CN Firme si Institutii 2019

COMUNICAT: Campionatul National al Firmelor si Institutiilor 2019 din data de: 22.04.2019

     In vederea organizarii in conditii cat mai bune si eficiente a Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (ed. a V - a), competitie organizata de Federatia de Minifotbal din Romania in perioada 14-16 iunie 2019 la Piatra Neamt, va transmitem urmatoarele:

In functie de numarul echipelor inscrise pentru a participa la competitie, in data de 06.06.2019, va vom prezenta informatiile legate de tragerea la sorti si de programul competitional.

Organizatorii au obligatia de a anunta participarea echipelor la CNFI, pana in data de 20 mai 2019.

FMR le va considera ca si participante la CNFI, doar pe acele echipe pentru care a fost achitata taxa de participare, pana in data de 30 mai.

Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face pana cel tarziu in data de 05 iunie (transmise prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )

Fiecare campionat local are dreptul de a inscrie la CNFI una sau mai multe echipe, aceste fiind desemnate conform regulamentului intern.

  1. Sistemul de desfasurare si criteriile de calificare vor fi anuntate inainte de tragerea la sorti.
  2. Invingatoarea din finala competitiei va fi desemnata castigatoare CNFI 2019 si va participa la EMF BUSINESS CUP 2020 din Antalya (Turcia).
  3. Echipele participante trebuie sa completeze Tabelul Nominal de participare (atasat) care, va fi prezentat impreuna cu extrasul Revisal la Comisia de Organizare, la Piatra Neamt.
  4. Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. ( conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de particiapre, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor act de legitimare emis de institutia de care apartin.
  5. Jucatorii vor prezenta la joc, adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului).
  6. Delegatii echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pasaportul sau un alt act doveditor (cu poza) care sa ateste identitatea fiecarui jucator.
  7. Pentru fiecare joc se va intocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei.
  8. Atasat acestui email gasiti si regulamentul de desfasurare al CNFI
  9. Pentru informatii cu privire la locatiile bazelor sportive, cazare, masa, etc, va rugam sa il contactati pe Organizatorul local - Cozma Lucian (0742.979.910).

Pentru alte informatii, transmiterea tabelului cu jucatori sau orice alte intrebari, va rugam sa utilizati adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Takacs Attila - Secretar General FMR

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
990
5160
112957
109896
1740977
1740977