AJM - Cupa Romaniei etapa judeteana

Important!!! Prima etapa faza grupelor 20-21 ianuarie 2024

 

La Cupa Romaniei etapa judeteana participa 16 echipe, impartite in patru grupe a cate 4 echipe. Jocurile din grupa se disputa intr-un singur tur conform programului anuntat de comisia de organizare, la finalul careia echipele clasate pe locul 1 si 2 din cele 4 grupe se califica in sferturile de finala. Atat sferturile, semifinala cat si finala se disputa intr-o singura mansa.Cele patru urne au fost stabilite astfel:

a) Urna 1 – locurile 1-4 din clasamentul la zi Superliga Judeteana

b) Urna 2 – locurile 5-8 din clasamentul la zi Superliga Judeteana

c) Urna 3 – ultimul loc din Superliga (locul 9), respectiv echipele calificate de pe locurile 1, 2 si 3 din etapa locala Cupa Romaniei Realsport Deva

d) Urna 4 – locul 4 si 5 din etapa locala a Cupei locala Realsport Deva la care s-au adaugat cele doua echipele nou inscrise din Hunedoara (locul 4 Cupa Romaniei Realsport – No Name, Locul 5 Cupa Romaniei Realsport – Universitatea Viile Noi, echipele nou inscrise Diavolii Rosii si Joga Bonito).

 

Etapa Sferturi de finala:

Sfert 1 – Castigator Grupa A vs Locul 2 Grupa D

Sfert 2 - Castigator Grupa B vs Locul 2 Grupa C

Sfert 3 - Castigator Grupa C vs Locul 2 Grupa B

Sfert 4 - Castigator Grupa D vs Locul 2 Grupa A

Etapa Semifinale

SM 1 – Castigator Sfert 1 vs Castigator Sfert 2

SM 2 – Castigator Sfert 3 vs Castigator Sfert 4

Finala mica

Invins SM 1 vs Invins SM 2

Finala mare

Castigator SM 1 vs Castiogator SM 2

Fiecare delegat are obligatia de a citi si de a instiinta jucatorii echipei asupra Regulamentului de desfasurare a competitiei si a regulamentului disciplinar. Fiecare jucator este raspunzator pentru conduita sa si in caz de abatere de la regulamentul disciplinar va suporta sanctiunile in vigoare.

In vederea actualizarii bazei de date si pentru a putea aplica viza anuala pe licenta/carnet jucator pe anul 2024, toti delegatii echipelor participante vor transmite tabelul cu lotul de jucatori in format electornic pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 15.01.2024 si vor urma prevederile prezentate in comunciatul nr. 1 al Comisiei Statutul jucatorului emis in data de 10.01.2024

Lotul unei echipe poate fi alcatuit din max 15 jucatori, dar la joc vor fi prezenti doar 12 jucatori + 2 delegati, daca nu au calitatea de jucator. In cazul in care delegatul are calitate si de jucator acesta va fi trecut in raportul de arbitraj in ambele rubrici (jucator si delegat). IMPORTANT : Echipa nu poate alinia la startul uni joc mai multi de 12 jucatori.

In lotul echipei aliniat la jocurile din Cupa Romaniei etapa Judeteana, echipele calificate din campionatele locale, respectiv cele doua nou inscrise pot legitima doar pentru jocurile din Cupa jucatori de Liga 3 sau Futsal Liga 1, conform regulamentului adoptat de Comisia de organizare respectiv cel emis de Federatia nationala.

Jucatorii, care se afla in situatia de “dubla legitimare” (campionat local si Superliga) la o echipa participanta in Cupa Romaniei etapa Judeteana, jucatorul in cauza va avea drept de joc doar la echipa la care s-a legitimat prima oara. (se va tine cont de data legitimarii si inregistrarii acestuia in sitemul competitional local sau dupa caz Cupa)

Fiecare delegat este responsabil cu transmiterea datelor corecte si la timp. Comisia de organizare nu-si asuma vina, pentru lipsa informatiilor sau pentru cele care nu au fost transmise la timp.

Echipa se va prezenta la joc cu echipament corespunzator, la data si ora jocului.

Jocul va avea doua reprize a cate 20 min cu o pauza de 5 min intre reprize.

In caz de egalitate dupa timpul regulamentar echipele, vor executa 3 lovituri de departajare. Echipa castigatoare va acumula 2 p in clasament, iar echipa invinsa 1 p.

Regulamentul disciplinar este cel aplicat la nivel national, publicat pe site-ul frminifotbal.ro. Singura modificare fiind, cumul de cartonase galbene. Un jucator este suspendat 1 joc, daca acumuleaza 3 cartonase galbene. Cumul de cartonase galbene se anuleaza pentru semifinala si finala. In cazul cartonasului rosu, acesta nu se anuleaza. Jucatorul sanctionat cu cartonas rosu va suporta sanctiunile, conform regulamentului de disciplinar.

Echipele castigatoare si cele participante vor fi premiate la finalul competitiei cu cupe, medalii si echipamente sportive.

Mult succes la toti!

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10755
71987
276424
548554
19881560
19881560