Transfer jucatori Liga B

Comisia de organizare anunta delegatii echipelor participante in campionat asupra urmatoarelor:

Doresc sa va readuc aminte faptul ca in data de 28 ianuarie 2023 reluam jocurile din Liga B. Programul/ora de disputare a jocurilor va fi anuntat pe site in zilele urmatoare :
Avand in vedere programul prezentat mai sus, Comisia de organizare anunta ca perioada de transfer jucatori in Liga B este deschisa pana pe 27 ianuarie 2023. Pentru a finaliza la timp procedura de transfer a jucatorilor va rugam sa va incadrati in termenul stabilit.
Procedura de transfer a fost comunciat in data de 25.11.2022. ( document publicat in rubrica comunicate de pe site)

1.1 Fiecare echipa va avea inregistrat in acelasi timp un lot de max. 18 jucatori, care sunt inscrisi pe site-ul Federatiei. Din acesti 18 jucatori echipa va putea activa in acelasi timp in campionat un numar max de 15 jucatori, iar la jocurile din campionat va alinia (va inscrie pe raportul de arbitraj) la startul jocului un maxim de 12 jucatori. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori. 

1.2. Un jucator fara legitimatie si viza medicala aplicata pe legitimatie sau atasat acestuia, NU are drept de joc in campionat.

1.3. Inlocuriea jucatorilor deja inregsitrati pe tabelul de inscriere cu un jucator nou se va face doar pana la data de 31 martie a anului urmator.
1.4. In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati. Aceasta solicitare poatet fi inaintata catre CO cel tarziu pana la de data de 30 aprilie a anului urmator si face referire la echipele din esalonul/ esaloanele inferioare competitiei.

1.5. Delegatii echipelor au obligatia de a depune la CO, acordul de transfer pentru jucatorii transferati de la alte echipe din campionat sau din afara competitiei. Acordul de transfer va fi semnat si de catre delegatul echipei de unde se transfera jucatorul. In cazul echipelor desfiintate, acordul de transfer va fi semnat de organizatorul campionatului de unde provine jucatorul.
1.6. Jucatorii care doresc sa se transfere de la o echipa activa la o alta echipa, dar nu primesc semnatura delegatului echipei, vor putea depune o solicitare de tarnsfer la CO, iar transferul poate fi acordat doar dupa expirarea a min. 10 etape disputate.

1.7. Din lotul unei echipe pot face parte max. 5 jucatori de Liga 3, sau 4 jucatori Liga 3 si 1 jucator de futsal sau 3 jucatori Liga 3 si 2 jucatori de Futsal. Mai multe informatii in comunicatul emis de Federatie.

1.8. In vederea desfasurarii jocurilor se va tine cont de prevederile emise in Regulamentul de desfasurare al activitatilor sportive din incinta bazei sportive Realsport

Comisia de Organizare.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
11005
72237
276674
548554
19881810
19881810