Cronica etapa IV-a Liga A si Liga B

IEK preia șefia clasamentului în Liga A Realsport

Noul lider a Ligii A Realsport, principalul eșalon al campionatului municipal de minifotbal Deva, este IEK Deva, după un succes la scor în fața Universității Viile Noi. Schimbarea  “șefiei” a fost posibilă  și din cauza faptului că derby-ul City Taxi – United a fost întrerupt și suspendat după doar 10 minute de joc.

Derby întrerupt după 10 minute

Considerat  capul de afiș al etapei a IV-a al Ligii A Realsport, din prisma locurilor ocupate în clasament înaintea rundei, 1 pentru City Taxi și 3 pentru United, duelul s-a încheiat după doar 10 minute, organizatorii luând decizia să suspende partida din cauza unor incidente pe teren între jucători.

În această săptămână, comisia de organizare va anunța deciziile și sancțiunile privitoare la această partidă. De acest fapt a profitat IEK Deva, care a preluat postura de lider al clasamentului, după victoria cu 7-0 în fața “lanternei roșii”, Universitatea Viile Noi. Pe podium a urcat ABS Décor, în urma unei remize spectaculoase,  scor 3-3, contra Victoriei Călan. Taylor Red&LPG se menține pe loc de play-off după succesul la limită în fața celor de RGI&ECP, grupare care încă nu a acumulat nici un punct în acest sezon iar Doctorii a învins clar pe Hugo Team, ținând aproape de trupele care vor prezența în seria fruntașă.

Micro 15 și City Old, fără greșeală în Liga B Realsport

Considerate cele mai valoroase grupări din Liga B Realsport, al doilea eșalon al campionatului municipal de minifotbal Deva, Micro 15 și City Old au un parcurs perfect după primele patru etape, înregistrând doar succese. Înaintea duelui direct din etapa viitoare, ambele formații au învins cu același scor în runda din week-end.

Despărțite doar de două goluri

Scorul de 5-0 a fost înregistrat atât de Micro 15, în duelul cu Cement, cât și de City Old în fața echipei de pe locul 4, FC Corona. Cele două fruntașe au o linie de clasament aproape identică, singura diferență fiind numărul de goluri primite, 3 pentru Micro 15 și 5 pentru City Old. Pe podium se menține Azaria, după remiza cu Alaska iar pe FC Corona a ajutat-o jocul rezultatelor să-și păstreze locul 4, în ciuda înfrângerii usturătoare cu City Old, prima din acest sezon.

Mureșul și CS Ilia au “spart gheața”

În revenire de formă se află echipa All Ten care a obținut al doilea succes consecutiv, 7-5 cu Comsid, și a urcat pe locul 5, cu o treaptă mai sus decât adversara sa de sâmbătă. Primele victorii din acest sezon au obținut Mureșul Sântuhalm, 6-1 contra grupării Templierii, și CS Ilia, 2-0 cu AEK, cei din urmă fiind la al doilea insucces consecutiv. Lupta pentru primele șase locuri, cele care duc în play-off, se anunță strânsă mai ales că între echipa de pe locul 3, Azaria și cea de pe locul 10, AEK, sunt doar patru puncte diferență.

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3421
76441
498087
547278
19554669
19554669