Baza Sportiva Realsport vine in intampinarea iubitorilor de sport si pune la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati:

Doua terenuri de minifotbal
- instalatia de nocturna profesionala, ce creeaza atmosfera specifica competitiilor sportive moderne.
- patru vestiare moderne echipate cu dusuri si grupuri sanitare.
- mingi de joc si maieruri de departajare jucatori
- un teren de minifotbal acoperit si incalzit, pentru perioada iarna - primavara.
- tribuna pentru 150 spectatori
- parcare privata
- wifi gartuit
- spatiu de joaca pentru copii
 
Terasa si barul din interiorul bazei sportive iti ofera posibilitatea de adiscuta cu prietenii dupa partida de minifotbal.

REAL SPORT - Servicii

- Organizare si gazduirede turnee minifotbal regionale.
- Organizare si gazduire campionate minifotbal juniori.
- Organizare si gazduire campionate si turnee feminine de fotbal.
- Organizare si gazduire a diferitelor activitati sportive pentru copii si tineri cu handicap
- Organizare si gazduire campionate Old boys
- Organizare si gazduire competitii pentru firme si companii
- Organizari si gazduiri campionate seniori
Toate informatiile referitoare la aceste activitati (data limita de inscriere, reguli, program clasamente, etc) se vor publica din timp pe acest site sau pe afisul official situat in interiorul bazei sportive.
Baza sportiva RealSport sustine deasemenea organizarea unor evenimente sau competitii sportive sau extrasportive care nu reprezinta profilul ei principal (minifotbal).
 
Informare COVID 19: Pentru a începe activitatea la baza sportivă in conditii de siguranta in contextul pandemiei covid 19, precum și de a respecta normele emise de autorități, am pregătit un set de măsuri, pe care vă rugăm să le respectați cu strictețe până la noi reglementări. Sănătatea practicanților de minifotbal este mai presus de orice.
❗️Planul de masuri aplicat cu data de 15.06.2020:
- Accesul in baza sportiva se va face pe un culoar separat fata de zona de iesire.
- Imediat dupa terminarea meciurilor, sportivii vor parasi terenul de joc si zona adiacenta, evitanduse stationarea sau intalnirile inre mai multe persoane.
- accesul pe terenul de joc al urmatoarelor echipe urmand a se face doar dupa ce toti componentii echipelor anterioare au parasit suprafata de joc
- Este strict interzis accesul la vestiare si zona de dusuri, sportivii urmand a veni de acasa imbracati corespunzator pentru activitatea sportiva.
- Activitatea sportiva se va desfasura strict in aer liber, pe terenul cu gazon sintetic;
- Accesul spectatorilor este strict interzis in interiorul bazei sportive cât și în tribună.
- Grupul sanitar si manerele de la caile de acces (usi, poarta, etc.) vor fi dezinfectate in permanenta de catre personalul angajat, dupa fiecare utilizare a acestora de catre un participant la activitatea sportiva;
- Persoana participanta la activitatea sportiva va avea asupra sa un recipient propriu pentru apa sau alte lichide energizante, fiind interzisa folosirea la comun a acestor recipiente.
⚽️ Programarile pentru inchirierea terenului din incinta bazei sportive se va face conform unui program bine stabilit, pentru a evita intalnirea si limitand accesul simultan a mai multor de 12 persoane / teren sintetic in incinta bazei sportive in acelasi timp.
😁 Baza sportiva este dotata cu un stoc consistent de manusi, masti, recipiente de dezinfectant amplasate in zona de acces pe terenul de minifotbal, covorase cu dezinfectant la intrare spre grupurile sanitare, termometru digital cu masurare de la distanta.

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10934
33973
272115
360259
6328670
6328670