Campionatul Realsport Deva a continuat cu Liga B

Campionatul Realsport de minifotbal a programat duminică partidele din etapa a doua a turului în cel de-al doilea eşalon valoric, Liga B. Au fost meciuri disputate şi spectaculoase, cele mai multe încheiate la diferenţe mici de scor. Din păcate am consemnat şi o neprezentare, a doua consecutivă a Tinerilor după cea din etapa trecută.

Am consemnat încă din start o surpriză: ocupanta locului 2, Alaska, a pierdut cu Mureşul Sântuhalm şi a rămas astfel la trei lungimi în urma liderului, cu care se afla până acum la egalitate de puncte. RGI & ECP şi-a păstrat prima poziţie graţie victoriei obţinute în faţa nou promovatei Universitatea Viile Noi, care a cedat mai mult decât onorabil, la două goluri diferenţă. Pe locul 3 a rămas FC Corona, care a beneficiat de neprezentarea Tinerilor.

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultate scontate. Boys Team a dispus de Doctorii la trei goluri, iar Grawe Deva a trecut la limită de Bog XXI, cealaltă nou promovată în Liga B.
Campionatul Realsport de minifotbal Deva continuă la sfârşitul acestei săptămâni. Sâmbătă se vor disputa jocurile din etapa a treia a turului în Liga B. Se distinge din program derbyul dintre primele două clasate, RGI & ECP şi Alaska. Liga A se se va relua duminică, când au loc meciurile din etapa a 11-a, contând pentru retur. Şi aici se detaşează un meci direct cu implicaţii majore în clasament. City Taxi şi Roben Haţeg, ocupantele poziţiilor 4, respectiv 5, se înfruntă pentru un loc în play-off. Primele partide din 2019 în Liga C sunt programate o săptămână mai târziu, în 9 februarie.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei 29.01.2019)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3839
12608
154960
121680
2174604
2174604