Participare echipe campionat 2019-2020

PARTICIPAREA ECHIPELOR IN CAMPIONAT :

1.1 Fiecare echipa va inregistra un lot de max 15 jucatori pe sezon. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.

1.2. Tabelul nominal de inscriere impreuna cu celelate documente solicitate se vor depune la CO

1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic pentru fotbal.

1.4 Inlocuriea unui jucator deja inregistrati pe tabelul de inscriere de la inceputul campionatului cu un jucator nou (indiferent de numarul acestora) se va face doar in perioada de transfer, dar nu mai tarziu de data de 31 martie a anului urmator.

1.5 In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati.

1.6 Aceasta solicitare poatet fi inaintata catre CO cel tarziu pana pe data de 31 martie a anului urmator si face referire la echipele din esalonul/esaloanele inferioare competitiei. (Liga B).

2. Transferul de jucatori va fi efectuat doar in perioada de stransfer stabilit in cadrul sedintei tehnice. Campionatul Realsport va avea doua perioade de transfer si legitimari de jucatori noi in cazul in care echipa depaseste numarul de 15 jucatori deja inregistrati:

Liga A – la finalul jocurilor din sezonul regulat și inceputul jocurilor din play off (sfarsit luna ianuarie-inceput luna februarie), respectiv 16 martie – 20 martie 2020 (intre tur si retur)

Liga B - 17 decembrie – 24 ianaurie 2020 respectiv 18 martie – 22 martie 2019 (tur-retur)

Echipele din Liga A pot legitima un jucator nou in orice perioada de campionat dar nu mai tarziu de de 31 martie 2020, daca numarul de jucatori inregistrati in lot nu depaseste numarul de 15 jucatori.

Echipele din Liga B pot legitima un jucator nou in orice perioada de campionat, daca numarul de jucatori inregistrati in lot nu depaseste numarul de 15 jucatori.

Ultima perioada de transfer nu poate depasi data de 31 martie a anului urmator.

2.2 Delegatii echipelor au obligatia de a depune la CO, acordul de transfer pentru jucatorii transferati de la alte echipe din campionat. In cazul jucatorilor transferati dintr-un alt campionat afiliat la FMR acordul de transfer va fi semnat de catre organizatorul local de unde pleaca jucatorul si de catre delegatul echipei. In acest caz delegatul echipei va achita in contul FMR taxa de transfer in valoare de 50 lei/ transfer. In cazul echipelor desfiintate, acordul de transfer va fi semnat de organizatorul campionatului de unde provine jucatorul.

Transferul jucatorilor intre doua campionate se poate efectua numai in intervalele de timp stabilite anual de catre Comitetul Executiv al FMR.

  1. b) in perioada de vara, de regula, 1 august - 1 octombrie;
  2. c) in perioada de iarna, de regula 1 ianuarie - 1 martie;
  3. d) un jucator nu se poate transfera mai mult de doua ori intr-un sezon competitional;
  4. e) un jucator trebuie sa evolueze minim 3 luni de zile la echipa la care s-a transferat
  5. f) in perioada transferurilor de iarna, de la o echipa nu se pot transfera mai mult de patru jucatori la o alta echipa. Individual, sau mai putin de patru, jucatorii se pot transfera la alte echipe

2.3 Dupa inceperea competitiei un jucator care doreste sa se transfere la o alta echipa, dar nu primeste acordul si semnatura delegatului echipei de unde pleaca, acesta va depune o solicitare de transfer la CO, iar transferul poate fi acordat doar dupa expirarea a min. 10 etape disputate in campionat.

2.4. In sezonul 2019-2020, din lotul unei echipe de minifotbal pot face parte maxim trei jucatori care sunt legitimati si evolueaza in sezonul actual la fotbal - Liga 3 si futsal - Liga 1 (cu viza anuala 2019, respectiv 2020).

2.5  Dintre acestia, maxim doi pot proveni de la echipe de futsal - Liga 1.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3844
12613
154965
121680
2174609
2174609