Derby-ul decide campioana turului

Etapa de final decide campioana turului

IEK și City Taxi, principalele candidate la titlu în Liga A Realsport, se întâlnesc în ultima etapă a turului în primul episod din derby-ul sezonului. Dacă IEK are și varianta remizei pentru a rămâne pe primul loc al ierarhiei, City Taxi nu are decât opțiunea victoriei.

Cele două rivale au avut parcursuri aproape perfecte în acest sezon, IEK reușind doar o remiză iar City a pierdut un meci la „masa verde". În mod clar, duelul nu este decisiv în lupta pentru titlu dar va conta mai mult în moralul celor două echipe.

 Un alt duel interesant va fi între Taylor Red&LPG și ABS Decor, două  grupări  ce au „cochetat" cu locul 3, ocupat în acest moment de prima dintre echipe. Revenită în zona de play-off, United Deva va întâlni pe Hugo Team, o altă formație care are speranțe pentru clasarea în  primele 5.

Și Victoria Călan poate urca în ierarhie după succesul din ultima etapă, urmând să întâlnească ultima clasată, Universitatea Viile Noi, trupă ce încă așteaptă prima victorie a sezonului. Doctorii speră să depășească perioada nefastă din ultima perioadă dar va juca împotriva unei echipe ambițioase, RGI&EPC.

Se întețește lupta pentru play-off in Liga B

Dacă primele două poziții din Liga B Realsport par a fi rezervate de Micro 15 și  City Old,  celelalte patru locuri care duc în play-off sunt disputate de șapte echipe. În runda din weekend, două din cele șase partide vor fi între formații din primele șase poziții.

 City Old  - Alaska va fi derby-ul etapei în Liga B Realsport, locul 2 contra locul 4, ambele echipe venind după trei victorii consecutive. O altă înfruntare între formații din zona de vârf va fi FC Corona - CS Ilia, ultima având două succese la rând.

Liderul perfect, Micro 15, e favorită clară în fața celor de la All Ten, echipă ce nu se regăsește, având trei eșecuri consecutive. În schimb , Azaria speră la o nouă victorie, fiind favorită în fața ultimei clasate, Templierii. Un duel echilibrat se anunță meciul dintre AEK și Cement iar Comsid speră să revină în zona de play-off, urmând să întâlnească penultima în ierarhie, Mureșul Sântuhalm

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
9066
47189
251626
548554
19856762
19856762