Cupa Realsport, ultima etapa

In acest weekend, sambata si duminica se joaca ultima etapa din cele sase grupe a Cupei Realsport, la finalul careia vom afla cele 16 echipe calificate in Optimile de finala. Ocupanta locurilor doi si cele mai bune 4 locuri 3 se califica in faza urmatoare a competitiei.
Doar trei echipe din cele 24 si-au asigurat calificarea in Optimi inaintea ultimei etape, Sporting Brad 6p (grupa A), City Taxi Deva 6p (Grupa D) si FC Boromir Deva 6p (Grupa F) .
Grupa echilibrata in Grupa B unde trei echipe lupta pentru doua locuri care asigura calificarea in faza Optimilor. Pera BMW 4p, Tinerii 4p si Micro 15 3p vor oferi cu siguranta un spectacol sportiv, mai ales ca Micro 15 intalneste in joc direct Tinerii, iar Pera BMW are un joc aparent usor impotriva celor de la Azaria, care ocupa ultima pozitie in grupa cu 0 puncte.
Grupa E sta si ea sub semnul echilibrului, unde trei echipe se afla la 2 puncte diferenta de prima pozitie in clasament, iar ultimul joc din grupa poate decide echipele calificate. Alaska cu 3 p aflat pe pozitia a treia intalneste RGI&ECP ocupanta locului 1 cu 5p. Ocupanta locului 2 LPG Tyre & Wash are o sarcina mai usoara in castigarea celor 3 puncte, impotriva celor de la Hidelberg Cement, ocupanta ultimului loc in grupa cu 0 puncte. 
In celelalte grupe lupta pentru locul doi va oferi cu siguranta jocuri interesante si o pregatire buna pentru echipe in vederea debutului de campionat de saptamana viitoare.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
159
11240
34554
101933
515805
515805