minifotbalul uneste oameni si imparte aceeasi pasiune pentru sport.

Tineri, muncitori, profesori, fosti fotbalisti de performanta, manageri de firme, directori de institutii, oameni din diferite categorii sociale, toti se intalnesc in fiecare weekend intr-un singur loc, pe terenul de minifotbal.

Minifotbalul, un sport ce se joaca intre echipe formate din 6 jucatori, pe o suprafata de teren sintetic, avand o dimensiune de 42x22m.

Minifotbalul ofera pasiunea si dorinta de a fi cu prietenii cu care poti impartasii in acelasi timp victorii si infrangeri. Minifotbalul arata in primul rand ca este un sport, ce este organizat pe diferite nivele competitionale si categorii de varsta, intr-o competitie in care primeaza fair play-ul si prietenia adevarata.

Poate ai sa te întrebi ce este MINIFOTBALUL?

Iti voi raspunde insa cu o intrebare: Iti mai aduci aminte de acea MIUTA pe care o jucam cu totii in spatele blocului, in parcuri, in parcări punând niste pietre in loc de porti si unde impreuna cu prietenii, vecinii sau colegii de scoala încingeam o partida de fotbal care se termina atunci cand se lasa întunericul si nu se mai vedea nimic!?!

Multi am jucat fotbal cand eram mici pana la epuizare, sau pana nu mai aveam tenisi in picioare! In acelasi timp, aproape fiecare avea regulile lui/lor de disputare a meciurilor si as vrea sa ne reamintim cu totii de COPILARIE si regulile ce au făcut din acea MIUTA de pe vremuri unul dintre cele mai frumoase si practicate sporturi de azi "MINIFOTBALUL".

In timp minifotbalul a devenit ramura sportiva recunsocuta, avand o Federatie proprie, cu regului, care stabilesc principiile de baza al minifotbalului si zeci de mii de practicanti, care isi desfasoara competitiile in baze sportive moderne,

Urmarind aceasta conceptie, in 2005 la poalele Cetatii din Deva, s-au pus temeliile pentru constructia unei baze sportive moderne: Baza Sportiva Realsport. Incepand cu 2005 s-a demarat si Campionatul Realsport de minifotbal amatori Deva. In acest loc de 12 ani in fiecare weekend se joaca "fotbalul din spatele blocului" si in cadrul careia se intalnesc an de an nu mai putin de 500 jucatori, care vin sa faca miscare din placere fara a avea vreun castig material. Pasiunea si dorinta pentru victorie ofera un adevarat spectacol sportiv, atragand foarte multi spectatori, femei, copii, suporteri, bunici, parinti, prieteni vin sa urmareasaca la "lucru" jucatorii, iubitori al fenomenului de minifotbal, care formeaza si uneste aceasta frumoasa comunitate.

E locul in care pasiunea si sportul isi da intalnire!

 

 

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
9
2433
9292
13541
1046899
1046899