Licente Champions League si Senior Cup 2018

Comitetul Executiv a aprobat un numar de 6 Licente in vederea participarii echipelor din cadrul competitiilor regionale si nationale de minifotbal la competitia internationala EMF Champions League 2018 si a unui numar de 4 licente pentru participarea la competitia internationala EMF Senior Cup 2018.

Criteriile de achizitionare si celelalte detalii privind obtinerea Licentei de participare au fost comunicate Organizatorilor prin intermediul Comunicatului transmis in data de 07.03.2018. Echipele au obligatia de a respecta cerintele si obligatiile emise in acest comunicat.

Avand in vedere ca EMF a anuntat organizarea EMF Champions League 2018 si EMF Senior Cup in perioada 5-9 septembrie 2018 (la Terme Catez - Slovenia), FMR va transmite urmatoarele:

 1. In urma Contractului incheiat intre FMR si EMF, va instiintam ca dreptul de achizitionare a Licentei de participare este acordat de Federatia de Minifotbal din Romania.
 2. FMR va asigura si in acest an, Licenta de participare la EMF CL, echipei campioane nationale 2018.
 3. In vederea completarii Contractului de participare, echipele vor anunta inscrierea la EMF CL si la Senior Cup, pe adresa de email a federatiei, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 20 iulie 2018.
 4. Platile se vor efectua in baza unui contract transmis de EMF si incheiat intre EMF – FMR si echipa participanta (o sa revenim cu detalii privind costuri de cazare, masa, cat si cu alte informatii).
 5. In acest an, Federatia de Minifotbal din Romanai va beneficia de 6 locuri (licente) pentru EMF CL 2018 si 4 locuri (licente) pentru Senior Cup 2018. Licentele se acorda doar pentru anul competitional in curs. Termenul stabilit de EMF pentru acordarea licentelor este data de 20 iulie 2018.
 6. Dreptul de achizitionare al Licentei EMF CL 2018, se va acorda dupa urmatoarele criterii:

-              licenta 1 - echipa Campioana Nationala 2018 (taxa de participare se achita de FMR).

-              licenta 2 - echipa Campioana Regionala SV.

-              licenta 3 - echipa Campioana Regionala NV.

-              licenta 4 - echipa Campioana Regionala NE.

-              licenta 5 - echipa Campioana Regionala SE.

-              licenta 6 - echipa castigatoare a Cupa Romaniei 2018.

 1. Dreptul de achizitionare a Licentei EMF Senior Cup 2018, se va acorda dupa urmatoarele criterii:

-              licenta 1 - Echipa Campioana Nationala Old Boys 2018.

-              licenta 2 - Locul 2 Campioatul National Old Boys 2018.

-              licenta 3 - Locul 3 Campioatul National Old Boys 2018.

-              licenta 4 - altor echipe, care respecta si/sau se incadreaza in cerintele de mai jos

 1. In situatia in care, o echipa beneficiaza de Licenta de participare, conform drepturilor mentionate mai sus, dar care se afla in imposibilitatea de a participa la EMF CL sau la Senior Cup, FMR va atribui Licenta altei echipe, dupa urmatoarele criterii:

-              echipelor care au realizat performante la nivel national pe criteriul sportiv in anul 2018.

-              echipelor care au colaborat cu Federatia la diverse actiuni (turnee, echipa nationala, jucatori la echipa nationala, etc.).

-              echipelor care au participat la competitii nationale organizate de Federatie in anul 2018.

-              echipelor care au reusit performante sportive in editiile precedente de CL /Senior Cup.

-              echipelor care au avut un comportament in spiritul valorilor si a principiilor de Fair-Play.

-              echipelor  care  fac  dovada  bugetului  stabilit  in  prezentare  si  care  se  incadeaza  in cerintele stabilite de EMF.

 1. Echipele au obligatia sa respecte datele si termenele stabilite de FMR si EMF in ceea ce priveste:

-              achitarea taxei de participare (1.000 euro / echipa) si a contravaloare licentei aleasa din grila prezentata.

-              inregistrarea echipei pe pagina Futbalito.

-              promovarea evenimentului pe canalele de informare proprii.

-              transmiterea informatiilor si respectarea regurilor de participare (lot, poze, stiri, logo, imprimarea pe tricourile de joc a siglei oficiale CL, etc.).

-              dupa fiecare joc, un reprezentant al echipei va acorda interviu in zona media.

 1. In cazul in care, echipa campioana nationala nu va participa la EMF CL 2018, FMR nu va acorda compensari financiare echipei sau jucatorilor in cauza (contravaloarea licenta). Locul ramas  liber  de  castigatoarea  CN  va  fi  alocat  unei  echipe,  conform  criteriilor enumerate mai sus. Echipa desemnata, va achizitiona licenta conform valorii grilei de licentiere anuntata.
 2. Licenta castigata pe criteriu sportiv nu este transmisibila si devine nula daca echipa in cauza nu participa la EMF CL 2018.

Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
44
2468
9327
13541
1046934
1046934