Cinci echipe pe un interval de un punct în Seria 2

Dacă în Seria 1 s-au înregistrat trei victorii la limită (chiar patru, dacă socotim şi restanţa de vineri), Seria 2 a oferit două rezultate de egalitate, cu implicaţii în ceea ce priveşte prezenţa în Liga A şi Liga B a unor echipe. Liderul City Taxi a pierdut primele puncte din actualul campionat în derbyul cu a doua clasată Taylor Red & LPG, care a coborât pe locul 3 ca urmare a acestui rezultat de 4 – 4. Şi Heidelberg Cement şi ABS Decor au încheiat nedecis, 6 – 6, disputa directă, cele două ocupând poziţii care le duc în Liga B.

Un joc extrem de important a fost cel dintre Pera BMW şi Corona, câştigat de cei la Pera cu un concludent 7 – 3. Micro 15 a dispus confortabil de Mureşul şi a urcat pe locul 2, profitând de egalul lui Taylor şi de înfrângerea Coronei. Într-un meci direct pentru locul 9, ultimul care aduce accesul în Liga B, Unirea a dispus de Grawe cu 3 – 1.

În clasamentul seriei conduce detaşat City Taxi cu 19 puncte, urmată de un grup de cinci formaţii înghesuite pe un interval de un punct: Micro 15, Taylor Red & LPG şi Pera BMW (ultimele două cu un joc mai puţin) cu câte 13 puncte, RGI & ECP (un joc mai puţin) şi Corona câte 12.

Două derbyuri se detaşează din programul etapei următoare: Pera BMW (locul 4) – City Taxi (locul 1) şi RGI & ECP (locul 5) – Micro 15 (locul 2). Aparent mai uşoare sunt meciurile lui Corona cu Mureşul şi Taylor Red & LPG cu Heidelberg Cement.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
103
1510
7246
182743
995740
995740