S-a schimbat Decorul! Inter este lider!

"Daca vrei sa fii cel mai bun, trebuie sa faci lucruri pe care altii nu sunt dispusi sa le faca." - Michael Phelps

Ardoarea manifestată in joc de fiecare echipa, dar si prezența in număr semnificativ a spectatorilor, au produs și in acest week – end, la 📌 Baza Realsport , mult spectacol minifotbalistic.
In 6 partide disputate s-au marcat 45 de goluri, fiecare fază din care s-au marcat golurile are istoria sa, una croită cu muncă si pasiune de către sportivi.
▶️ FC Corona si RGI & ECP au oferit un meci echilibrat, o partidă generoasă in faze ofensive, dar atât portarii celor două formații cât si liniile defensive au fost in zi destul de bună, partida incheindu-se 2-2. Cele două formații erau despărțite de 1️⃣1️⃣ puncte in clasament înaintea acestei partide, dar în teren nu s-a prea văzut acest lucru.
Inter - ABS Decor, a fost pe hârtie, vorba aceea, văzut ca derby-ul rundei. Cunoscătorii celor două echipe dădeau această partidă ca fiind una disputată si tare echilibrată, înainte de începerea ei. Se întâlneau formațiile de pe primele două poziții.

▶️ In fapt, pe teren, formația care a fost mai exactă in toate liniile și care a etalat mai multă poftă de joc dar si coerență, a fost Inter, care s-a impus cu 7️⃣ la 2️⃣ . Prin aceasta victorie, Inter a detronat-o de pe locul unu pe ABS Decor și a devenit liderul campionatului.
▶️ Azaria si Cement - ambele formații au sperat la victorie, jocul Azariei a fost, însă, mai solid, au atacat mai precis și mai mult, partida fiind câștigată de Azaria cu 5️⃣ la 3️⃣.
▶️ CS Ilia avea cu 1️⃣3️⃣ puncte mai mult decât adversara AEK, înaintea meciului direct, dar in ultimele etape și-a construit și un renume de echipă harnică, solidă și cu multă încredere în ea însăși.
Echipa din Ilia s-a impus, fără să se întrebuințeze prea mult, cu 7️⃣ la 2️⃣.
▶️ Micro 15 și-a refăcut strategia de joc după eșecul usturător din etapa trecută, au evoluat simplu și pragmatic, învingând pe Mureșul cu 5️⃣ la 1️⃣.
▶️ Alaska nu a avut absolut nici o problemă în jocul cu Universitatea Viile Noi, partida pe care a controlat-o de la început până la final și pe care a câștigat-o cu 7️⃣ la 2️⃣.
Printre altele, fanii minifotbalului practicat la Realsport Deva vor ține minte această etapă, ca runda in care s-a schimbat liderul.
✅️ Articol scris de: Liviu Rădău ✅️
#minifotbaldeva #campionatdeva #miscare #sport #federatiaromana #FMR #minifotbalromania #FRM #AJMHunedoara #minifotbalulsuntemnoi

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10813
72045
276482
548554
19881618
19881618