Mass Media

Final de jocuri in turul Sferturilor de finala al Cupei Realsport sezonul 2018-2019.
Azi, la Baza Sportiva s-au disputat ultimele doua jocuri din cele patru programate in aceasta faza a competitiei in care favoritele si-au adjudecat victoriile si si-au asigurat in proportii mari calificarea in semifinalele Cupei.
In primul joc al zilei, Roben

...

Bravo România, bravo băieți!

Jucătorii și stafful tehnic merită toate felicitările după ce au încheiat NEÎNVINȘI prima ediție a 🏆 Cupei Continentale.

Ai noștri au obținut 

...

România, vicampioana Europei, merge ceas la Cupa Continentală din Tunisia. După ce joi s-a impus clar contra campioanei Asiei, Irak, scor 8-0, elevii lui Marius Mitu au trecut într-o manieră excelentă și de campioana Africii, Coasta de Fildeș.

Cele două echipe se mai întâlniseră, tot în Tunisia, la Campionatul Mondial din 2017, de asemenea în faza

...

România, vicecampioana Europei, a debutat cu o victorie la Continental Cup, competiția aflată la prima ediție și care adună la start cele mai bune 8 echipe de minifotbal de pe 4 continente.

În jocul de deschidere al Continental Cup, tricolorii, antrenați de Marius Mitu, au trecut fără emoții de
...

Echipa națională de minifotbal a României, vicecampioana europeană, va participa în perioada 14 – 16 martie la „Continental Cup” în Tunisia. Turneul, similar „Cupei Confederațiilor” la fotbalul pe teren mare, își va consuma în acest an prima ediție și va aduna la start cele mai bune 8 echipe de minifotbal de pe 4

...

 În cadrul Adunării Generale a FMR de la Florești, organizatorii locali prezenți la întâlnire au fost înștiințați asupra calendarului competițional al FMR pe anul 2019. Federația de Minifotbal din România va organiza și în acest an o serie de competiții naționale la care vor lua parte echipele înscrise în

...

Campionatul Realsport de minifotbal a programat duminică partidele din etapa a doua a turului în cel de-al doilea eşalon valoric, Liga B. Au fost meciuri disputate şi spectaculoase, cele mai multe încheiate la diferenţe mici de scor. Din păcate am consemnat şi o neprezentare, a doua consecutivă a Tinerilor după cea din etapa

...

Dupa o pauza de mai bine de o luna, Campionatul Realsport va incepe in acest weekend cu prima etapa a sezonului regulat din Liga B in care se vor disputa 18 etape in sistem tur/retur. Perioada de desfasurare: 19 ianuarie 2019  – 02 iunie 2019.

...

Baza Sportiva Realsport din Deva a găzduit, de vineri până duminică, meciurile primei competiţii de minifotbal a anului 2019, Cupa Iernii Realsport-Boromir. 16 dintre cele mai bune echipe din ţară, împărţite în patru grupe de câte patru formaţii, s-au întrecut în aceste trei zile în jocuri extrem de disputate şi de

...

In mai putin de o saptamana se da startul la Cupa Iernii Realsport-Boromir, organizat in perioada 11-13 ianuarie la Baza Sportiva Realsport din Deva. La acest eveniment, organizatorii Boromir si Realsport asteapta participarea a 16 echipe. Competitia va incepe vineri 11 januarie de la ora 10.00.
Dar pana atunci sa trecem in revista cele mai

...

RealSport FaceBook

Newsletter
Get Sports Emails & Alerts

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
64
2488
9347
13541
1046954
1046954