Au luat doar cate un punct, dar au jucat de nota 10!

"Nu esti invins atunci cand pierzi. Esti invins atunci cand renunti." - Paulo Coelho
Etapa a 13-a returului, a programat in acest weekend la baza sportiva Realsport 7 partide in care s-au inscris 56 goluri, in toate partidele a fost remarcata o dispozitie de joc extraordinara din partea tutror sportivilor, factor care a generat un real spectacol la Baza Real Sport din Deva.La aproape toate partidele am sesizat prezenta numeroasa a spectatorilor, lucru ce graieste de la sine ca partidele care se disputa la Real Sport magnetizeza indiferent de timp si anotimp, atentia multor spectatori.
No Name continua sa manifeste o incredere minunata in jocul prestat, nu a vut probleme nici in partida cu FC Corona , pe care a invins-o cu 2 la 0. Muresul de o vreme incoace nu mai contabilizeaza golurile primite, dar cu siguranta jucatorii acestei formatii isi spun in gand ceea ce a elaborat Paulo Coelho „Nu esti invins atunci cand pierzi. Esti invins atunci cand renunti,,
Formidabila este atitudinea celor de la Muresul, concluzionand referitor la meciul disputat de ei, au fost invinsi cu 11 la 1 de catre Inter Deva. Comsid si Alaska au oferit meciul etapei, au fost de toate in acea partida, goluri, ratari, faze spectacol, terminandu-se 3 la 3. AEK nu a avut nici o reactie in fata liderului ABS Decor, au fost invinsi cu 13 la 0.
Universitatea Viile Noi fara nici strategie in jocul cu Micro 15, echipa de la care au incasat opt goluri fara sa marcheze vreunul. Cement si CS Ilia a fost tot o partida atractiva, dar lumea s-a obisnuit cu jocul pragmatic si pasele precise ale echipei din Ilia, care a invins adversara cu 5 la 3.
 
Au luat doar cate un punct, dar au jucat de nota 10!
Comsid – Alaska, a fost un meci foarte atractiv, disputat in prezenta a peste 60 de spectatori , oameni care au venit sa vada meciul dintre cele doua echipe si care au plecat multumiti acasa, fiindca a fost SPECTACOL.
In primele 12 minute, mingea nu a vrut sa iasa din jumatatea de teren si mai ales din preajma careului celor de la Alaska. Comsid , beneficiind si de serviciile lui Macingo si Alin Paul, fosti jucatori importanti la echipe din liga nationala de futsal, a asediat jumatatea adversa, generand multe ocazii periculoase, dar Comsid-ul nu a reusit sa convinga balonul sa intre in poarta.
S-a jucat 14 minute foarte alert, dar fara gol. A venit minutul 15, Daraban paseaza la Luca, ce suteaza pe jos si Alaska deschide scorul. Atunci le-a venit probabil, tuturor spectatorilor prezenti la meci, in minte, sloganul, Ocaziile se razbuna.
In min. 22, Macingo primeste o pasa, plasat putin lateral dreapta fata de poarta adversa, suteaza puternic, mingea musca gazonul, il atinge si pe portar, care parea dezorientat si intra in poarta, scorul devine 1 la 1.
La nici un minut dupa egalare, Daraban receptioneaza balonul de la un coechipier , pune latul si mingea intra in poarta, facandu-se 2 la 1 pentru Alaska. Inspirat dar si cu o stiinta foarte buna a jocului, acelasi Daraban, in minutul 28, simte vulnerabila apararea adversa, suteaza si face 3 la 1 pentru Alaska.
Timp mai era suficient atat pentru spectacol cat si pentru ca cei de la Comsid sa reintre in joc si chiar au intrat in minutul 29, cand din lovitura libera, primeste Constantin care suteaza , portarul respinge pe directia lui Paul Alin ce pune elegant latul piciorului drept si sperantele formatiei Comsid se maresc, inscriind golul doi.
Vine minutul 37, atunci cand Paul Alin ii paseaza perfect lui Constantin care marcheaza pentru Comsid si scorul devine 3 la 3.
A fost un meci jucat cu mult suflet, si asta s-a vazut, a fost minunat!
 
Articol scris de: Liviu Rădău
 
 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10269
71501
275938
548554
19881074
19881074