City Old e lider solitar în Liga B Realsport

După două etape perfecte în play-off-ul Ligii B Realsport, City Old are două puncte avans față de rivala Micro 15 deși aceasta începuse această fază a competiției cu două „lungimi” în față. Trupa de la periferie a remizat din nou și este în scădere de turație.

City Old a obținut a doua victorie cu 3-0 în acest play-off, în runda secundă trecând de CS Ilia. Diferența este însă oarecum mincinoasă pentru că cei de la Ilia au ratat câteva ocazii rarisime. Diferența a făcut-o Lory Nechitaru, care a fost omul potrivit la locul potrivit și a reușit un hatrick.

Micro 15, trupa care a început play-off-ul în postura de lider este în scădere de formă. Florin Stancu și ai lui au reușit o nouă remiză, scor 2-2,  cu Alaska, Micro egalând de fiecare dată după ce a fost condusă  cu 1-0 și 2-1. Însă acum, Micro ocupă locul 2,cu două puncte mai puțin decât City Old.

Comsid are și ea șase puncte în două etape de play-off, echipa lui Vasile Mărginean învingând la limită pe FC Corona, scor 1-0. Deși a jucat cinci minute cu un om în minus, după eliminarea lui Alin Paul, iar Corona a ratat câteva ocazii bune, Comsid a rezistat și a ținut de rezultat grație unei noi prestații perfecte a portarului Petrică Cibotariu.

În play-out, Azaria și All Ten au avut din nou prestații excelente. Liderul Azaria a învins cu 6-0 pe Mureșul Sântuhalm iar All Ten a făcut scor cu Cement, pe care a învins-o cu 9-2. Un succes important a obținut și Templierii, 1-0 contra celor de la AEK.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
12033
23301
338995
514561
11749893
11749893