LPG Tyre&wash prezinta Clasamentul Top Golgeteri Liga A și Liga B si ofera GRATUIT jucatorilor de pe podium, o spalare, cosmetizare auto interior+exterior. Castigatorii pot beneficia de aceasta oferta pana la sfarsitul lunii ianuarie. Pentru programare contactati numarul de telefon: 0722 754 573.
Multumim partenerului LPG Tyre&wash si felicitari jucatorilor din TOP.
Lpg Tyre Wash strada 16 Februarie nr 12

Incepand cu aceasta luna, demaram un nou proiect!!!
Clubul Sportiv Realsport, organizatorul Campionatului Realsport de minfotbal amatori Deva, doreste, ca impreuna cu delegatii echipelor din campionat si nu numai sa realizeze o monografie a minifotbalul devean.
Dorim ca prin acest proiect sa spunem povestea, istoria acestui sport, in care protagonistii, oameni simplii, din diferite categorii sociale, iubitori a sportului au reusit de-a lungul celor 14 ani sa intemeieze o mare familie, Familia minifotbalului devean.
Povestea inceputa in 2005 si dezvoltat de-a lungul celor 14 ani, a reusit sa ofere multe pentru sportul devean si nu numai.
Consideram ca dupa atatia ani de activitate in care am reusit sa cladim si sa construim bazele valoriilor si principiilor minifotbalului devean, prin care s-au legat zeci de prietenii, s-au trait multe bucurii si dezamagiri, merita sa ramana scrisa intr-o carte.

Selecţionata României a cucerit medaliile de bronz la Cupa Mondială de minifotbal din Australia, vineri, la Perth, după ce a învins Ungaria cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, în meciul pentru locul al treilea, în care scorul a fost egal, 0-0, după cele 50 de minute regulamentare şi după cele 10 minute de prelungiri. La loviturile de departajare, pentru România au transformat Mircea Ciprian Ungur, Răzvan-Alexandru Plopeanu şi Ionuţ Traian Alecu, în timp ce ce golul Ungariei a fost semnat de Istvan Marko Sos. Portarul echipei României, Laszlo Klein (fost internaţional de futsal), cel mai bun om al tricolorilor în finala mică, a apărat primul şut al echipei Ungariei, tras de Attila Fritz.

România fusese învinsă de campioana mondială Mexic, cu 2-1, după prelungiri, în timp ce Ungaria pierduse cu 1-2 în faţa Braziliei. România a cucerit primele şase titluri europene la acest sport, iar anul trecut a fost finalistă.

Este o performanta fantastica daca tinem cont de faptul ca acesta a fost primul Campionat Mondial cu 32 de echipe participante.

In aceasta perioada (01-11 octombrie 2019) echipa nationala a Romaniei participa in Australia la Perth, la a treia editie a Campionatului Mondial. Prin intermediul paginii de Facebook al Federatiei, poti fi la curent cu toate jocurile live de la campionatul mondial, stiri despre echipa nationala, interviuri, poze de la meciuri si multe alte informatii despre tricolori si nu numai.

Urmareste pagina de Facebook al Federatiei de Minifotbal din Romania https://www.facebook.com/MinifotbalRomania/ si fii la curent cu tot ceea ce se intampla cu echipa nationala la Campionatul Mondial.

Hai România, hai tricolorii❗️💙💛❤️

Pe 28 septembrie incepe noul sezon competitional al Campionatului Realsport, la startul careia s-au aliniat 26 de echipe. In baza discutiilor cu delegatii echipelor atat la sedinta tehnica cat si dupa, Comisia de organizare a luat decizia de organiza acest sezon cu doua ligi Liga A si Liga B. In acest sens Comisia de organizare anunta componenta celor doua ligi avand la baza sistemul competitional deja anuntat. Programul etapelor va fi afisat in curand pe site si pe pagina de Facebook al Campionatului Realsport Deva. Mult succes echipelor participante!!!

PARTICIPAREA ECHIPELOR IN CAMPIONAT :

1.1 Fiecare echipa va inregistra un lot de max 15 jucatori pe sezon. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.

1.2. Tabelul nominal de inscriere impreuna cu celelate documente solicitate se vor depune la CO

1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic pentru fotbal.

1.4 Inlocuriea unui jucator deja inregistrati pe tabelul de inscriere de la inceputul campionatului cu un jucator nou (indiferent de numarul acestora) se va face doar in perioada de transfer, dar nu mai tarziu de data de 31 martie a anului urmator.

1.5 In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati.

📅📅 Comisia de organizare al Campionatului Realsport anunta echipele participante in campionat, ca sezonul competitional va debuta cu Cupa Romaniei - Realsport pe data de 07 septembrie 2019.
Sistem organizare Cupa Romaiei - Realsport, editia 2019-2020
⚽️24 de echipe din cele 28 inscrise in campionat, se vor alinia la startul cupei.
In faza grupelor participa 24 echipe impartite in 6 grupe a cate 4 echipe. 

Urna 1 - echipe cu cele mai bune clasari in Cupa Realsport Seoznul 2018-2019
Urna 2 - echipe cu cele mai bune clasari in Cupa Realsport si clasament final campionat 
Urna 3 - echipe cu cele mai bune clasari in Cupa Realsport si clasament final campionat
Urna 4 - echipe nou inscrise in campionat sezonul 2019-2020

Echipele vor fi repartizate in 4 urne valorice stabilit in baza clasamentului final din sezonul precedent la care se adauga si echipele nou inscrise.

Dupa finalul celor 3 etape din faza grupelor echipele clasate pe locurile 1 si 2 respectiv cele mai bune 4 echipe de pe locul 3 din cele 6 grupe se califica in faza Optimilor de finala.
Pentru stabilirea jocurilor din Optimi sa organizeaza tragere la sorti si se disputa o singura mansa. 
Urna 1 – echipele clasate pe locul 1 din cele 6 grupe 
Urna 2 – echipele clasate pe lcoul 2 din cele 6 grupe si cele mai bune 4 locuri 3 din cele 6 grupe
Doua echipe din aceeasi grupa nu se pot intalni in Optimi.
La sedinta tehnica pentru tragerea la sorti a jocurilor din Optimi delegatii echipelor imrpeuna cu comisia de organizare va decide daca pentru stabilirea jocurilor din sferturille de finala se organizeaza tragere la sorti sau jocurile din sferturi se vor disputa dupa tabloul anuntat inaintea jocurilor din Optimi.
Jocurile din sferturi se disputa tur-retur .
Jocurile din semifinale se disputa tur-retur iar in finale se disputa intr-un singur joc.
Castigatoarea Cupei Realsport va participa la Faza finala al Cupei Romaniei organizat de Federatia de Minifotbal din Romania.

Campionate Regionale 2019:

Detalii privind inscrierea, participarea, organizarea si sistem dipsutare a Campionatelor Regionale :

  1. Campionatele Regionale 2019 se vor disputa in perioada 07-09 Iunie 2019 in localitatile: Floresti, jud. Cluj, Sibiu, jud. Sibiu, Botosani jud. Botosani si Constanta jud. Constanta.
  2. Echipele participante: La Campionatele Regionale participa in mod obligatoriu echipele campioane locale si echipele nominalizate de catre Comisiile de organizare locale in baza numarului de locuri alocate de catre Cex, conform Licentelor si a deciziilor emise.
  3. Organizatorii locali au obligatia de a solicita inscrierea echipei / echipelor in vederea participarii la Campionatul Regional pana in data de 01 aprilie 2019.
  4. Achitarea taxei de participare: pana in data de 13 mai 2019.
  5. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la Campionatul Regional: 03 iunie 2019.
  6. Fiecare Organizator, impreuna cu delegatul echipei, va avea obligatia de a completa si de a trimite pana la data de 30 mai Tabelul nominal la Comisia Nationala de Competitii FMR.
  7. Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor de la Campionatele Regionale si Campionat National se va organiza in data de 04 Iunie 2019, Deva la Baza Sportiva Realsport.

Sistem repartizare locuri si organizare - Campionatul Regional Sud-Vest 

20 echipe participante –10 campionate – 7 judete Timis, Hunedoara, Sibiu, Gorj, Mehedinti, Valcea, Dolj

4 echipe Alborz Timisoara, 3 echipe Luceafarul Sibiu, 3 echipe Campionatul Realsport Deva, 1 echipa Campionatul Municipal de minifotbal Hunedoara, 1 echipa Campionatul Judetean de Minifotbal Valcea, 1 echipa Liga Phoenix Craiova, 2 echipe Campionatul Fair Play Sibiu, 2 echipe Campionatul Judetean Dolce Vita Tg Jiu, 2 echipe Campionatul Judetean de Minifotbal Mehedinti, 1 echipa Liga de Minifotbal Craiova, 

COMUNICAT: Campionatul National al Firmelor si Institutiilor 2019 din data de: 22.04.2019

     In vederea organizarii in conditii cat mai bune si eficiente a Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (ed. a V - a), competitie organizata de Federatia de Minifotbal din Romania in perioada 14-16 iunie 2019 la Piatra Neamt, va transmitem urmatoarele:

In functie de numarul echipelor inscrise pentru a participa la competitie, in data de 06.06.2019, va vom prezenta informatiile legate de tragerea la sorti si de programul competitional.

Organizatorii au obligatia de a anunta participarea echipelor la CNFI, pana in data de 20 mai 2019.

FMR le va considera ca si participante la CNFI, doar pe acele echipe pentru care a fost achitata taxa de participare, pana in data de 30 mai.

Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face pana cel tarziu in data de 05 iunie (transmise prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )

Fiecare campionat local are dreptul de a inscrie la CNFI una sau mai multe echipe, aceste fiind desemnate conform regulamentului intern.

Final de jocuri in turul Sferturilor de finala al Cupei Realsport sezonul 2018-2019.
Azi, la Baza Sportiva s-au disputat ultimele doua jocuri din cele patru programate in aceasta faza a competitiei in care favoritele si-au adjudecat victoriile si si-au asigurat in proportii mari calificarea in semifinalele Cupei.
In primul joc al zilei, Roben Hateg a invins Taylor Red&LPG cu scorul de 6-2, iar in derbiul sferturilor Sporting Criscior a trecut de AS Electroconat, cu scorul de 2-0, asigurand astfel sanse mari la calificarea in penultimul act al competitiei.
Rezultate inregistrate:
⚽️ Sfert 1: Boys Team - Comsid, rezultat 4-8
⚽️ Sfert 2: Sporting Crisicor - AS Electroconat, rezultat 2-0
⚽️ Sfert 3: Muresul - City Taxi Deva, rezultat 2-5.
⚽️ Sfert 4: Roben Hateg - Taylor Red&LPG, rezultat 6-2
Jocurile din returul vor fi programate pentru data de 20 aprilie (sambata) de la orele 16.00.
Program Semifinala:
⚽️ Semifinala 1: Castigator Sfert 3 - Castigator Sfert 1
⚽️ Semifinala 2: Castigator Sfert 4 - Castigator Sfert 2

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
1063
6427
93520
19554
1611644
1611644