Info MBL editia 2024

Asociatia Judeteana de Minifotbal Hunedoara va invita sa participati la a VI- a editie a Campionatului Business League Deva la minifotbal, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Minifotbal.

In acest sens Comisia de organizare al competitiei va transmite urmatoarele:

In functie de numarul echipelor inscrise in competitie, pana in data de 17.03.2024, CO va anunta sistemul si programul competitional, cat si criteriile de calificare la Campionatul National (CNFI 2024).

Echipele care doresc sa participe in competitie au obligatia de a transmite documentele de inscriere, Tabel nominal (excel atasat) solicitate pana pe data de 17.03.2024, pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Comisia de organizare le va considera ca si participante la MBL Deva, doar pe acele echipe care fac dovada achitarii taxei de participare in valoare de 800 lei, pana in data de 17.03.2024

Tragerea la sorti a jocurilor este programat pentru data de 21.03.2024 ora 18.30 la Baza sportiva Realsport Deva

Echipele participante in MBL Deva vor putea participa la Campionatul National Firme si Insitutii organizat de Federatia Romana de Minifotbal. CNFI este si o etapa de calificare la EMF BUSINESS CUP 2024 din Antalya (Turcia), organizat de Federatia Europeana de Minifotbal.

Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. ( conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de particiapre, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor act de legitimare emis de institutia de care apartin.

Jucatorii vor prezenta la joc, adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului).

Pentru fiecare joc delegatul echipei va intocmi un Raport de arbitraj, unde vor fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei.

La fiecare joc disputat echipa va achita baremul de arbitraj in valoare de 180 lei / etapa/jo

La rubrica regulamente de pe site gasiti regulamentul CNFI

La finalul competitiei echipele castigatoare si participante vor fi premiate cu echipamente sportive, cupe, medalii, plachete, diplome si alte produse sportive.

Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0752 956 514 / Gaspari Karoly sau Hort Catalin tel: 0727 771 386

Comisia de Organizare Competitii

AJM Hunedoara

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
9795
71027
275464
548554
19880600
19880600