Suntem locul trei la nivel mondial!

Selecţionata României a cucerit medaliile de bronz la Cupa Mondială de minifotbal din Australia, vineri, la Perth, după ce a învins Ungaria cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, în meciul pentru locul al treilea, în care scorul a fost egal, 0-0, după cele 50 de minute regulamentare şi după cele 10 minute de prelungiri. La loviturile de departajare, pentru România au transformat Mircea Ciprian Ungur, Răzvan-Alexandru Plopeanu şi Ionuţ Traian Alecu, în timp ce ce golul Ungariei a fost semnat de Istvan Marko Sos. Portarul echipei României, Laszlo Klein (fost internaţional de futsal), cel mai bun om al tricolorilor în finala mică, a apărat primul şut al echipei Ungariei, tras de Attila Fritz.

România fusese învinsă de campioana mondială Mexic, cu 2-1, după prelungiri, în timp ce Ungaria pierduse cu 1-2 în faţa Braziliei. România a cucerit primele şase titluri europene la acest sport, iar anul trecut a fost finalistă.

Este o performanta fantastica daca tinem cont de faptul ca acesta a fost primul Campionat Mondial cu 32 de echipe participante.

Romania este la a doua medalie de bronz in aceasta competitie, dupa cea din 2015 din SUA.

 România 🆚 🇭🇺 Ungaria 0️⃣0️⃣ si 3️⃣1️⃣ (după loviturile de la 7

⚽️⚽️⚽️ penalty-uri
Mircea Ungur, Razvan Plopeanu si Ionut Alecu

🏟 Langley Park, Perth, Australia
📊 Finala mica 🏆 Campionatul Mondial de Minifotbal

Mulțumim din suflet, inca o data, fanilor pentru energia pe care ne-au transmis-o din tribune pe tot parcursul acestui turneu si la jocul din finala mica.👏👏👏

Hai România, hai tricolorii❗️💙💛❤️

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2687
51285
64418
127399
2385085
2385085