Orăştie şi Hunedoara fac legea în campionatul de minifotbal devean

Old Boys Orăştie şi Ultra HD au rămas singurele echipe care au punctaj maximum după disputarea a patru etape din turul intermediar al campionatului municipal de minifotbal Realsport, cele două fiind lidere solitare în cele două serii. Ultra HD a învins pentru a doua oară în acest sezon pe IEK Deva, campioana sezonului trecut la Realsport, având deja un ascendent moral asupra acesteia.
După ce a trecut de IEK şi în grupele Cupei României, Ultra HD, sfertfinalista la faza naţională a Cupei României, a repetat isprava şi în turul intermediar al campionatului municipal de minifotbal devean. Considerat capul de afiş al etapei a patra, duelul a fost tranşat la limită de Ultra HD, scor 3-2, Dănuţ Sălăşan reuşind o „triplă”, în timp ce pentru IEK, Florin Matei a marcat de două ori. Astfel, hunedorenii au rămas lideri solitari în seria a II-a, fiind una din cele două echipe cu punctaj maximum.
Cealaltă este Old Boys Orăştie, care a obţinut la rândul său al patrulea succes la rând, 7-0 cu Inter Deva. Pentru liderul seriei I au punctat Claudiu Marcu şi Dragoş Sav, câte două goluri, iar Sorin Fulea, Darius Ioniţă şi Rareş Samuilă au marcat câte o dată. Old Boys Orăştie a rămas singură pe primul loc al seriei I după ce Hugo Team a pierdut derby-ul cu Taylor Red&Instalaţii Gevis. Fără succes în acest sezon, gruparea lui Claudiu Nan s-a impus cu 5-1, reuşite semnate de Alex Rill (2), Adrian Dosan, Adinel Mihăescu şi Marin Mureşan, golul învinşilor purtând semnatura lui Alexandru Mădăraş.
Pe locul secund al seriei a II-a a urcat Azaria, cea care până acum poate fi numită surpriza campionatului. Echipa lui Dorin Lucaciu a obţinut a treia victorie la rând, 7-2 cu cei de la Camarazii. Un alt derby de clasament, ABS Decor - CSC Ilia, a avut această titulatură doar pe hârtie pentru că gruparea lui Marcel Bota s-a impus clar, scor 6-0, patru din reuşite aparţinându-i golgeterului Robert Stoica. Un rezultat surpriză s-a înregistrat în duelul Cement – Alaska, outsiderii de la Cement învingând cu 2-1 şi reuşind primul succes al sezonului. Tot la prima victorie a ajuns şi Mureşul Sântuhalm, scor 5-4 cu AEK&Templierii.
În seria I, Micro 15 a rămas pe loc de Liga A după ce a învins clar pe FC Corona, scor 5-1 şi rămâne una din favoritele seriei la primele patru locuri. Pe locul 4, jocul rezultatelor a urcat-o pe Comsid, grupare care a învins clar pe Sporting Şoimuş, scor 12-4. Trupa din Şoimuş este singura din seria I fără victorie pe teren, victoria din dreptul său fiind la „masa verde”, 6-0 cu RGI&EPC, în etapa trecută. RGI a trecut însă peste acest eşec şi a învins pe Universitatea Viile Noi, scor 3-2, menţinându-se aproape de locurile care duc în Liga A.
 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10113
23886
228323
548554
19833459
19833459