Monografia minifotbalului devean!

Incepand cu aceasta luna, demaram un nou proiect!!!
Clubul Sportiv Realsport, organizatorul Campionatului Realsport de minfotbal amatori Deva, doreste, ca impreuna cu delegatii echipelor din campionat si nu numai sa realizeze o monografie a minifotbalul devean.
Dorim ca prin acest proiect sa spunem povestea, istoria acestui sport, in care protagonistii, oameni simplii, din diferite categorii sociale, iubitori a sportului au reusit de-a lungul celor 14 ani sa intemeieze o mare familie, Familia minifotbalului devean.
Povestea inceputa in 2005 si dezvoltat de-a lungul celor 14 ani, a reusit sa ofere multe pentru sportul devean si nu numai.
Consideram ca dupa atatia ani de activitate in care am reusit sa cladim si sa construim bazele valoriilor si principiilor minifotbalului devean, prin care s-au legat zeci de prietenii, s-au trait multe bucurii si dezamagiri, merita sa ramana scrisa intr-o carte.

Stim, ca realizarea acestui proiect, este una ambitioasa, dar avem convigerea, cu ajutorul vostru vom reusi sa o ducem la bun sfarsit.
Pentru asta, va rugam ca in perioada urmatoare sa ne ajutati cu timpul dumneavostra pentru a ne oferi informatii, care considerati ca merita mentionat in aceasta monografie si care va spune povestea, istoria fiecarei, echipe, indiferent ca a facut sau face parte din campionat.
Monografia va mai cuprinde articole, statistici, clasamente, echipe campioane, parcursul echipelor la competiile nationale si cele mai interesante evenimente traite impreuna.
Va multumim si suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa completam aceste pagini!

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
501
4634
3368
17211
2196636
2196636