No Name a fost campioana acestei etape!

Au modificat decorul. No Name a fost campioana acestei etape!

"Nu numar zilele, fac zilele sa conteze." - Muhammad Ali

Etapa a 1 a din retur a programat 7 meciuri in care s-au inscris 52 de goluri, pentru fiecare gol s-a muncit, pentru fiecare gol marcat, echipa care l-a inscris s-a bucurat la maxim, si din nou a fost la Baza sportiva Realsport din Deva, spectacol.

Daruirea si bucuria jocului au fost la ele acasa si in etapa a 1 a a returului din cadrul Campionatului Municipal de Minifotbal Realsport Deva.

ABS Décor a plecat ca favorita din postura de lider al campionatului in fata celor de la No Name, numai ca nu tot timpul socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa. No name, a etalat in joc, incredere pana la final, s-a aparat bine si a construit atacuri rapide si periculoase, parasind gazonul dupa fluierul de final, pe cararea invingatorilor. No Name s-a impus cu 5 la 4.

Comsid a castigat la pas partida cu FC Corona, scor 5 la 1.

Inter Deva a castigat cu 6 la 0 la masa verde,  prin neprezentarea adversarei AEK. Inter se afla pe pozitia a doua in campionat, avand 34 de puncte ca si liderul ABS Décor, dar un golaveraj mai slab.

CS Ilia, o echipa cu evolutii constant bune in ultima perioada si care e obisnuita cu atmosfera si curentii de pe malul Muresului, a invins fara discutii echipa de pe ultimul loc cu 7 la 1.

Cement si Micro 15, a fost alt meci pe care cunoscatorii celor doua formatii il dadeau ca derby al acestei etape. Micro 15 a castigat cu 4 la 0.

Universitatea Viile Noi si Azaria au oferit un meci frumos, dinamic, in care simpliatatea si acuratetea in joc a celor de la Azaria a primat. Azaria s-a impus cu 7 la 2.

Un alt meci super spectaculos s-a disputant intre RGI & ECP si Alaska. A fost o partida in care inca din debut, Alaska a atacat, dar foarte atenti in aparare si extrem de pragmatici  in atac, cei de la RGI & ECP, conduceau in minutul 17 cu 2 la 0. Dupa o serie de atacuri ale celor de la Alaska, Daraban & Co, s-au descatusat. Alaska a castigat cu 8 la 2.

Articol scris : Liviu Radau

#minifotbaldeva #campionat #miscare #sport #federatiaromana #FMR #minifotbalromania #FRM #AJMHunedoara #minifotbalulsuntemnoi

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10407
71639
276076
548554
19881212
19881212