Citadella, campioana Business League 2023

Echipa Penitenciarului Deva este noua campioană la minifotbal în competiţia firmelor şi instituţiilor organizată la baza Realsport Deva. Succesul se datorează în primul constanţei acestei grupări care a cedat doar cinci puncte în cele 14 etape jucate.
Lideră la finalul turului, Citadella a început şi returul cu un succes, 7-2 contra echipei CFR şi privea încrezătoare derby-ul cu ISU Hunedoara, una din rivalele la titlu. Însă, în duelul direct, ISU s-a dovedit mai bună şi a câştigat la limită, scor 2-1, menţinându-şi speranţele titlu. O altă echipă cu speranţe la primul loc, Geniştii, şi-a diminuat şansele tot într-un duel cu ISU Hunedoara, cedat cu scorul de 5-7. Mai mult, Geniştii a pierdut şi derby-ul cu Citadella, scor 5-8 şi astfel lupta pentru titlul de campioană a rămas să fie disputată doar de două echipe.
Cum atât Citadella cât şi ISU au jucat fără greşeală până la final, câştigând toate partidele, titlul de campioană Business League 2023 i-a revenit primei grupări, care acumulat 37 de puncte în timp ce rivala sa doar 36. Treapta a treia a podiumului i-a revenit grupării Geniştii în timp ce pe locurile următoare s-au clasat în ordine: Philips Orăştie, Lemn Intermed, ID Logistics, Digi Deva şi CFR. Astfel, învingătoarea competiţiei, pe lângă premiile oferite de organizatori şi-a câştigat şi dreptul de a participa la campionatul naţional al firmelor şi instituţiilor din 2024.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
25
7388
31068
700244
21228171
21228171