România, victorie clară la debutul la Continental Cup

România, vicecampioana Europei, a debutat cu o victorie la Continental Cup, competiția aflată la prima ediție și care adună la start cele mai bune 8 echipe de minifotbal de pe 4 continente.

În jocul de deschidere al Continental Cup, tricolorii, antrenați de Marius Mitu, au trecut fără emoții de campioana Asiei, Irak, scor final 8-0. Meciul a avut loc pe moderna bază sportivă din capitala Tunisiei, Tunis, „OMP la goulette”, bază care pe lângă terenul de joc, conține și 3 terenuri de antrenament.
 
Meciul a fost total la discreția jucătorilor noștri care au marcat de 3 ori până la pauză și de încă 5 ori în repriza a doua pentru o victorie confortabilă.
 
România - Irak 8-0 (la pauză 3-0)
Goluri: Florin Matache, Cosmin Amarinei, Răzvan Plopeanu, Radu Burciu, Andrei Brașoveanu, Vlad Mocanu, Dragan Paulevici (2)
România: Florin Matache, Cosmin Amarinei (portari) - Răzvan Plopeanu, Radu Burciu, Andrei Brașoveanu, Vlad Mocanu, Dragan Paulevici, Șaron Chirică, Ionuț Alecu, Mircea Popa, Marian Boieșan,  Sebastian Vasile și Andrei Cârstea
Antrenor: Marius Mitu
Director tehnic: Cristian Lupu
Director general: Dan Ștefan Cojocaru
 
Din grupa României, una foarte puternică, mai fac parte campioana Europei, Cehia și campioana Africii, Coasta de Fildeș. Programul echipei nationale:

Vineri, 15.03.2019, Ora 10:30
România - Coasta de Fildeș
Vineri, 15.03.2019, Ora 18:30
România - Cehia

Meciurile pot fi vizualizate LIVE pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MinifotbalRomania/

Din grupa B fac parte Tunisia, Anglia, Elveția și Guatemala. Cele două câștigătoare de grupă vor disputa direct finala Continental Cup iar cele două locuri doi vor juca pentru bronzul competiției.
 
Pentru România, Continental Cup este primul turneu pregătitor și, de asemenea, cel mai puternic, pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în Australia, la Perth, la sfârșitul lunii septembrie.
 
Biroul de presa Federatia de Minifotbal din Romania

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
74
207
57575
208462
1346516
1346516