CN Old Boys 2021 Piatra Neamt

Datorita solicitarilor venite din parte organizatorilor si a echipelor interesate de a participa in acest an la Competitii Nationale de Old Boys, Cex a luat decizia in cadrul sedinteti din 30.07.2021, de a organiza in acest an doua competitii de Old Boys.

1.Campionatul National Old Boys 2021, Piatra Neamt in perioada 03-05 Septembrie 2021

 1. Supercupa Old Boys 2021, Bucuresti perioada 08-10 octombrie 2021 (revenim cu informatii si data exacta)

In vederea desfasurarii Campionatului National Old Boys, Piatra Neamt va comunicam urmatoarele:

 • Locul si data de desfasurare a competitiei: 03-05 Septembrie 2021, Stadionul Municipal Ceahlaul;

Termene si inscriere echipa participanta:

 • 25 august 2021 - Taxa de participare: 1000 lei/ echipa se achita in contul Federatiei de catre Organizatorul local .
 • 20 august 2021 (pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) - Data limita pentru inscrierea echipei/echipelor participante:
 • 30 august 2021 - Data limita de transmitere a tabelul nominal cu jucatorii din cadrul lotului echipei/echipelor participante. Tabelul trebuie sa fie vizat de Organizatorul campionatului de unde provine echipa respectiva.
 • Lotul echipei va fi compus din max. 15 jucatori si poate fi format si dintr-o selectionata a campionatului local. Regulamentul va fi transmis prin email catre organizatorii locali.
 • Cazare si masa: echipele participante pot solicita informatii detaliate si oferte de la dl. Cozma Lucian, responsabil cu organizarea competitiei. (telefon 0742 979 910).

Pentru a primi drept de joc la competitia nationala, delegatii echipelor vor prezenta urmatoarele:

 1. Tabel nominal cu jucatorii echipei participante valabile cel intocmit de comisia de organizare locala, dupa modelul emis de FMR cu semnaturile si parafele de rigoare (solicitate).
 2. Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului. In cazul unor probleme legat de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati FMR inaintea inceperii competitiei.
 3. Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2021, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2021.
 4. Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati, vor prezenta documente in original cu rezultatul testelor pentru depistarea infecției cu virusul Sars-CoV-2, RT-PCR

 sau antigene rapide, prevăzute în documentele transmise anterior si sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unități avizate de Ministerul Sănătății și efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătății.

Testele Antigene – sunt valabile 7 zile din momentul recoltarii probei

Testele RT-PCR – sunt valabile 14 zile din momentul recoltarii probei

 1. Persoanele care au dovada vaccinarii (ambele vaccine) nu vor efectua teste rapie sau RT-PCR. Persoanele in cauza vor prezenta la biroul acreditari dovada Vaccinarii.

Comisia Nationala de Competitii

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10053
33092
271234
360259
6327789
6327789