1346495
1346495