Legitimare campionat 2022

Procesul de inscriere si legitimare jucatori echipe campionat
1.1 Fiecare echipa va avea inregistrat in acelasi timp un lot de max. 18 jucatori, care sunt inscrisi pe site-ul Federatiei. Din acesti 18 jucatori echipa va putea activa in acelasi timp in campionat un numar max de 15 jucatori, iar la jocurile din campionat va alinia (va inscrie pe raportul de arbitraj) la startul jocului un maxim de 12 jucatori. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.
1.2. Delegaul echipei va completa Tabelul nominal de inscriere (format excel) pe care il va transmite pe email la CO cel tarziu pana pe data de 30 august 2022. Va rugam NU trimiteti in alt format documentul completat.
1.3. Comsia de organizare va, elibera un numar de 15 legitimatii fiecarei echipe, conform Regulament de legitimare a jucatorului de minifotbal emis de Federatie (document atasat), urmand ca delegatul echipei sa completeze in mod corespunzator legitimatiile, pe care ulterior le va preda CO pentru validare si viza de joc, sezonul 2022-2023. Un jucator fara legitimatie si viza medicala aplicata pe legitimatie sau atasat acestuia, NU are drept de joc in campionat.

1.4. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in cadrul campionatului si la jocurile din Cupa, legitimatia de jucator emis de CO, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic fotbal.
1.5. Inlocuriea jucatorilor deja inregsitrati pe tabelul de inscriere cu un jucator nou se va face doar in perioada stabilita de comun acord cu delegatii echipelor dar nu mai tarziu de data de 31 martie a anului urmator.
1.6. In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati.
1.7. Aceasta solicitare poatet fi inaintata catre CO cel tarziu de data de 30 aprilie a anului urmator si face referire la echipele din esalonul/ esaloanele inferioare competitiei.
1.8. Transferul de jucatori va fi efectuat doar in perioada de transfer stabilit la sedinta tehnica ( de preferat pauza de iarna 16 decembrie-17 ianuarie) cu delegatii echipelor participante. Ultima perioada de transfer nu poate depasi data de 31 martie a anului urmator. In cazuri exceptionale CO poate stabili sau propune o perioada de transfer in timpul sezonului pentru o liga cu acordul majoritatii delegatilor. Aceasta perioada va fi bine definita si anuntat la timp.
1.9. Delegatii echipelor au obligatia de a depune la CO, acordul de transfer pentru jucatorii transferati de la alte echipe din campionat sau din afara competitiei. Acordul de transfer va fi semnat si de catre delegatul echipei de unde se transfera jucatorul. In cazul echipelor desfiintate, acordul de transfer va fi semnat de organizatorul campionatului de unde provine jucatorul.
2.0. Jucatorii care doresc sa se transfere de la o echipa activa la o alta echipa, dar nu primesc semnatura delegatului echipei, vor putea depune o solicitare de tarnsfer la CO, iar transferul poate fi acordat doar dupa expirarea a min. 10 etape disputate.
2.1. Din lotul unei echipe pot face parte max. 5 jucatori de Liga 3, sau 4 jucatori Liga 3 si 1 jucator de futsal sau 3 jucatori Liga 3 si 2 jucatori de Futsal. Mai multe informatii in comunicatul emis de Federatie.
2.2. In vederea desfasurarii jocurilor se va tine cont de prevederile emise in Regulamentul de desfasurare al activitatilor sportive din incinta bazei sportive Realsport
2.3 Sistemul competitional va fi anuntat la Sedinta Tehnica unde prin tragere la sorti se va stabili tintarul Campionatului si a Cupei Realsport editia 2022-2023.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
11956
23224
338918
514561
11749816
11749816