Azaria, ultima echipă care va juca în Liga A Realsport

Surpriza acestui sezon din campionatul municipal de minifotbal devean a reuşit să acceadă pe ultima sută de metri în primul eşalon, învingând în etapa de final al turului intermediar pe Cement. Liga A şi Liga B Realsport vor debuta la finalul acestei săptămâni, aproape toate echipele urmând să înceapă cu puncte bonus.
Liderul seriei I, Old Boys Orăştie, a remizat a doua oară consecutiv, după FC Corona, Sporting Şoimuş fiind echipa care i-a smuls un egal. În ultima etapă a turului intermediar, ultima clasată şi liderul seriei au terminat la egalitate, scor 4-4, dar punctele nu au folosit nimănui. Pe locul secund al primei serii a terminat Taylor Red&Instalaţii Gevis, care a trecut de Universitatea Viile Noi, scor 6-2. Inter Deva a învins la limită pe FC Corona, scor 4-3, şi a încheiat turul intermediar pe podium. Ultima grupare care a acces în Liga A Realsport este Micro 15, învingătoare cu 3-1 în faţa celor de la RGI&EPC. Într-un duel pe puncte, pentru că ambele grupări vor juca în Liga B, Comsid a învins pe Hugo Team, scor 6-4.
Ultra HD a rămas singura echipă cu punctaj maximum după turul intermediar, hunedorenii trecând de Mureşul Sântuhalm, scor 8-4. IEK Deva o secondează, campioana ediţiei trecute trecând de Alaska în ultima rundă, scor 2-0. ABS Decor nu a avut emoţii în duelul cu cei de la Camarazii, scor 6-3 şi a încheiat pe podium iar pentru ultimul loc de prim eşalon, Azaria şi Cement s-au întâlnit în meci direct. Trupa lui Dorin Lucaciu s-a impus la limită, scor 2-1, şi a confirmat statutul de surpriză a acestei ediţii. Deşi matematic avea şanse la Liga A, CS Ilia a pierdut surprinzător în ultima etapă, scor 4-7, în faţa celor de la AEK&Templierii.

În acest sfârşit de săptămână cele două eşaloane îşi vor disputa prima etapă. Echipele nu vor pleca de pe picior de egalitate, ele urmând să înceapă cu puncte bonus, acumulate în partidele jucate în turul intermediar contra colegelor de ligă. Astfel, în Liga A grupările vor avea următoarele punctaje bonus: Ultra HD şi Old Boys Orăştie – câte 6 puncte, IEK Deva – 4 puncte, Inter Deva – 3 puncte, Azaria şi Taylor Red&Instalaţii Gevis – câte 2 puncte, Micro 15 – 1 punct, ABS Decor – 0 puncte. Punctajul bonus în Liga B este următorul: Cement şi Comsid – câte 8 puncte; Alaska, CS Ilia, Hugo Team, FC Corona şi RGI&EPC – câte 6 puncte; Camarazii – 4 puncte, Mureşul Sântuhalm – 3 puncte; AEK&Templierii, Sporting Şoimuş şi Universitatea Viile Noi – câte 2 puncte.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
11032
72264
276701
548554
19881837
19881837