Comsid, comme-ci comme-ca, dar le-a iesit pe final

"Sportul reprezinta o forma de manifestare eminamente artistica a fiintei umane" - Ionel Teodoreanu

Ca de fiecare data, si in aceasta runda, toti jucatorii care au evoluat in etapa cu numarul 12 al Campionatului Municipal de Minifotbal Realsport Deva, au etalat o vointa de manual si un aplomb extraordinar din dorinta de a face meciuri frumoase, reusind si de aceasta data, acest lucru. Etapa cu din weekend a programat 7 meciuri extreme de spectaculoase in care s-a marcat 57 goluri, cu o medie de 8 goluri pe meci, un adevarat record in “pofta de gol”. Etapa recordurilor a continuat si la rezultatele interesante unde unele echipe favorite pe hartie, la final, au trebuit sa se recunoasca invinse.

Comsid, comme-ci comme-ca, dar le-a iesit pe final

⚽️Azaria – Comsid 5 - 6

Despartite de 10 puncte in clasament inainte de meciul direct, Azaria si Comsid, au oferit un meci aerisit, mult angajament - prin modul in care s-au exprimat in joc.  Ambele echipe si-au dorit sa castige. Cele doua formatii au oferit un meci frumos, s-a vazut pe parcursul meciului ca cele doua formatii sunt cam de valori egale.

Azaria a inceput curajos, a jucat sigur si frumos, deschizand scorul in primele minute ale partidei, replica celor de la Comsid a venit imediat, dar Azaria a intrat in avantaj la pauza, avand 3 – 2.

In repriza a doua, Comsid, cu un lot mai valoros, a reusit sa rezolve cu greu ecuatia invingatoarei din acest meci, provocand, cu tact si stiinta,  lacune in apararea adversa, de care au profitat ulterior, marcand golul victoriei. O victorie pe care, la fel de bine, dupa cum au jucat, o meritau si cei de la Azaria.

Tot surpriza pare a fi si victoria celor de la RGI & ECP in fata celor de la Micro 15, cu 6 la 4.

Partida CS Ilia – Universitatea Viile Noi parea sa fie una echilibrata inaintea fluierului de debut, dar echipa din Ilia s-a impus cu un sec 5 la 1.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10279
71511
275948
548554
19881084
19881084