Liga B: Primele patru clasate continuă netulburate marşul

Etapa cu numărul 18 din cel de-al doilea eşalon al Campionatului Realsport a adus rezultate aşteptate. Poate nu şi prin proporţiile scorului din partida în care liderul Micro 15 a zdrobit pe AS Hanzi Deva cu un puţin obişnuit 20 – 2 (!), însă deznodământul meciurilor nu a fost cu nimic surprinzător. Nici chiar acel 5 – 1 de la Azaria – Nova Team nu este şocant, din start acest joc fiind considerat tipic de 1X2.

Importante au fost cele trei meciuri directe între pretendentele la locurile de play-off. Hugo Team (locul 4) a trecut de FC Corona (locul 5) cu 4 – 2, Andrei Cioregari şi Adrian Stanca marcând câte o „dublă” pentru învingători şi Alexandru Varşag o alta pentru învinşi.

Într-un joc „de şase puncte” City Old Boys (locul 6) a învins VLB Team (locul 7) cu 4 – 1, luând o opţiune serioasă pentru accederea în turneul final 1 – 6. Istvan Szemciuk două goluri, Zsolt Kelemen şi Zoran Giurasa au înscris pentru victoria echipei lor, Valentin Bogdan reuşind golul de onoare.

Alaska (locul 3) a spulberat speranţele lui Cement (locul 8) de a obţine ceva din această partidă. A fost un 7 – 0 fără istoric, după ce în tur Cement se impusese cu 2 – 1. Liviu Lida trei goluri, Radu Meseşan, Alin Drăgănesc, Daniel Ştefan şi Tiberiu Fiţ câte unul şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Cu un scor identic, 7 – 0, a trecut şi ABS Decor de Templierii (în tur s-a consemnat egalitatea, 4 – 4). Remus Stoica cu cinci reuşite, Daniel Raţ şi Adrian Costea au fost autorii golurilor.

Clasamentul în Liga B a rămas aproape neschimbat în urma acestor rezultate, doar ultimele două clasate au făcut schimb de locuri. Micro 15 rămâne lider cu 47 de puncte, urmată de ABS Decor cu 44, Alaska şi Hugo Team cu câte 37 de puncte. Urmează la oarecare distanţă FC Corona cu 30 de puncte şi City Old Boys cu 29, aflate însă pe locuri de play-off la un oarecare ecart în faţa contracandidatelor VLB Team şi Cement, cu câte 24 de puncte fiecare. Pe ultimele patru poziţii sunt Templierii cu 14 puncte, Hanzi Deva cu 10, Azaria şi Nova Team cu câte 9.

Articol scris de: Bogdan Barbu

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3759
40188
78052
269171
4385283
4385283