Sărbatori Fericite!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Comisia de organizare al Campionatului Realsport Deva, transmite cele mai sincere urări tuturor celor care, au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai.

Realsport, vă mulțumește pentru încrederea acordată prin participarea, susținerea și realizarea proiectelor stabilite pentru anul 2017, un an dificil, dar prin munca și efortul depus de noi toți (organizatori, arbitrii, sponsori, delegați a echipelor, jucători, parteneri, colaboratori) am reușit să ducem la bun sfârșit toate proiectele stabilite la începutul anului 2017.

Anul 2018, v-a aduce noi proiecte, ce vor sta sub mesajul "Unire, Unitate".

Prin acest mesaj, ne dorim să fim parte cu toții din proiecte viitoare și să dezvoltăm în continuare minifotbalul atât pe plan local, cât și cel național. Minifotbalul, un sport ce împarte atâta pasiune între practicanți, în spiritul fair-play-ului, al respectului și al prieteniei.

Cu aceste gânduri, vă dorim Sărbători Fericite, un An Nou cu realizări și cu rezultate ​cât mai ​bune în competițiile de minifotbal atât pe plan local cât și pe plan național

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
655
2180
20689
60934
134919
134919