S-a mai strâns clasamentul la vârf în Seria a doua

Meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva au adus victorii scontate, majoritatea la scoruri concludente, pentru primele clasate din ambele serii. Excepţia a constituit-o liderul seriei a doua, City Taxi, ţinut în şah de Pera PMW, una dintre pretendentele la un loc în Liga A. 

locul întâi – cel puţin nu cu efect imediat. Pentru Pera BMW acest punct înseamnă menţinerea în plutonul fruntaş, chiar dacă alte trei formaţii au trecut înaintea sa în clasament. Au fost victorii clare pentru Micro 15, 7 – 3 în meci direct cu RGI & ECP pentru Liga A, Taylor Red & LPG, 10 – 2 cu Heidelberg Cement, şi Corona, 10 – 1 cu Mureşul.

În celelalte jocuri ABS Decor a dispus de FizzBar cu 7 – 1, iar Azaria şi Unirea au terminat la egalitate, 1 – 1. Situaţia în clasament este complicată de faptul că unele echipe au stat câte o rundă şi au doar şapte partide jucate, iar altele urmează să stea în etapele rămase de disputat. Conduce City Taxi cu 20 de puncte, locurile 2 şi 3 fiind ocupate de Micro 15 şi Taylor Red & LPG (aceasta cu un joc mai puţin) cu câte 16 puncte. În imediata lor apropiere sunt Corona cu 15 puncte, Pera BMW cu 14 şi RGI & ECP cu 12 (ambele având câte un joc mai puţin) şi ABS Decor cu 11. Pentru celelalte două locuri care asigură calificarea în Liga B luptă Heidelberg Cement, 8 puncte, Grawe Deva şi Unirea câte 7, Mureşul 5, ultimele trei cu câte un meci mai puţin. Încheie plutonul seriei FizzBar şi Azaria cu câte două puncte. Etapa viitoare Micro 15, a doua clasată, va sta, ceea ce oferă contracandidatelor un tempo în plus. City Taxi se poate distanţa în clasament în cazul unei victorii perfect posibile – şi probabile – cu Mureşul, iar Taylor Red & LPG are de asemenea o misiune uşoară cu FizzBar şi poate pune trei puncte distanţă în faţa lui Micro. Cu totul altfel stau lucrurile în disputa directă Corona (locul 4) – RGI & ECP (locul 6). Pera BMW şi ABS Decor au neapărată nevoie de cele trei puncte din meciurile cu Heidelberg Cement, respectiv Unirea, ca şi Grawe Deva din partida cu Azaria.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
148
1555
7291
182743
995785
995785