Dreptul de joc al jucatorilor la Supercupa Romaniei 2021

 Dreptul de joc al jucatorilor la Supercupa Romaniei 2021

1. Vor avea drept de joc doar jucatorii inregistrati pe site-ul FMR, conform deciziilor emise de Federatie, cu aplicarea conditiilor si a termenelor prevazute in prezentul regulament. Fiecare echipa va prezenta Organizatorului local un tabel nominal cu 15 jucatori. Tabelul trebuie vizat de Organizatorul local si transmis de catre acesta catre FMR. Pe Raportul de joc vor putea fi inscrisi maxim 12 jucatori.
 
2. Nu au drept de joc jucătorii care evoluează in campionatele din Liga 1 și Liga 2 de Fotbal din țară sau din străinătate, in campionatele de Futsal din străinătate si jucătorii de futsal care au avut selecții la echipa națională a României in sezonul competițional curent (se consideră selecție participarea la meciuri amicale și oficiale in 2021);
 
3. Pentru sezonul 2021, din lotul unei echipe de minifotbal pot face parte maxim cinci jucători care sunt legitimați și evoluează în sezonul respectiv la Fotbal - Liga 3 din țară sau din străinătate și Futsal - Liga 1 din țară.
 
4. Din cei cinci jucători, maxim doi pot proveni de la echipe de Futsal - Liga 1 din țară.
 
5. Pentru a obtine dreptul de joc la competitiile de minifotbal locale si cele organizate de Federatie, jucatorii cu varsta intre 16 ani (impliniti) si 18 ani (neimpliniti) trebuie sa prezinte in momentul legitimarii un acord in scris din partea unuia dintre parinti, al tutorelui sau a unei alte persoane in grija careia se afla jucatorul. Actul va fi depus la Comisia de Organziare impreuna cu Cererea de legitimare. Documentul trebuie prezentat de jucator si cu ocazia competitiilor organizate la nivel national.
 
6. Jucatorii juniori intra sub incidenta punctelor 2 si 3, din momentul in care debuteaza in competitiile de seniori la echipe din tara sau strainatate (Liga 1, 2, 3 de Fotbal si Futsal Liga 1. Se considera debutat cand joaca efectiv (cand intra pe terenul de joc ca jucator).
 
7. La o echipa care se califica la o competitie nationala desfasurata sub egida FMR au drept de participare maxim doi jucatori cu cetatenia straina, daca intrunesc una din urmatoarele conditii:
a) au drept de sedere pe teritoriul Romaniei;
b) efectueaza stagiu de studii (dovedit cu carnet de student sau alt act doveditor);
c) este angajat al unei societati (dovada angajarii, contract, etc.)
Aceasta categorie de jucatori va fi inregistrata pe pagina electronica sau in registrele FMR, la rubrica “Jucatori straini”.
 
8. Reguli privind transferul jucatorului de minifotbal pentru sezonul national 2021
 
8.1. Un jucator se poate transfera dintr-un campionat in altul doar in baza Acordului de transfer, modelul emis de FMR. Pe acesta trebuie sa apara obligatoriu semnatura jucatorului, a delegatului echipei de unde pleaca si a organizatorului competitiei unde a evoluat jucatorul.
 
8.2. Transferul jucatorilor intre doua campionate sau in cadrul campionatului local (doar intre echipele din acelasi campionat) se poate efectua pana in data de 21.05.2021. Echipele participante la competitiile nationale pot efectua transferuri (locale si nationale) doar prin Comisia Statutul si Transferul Jucatorului de Minifotbal (CSTJ) din cadrul FMR. Taxa ramane nemodificata, 50 lei/transfer.
 
8.3. Un jucator transferat dupa data emiterii prezentului regulament (04.05.2021) trebuie sa evolueze la noua echipa, minim 5 luni de la data in care care s-a operat transferul.
 
8.4. In situatii exceptionale, CEX al FMR poate modifica aceste perioade cu conditia ca orice modificare sa fie anuntata cu cel putin trei luni inainte de aplicarea ei.
 
8.5. Intre doua editii de campionat jucatorii au dreptul sa solicite transferul, fara acordul clubului, prin intermediul Comisiei Statutul si Transferul Jucatorului de Minifotbal (CSTJ) din cadrul FMR, prin achitarea taxei de compensare catre echipa la care este legitimat. Dosarul depus la comisie trebuie sa contina urmatoarele documente: Acordul de transfer (semnat de jucator si de Organizatorul unde a evoluat ultima data); dovada achitarii taxei de compensare (400 lei) catre Organizatorul unde a evoluat echipa la care este legitimat jucatorul si dovada achitarii catre FMR a taxei de comisie CSTJ (100 lei). Organizatorul local care incaseaza taxa de compensare ARE OBLIGATIA sa vireze suma de 400 lei catre echipa la care a fost legitimat jucatorul.
 
9. Fiecare echipa are obligatia sa trimita in forma electronica rezultatul testelor rapide COVID-19 efectuate pentru fiecare persoana din delegatia oficiala. Documentul trebuie transmis pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu 48 ore inainte de inceperea competitiei. Documentele in original vor fi depuse de delegati la biroul acreditari a competitiei, la data si ora anuntata de Comisia Nationala de Competitii (CNC).
 
Nota:
Prezentul regulament se aplica din momentul emiterii si ramane in vigoare pana la o noua reglementare emisa de Cex sau pana la abrogarea lui.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10643
33682
271824
360259
6328379
6328379