Et. XVII Liga B: Luptă pasionantă pentru ultimul loc de play-off la Liga B

Etapa a 17-a a consemnat „revolta” ultimelor două clasate, care au părăsit terenul neînvinse în partidele cu echipe mult mai bine cotate. Nova Team, ocupanta penultimului loc, a trecut de Alaska, locul 3, cu scorul de 3 – 2. Bogdan Roşoga, Andrei Grigoraş şi Ciprian Trif au înscris pentru cele trei puncte ale lui Nova, iar Liviu Lida şi Radu Dobromir au marcat pentru Alaska.

Două puncte uriaşe în lupta pentru locul al şaselea a pierdut VLB Team în disputa cu ultima clasată Azaria. A fost un 6 – 6 spectaculos: autorii golurilor pentru VLB au fost Răzvan Hordea şi Constantin Someşan câte două, Cristian Petra şi Valentin Bogdan, iar pentru Azaria aceştia s-au numit Cristian Balint cu trei, Alexandru Iordache, Vasile Roşu şi Leonid Macaser câte un gol.

Am avut şi la Liga B parte de un derby de clasament, cel dintre ABS Decor şi FC Corona, ocupantele locurilor 2, respectiv 5. S-a impus ABS Decor cu 5 – 3, goluri Andrei Prodanciuc două, Remus Stoica, Daniel Raţ şi Adrian Costea pentru învingători, Alexandru Varşag două şi Bogdan Lavu pentru Corona.

Micro 15 şi-a păstrat avansul de trei puncte în fruntea ierarhiei după ce a administrat un 8 – 2 fără emoţii Templieriilor. Andrei Torok patru goluri, Marian Albu două, George Manolache şi Andrei Giura câte unul au marcat pentru lider, Ferdinand Pogocşan şi Ştefan Neciu pentru adversari.

Un meci direct între aspirante la un loc în primele şase a fost Hugo Team – Cement. S-a terminat 5 – 2 pentru Hugo, cu patru goluri Alex Sonea şi unul Andrei Cioregari din tabăra învingătoare, Marius Tamaş şi Paul Radu câte unul pentru Cement.

Trei puncte extrem de preţioase a obţinut City Old Boys după 4 – 2 cu AS Hanzi Deva. Reuşitele lui Sergiu Stoica două, Doru Murăraşu şi Valentin Toader câte una au urcat pe City Old Boys până pe poziţia a şasea, Adrian Ceta realizând o „dublă” pentru Hanzi.

În clasament la Liga B primele cinci locuri rămân ocupate de aceleaşi echipe. Micro 15 conduce cu 44 de puncte, talonată de ABS Decor cu 41. Alaska s-a îndepărtat de cele două din faţă, fiind egalată la puncte de Hugo Team, ambele cu câte 34. Încă liniştită pe locul 5 este FC Corona, cu 30 de puncte.

Trei combatante se bat în continuare pentru dreptul de a evolua în turneul 1 – 6. City Old Boys a urcat de pe 8 pe 6, cu 26 de puncte, VLB Team a rămas pe 7 cu 24 de puncte, iar Cement a coborât de pe 6 pe 8, având tot 24 de puncte.

Ultimele patru poziţii sunt ocupate în continuare de Templierii cu 14 puncte, AS Hanzi Deva cu 10, Nova Team cu 9 şi Azaria cu 6 puncte.

Articol scris de: Bogdan Barbu

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
4349
36218
30648
245290
3186646
3186646