IEK a câștigat primul trofeu al sezonului

IEK Deva s-a impus în primul episod al celor două finale cu City Taxi Deva, câștigând finala Cupei României, faza locală. Trupa lui Dan Joltvinschi a învins la limită, scor 1-0, prin golul reușit de Liviu Herci.
IEK Deva – City Taxi Deva 1-0 (0-0)
A marcat: Liviu Herci (25)
Aflate în luptă pentru ambele trofee locale, titlul și cupa, IEK și City Taxi s-au întâlnit în primul episod, finala Cupei României. Fără principalul golgeter, Gabriel Dărăban, accidentat, City Taxi a preferat să abordeze partida la așteptare și să lovească pe contraatac. IEK a avut inițiativa dar a dominat steril, fără ocazii clare, singurele oportunități din prima repriză fiind șuturile de la distanță dar atât Darius Savu cât și Vlad Iancu, cei doi portari, nu au avut emoții.
Partida s-a decis la o fază fixă din partea secundă, când, după o aruncare de la margine executată de Șaucă, Liviu Herci, unul din cei mai scunzi jucători de pe teren, a deviat mingea cu capul în colțul lung al porții apărate de Savu. După gol, IEK s-a retras în apărare dar City Taxi nu a reușit să impună ritmul iar ocaziile mari au lipsit. S-au înmulțit în schimb faulturile și ambele echipe au acumulat pe rând câte șase greșeli. Mai întâi a făcut-o City Taxi, dând șansa adversarei să închidă meciul, dar Liviu Herci a ratat de la 9 metri, trimițând în bara laterală. Apoi, cu câteva minute înainte de finalul partidei, IEK a comis la rândul său a șasea greșeală însă Alexandru Moldovan a șutat peste poartă, irosind șansa să trimită partida la penalty-uri. Astfel IEK a cucerit primul trofeu al sezonului iar City Taxi așteaptă să-și ia revanșa în campionat, duminică de la ora 18:00, când se va decide titlul de campioană în Liga A Realsport.
IEK: Iancu – Bedea, A. Dan, Herci, Mureșan, Mateescu. Au mai jucat: Chelariu, F. Matei, Șaucă. Delegat: Andrei Sevastița
City Taxi: Savu – Doboș, Ionașcu, Moldovan, Leaha, Bloj. Au mai jucat: Vajda, Deak. Delegat: Raul Dobromir
Arbitri: Gabriel Constantin – Gheorghe Roman. 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
12101
23369
339063
514561
11749961
11749961