Se da startul la inscrieri in sezonul 2022-2023

16-ANI DE COMPETITIE
In vederea desfasurarii a 16-a editie a Campionatului, precum si pentru a informa echipele participante in vederea inscrierii in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 500 lei / echipa se achita pana pe data de 25 august 2022. Echipa este considerata inscrisa doar in momentul achitarii taxei de inscriere. Documentele aferente inscrierii se pot optine prin transmiterea unei cereri de inscriere in format electronic pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Ulterior, Comisia de organizare va trimite actele solicitate in vederea finalizarii procesului de inscriere echipa.
2. Data incepere competitie: 03-04 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport.

Campionatul municipal de minifotbal Deva va debuta pe data de 24-25 septembrie 2022

3. Transmisii Live a jocurilor din campionat pe Realsport TV: Youtube, Facebook, poze de la jocuri, promovare comeptitie prin articole si afise.
4. Premii in valoare de peste 15.000 lei acordate echipelor participante si echipelor castigatoare, precum si premii individuale. Premiile vor consta in acordarea de echipamente si articole sportive celor mai bine clasate echipe la finalul seoznului, premii in cupe, medalii, figurine si premii individuale.
5. Pe durata campionatului Comisia de organizare impreuna cu partenerul tehnic al campionatului Fortuna Sports si Givova, va acorda in cadrul unor concursuri de indemanare premii individuale celor mai talentati jucatori.
6. Costuri echipa / etapa:
a) exterior / 110 lei/ etapa/echipa, b) interior ...... lei/ etapa/ echipa (se analizeaza, in functie de preturile anuntate de furnizor si in functie de cererea echipelor pentru montarea balonului)
b) taxe de legitimare jucator si viza anuala: 15 lei / legitimatie.

7. Reducere de 10% la serviciile oferite de LPG Tyre&Wash. Reducerea se acorda jucatorilor participanti in campionat in baza unui voucher lunar si este valabil pentru doua servicii oferite.

Mai multe detalii in curand....

 

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
11608
22876
338570
514561
11749468
11749468