Inscrieri in noul sezon 2021-2022

COMUNICAT EVENIMENTUL SPORTIV REALSPORT SEZONUL 2021-2022

In vederea desfasurarii acestei editii de competitie, precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon c, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 500 lei / echipa se achita pana pe data de 25 august 2021. Echipa este considerata inscrisa doar in momentul achitarii taxei de inscriere. Documentele aferente inscrierii se pot optine prin transmiterea unei cereri de inscriere in format electronic pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Ulterior, Comisia de organizare va trimite actele solicitate in vederea finalizarii procesului de inscriere echipa.
2. Data incepere competitie: 04-05 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Evenimentul sportiv (Campionat) va debuta pe data de 25-26 septembrie 2021

3. Transmisii Live a jocurilor din campionat pe Realsport TV: Youtube, Facebook,

4. Premii in valoare de peste 15.000 lei acordate echipelor participante si echipelor castigatoare, precum si premii individuale. Premiile vor consta in : asigurarea cazare si masa echipelor casigatoare si participante la comeptitiile regionale sau nationale organizat de Federatia de Minifotbal, acordarea de echipamente si articole sportive celor mai bine clasate echipe la finalul seoznului, premii in cupe, medalii, figurine si premii individuale.
5. Reducere de 10% la serviciile oferite de LPG Tyre&Wash. Reducerea se acorda jucatorilor participanti in campionat in baza unui voucher lunar si este valabil pentru doua servicii oferite.

Procesul de inscriere echipe campionat
1.1 Fiecare echipa va avea un lot de max 15 jucatori activi in acelasi timp. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori. 
1.2. Tabelul nominal de inscriere se va transmite pe email la CO cel tarziu pana pe data de 30 august 2021
1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in cadrul evenimentului sportiv si Cupa, legitimatia de jucator emis de CO, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic fotbal.
1.4 Inlocuriea jucatorilor deja inregsitrati pe tabelul de inscriere cu un jucator nou se va face doar in perioada stabilita de comun acord cu delegatii echipelor dar nu mai tarziu de data de 31 martie a anului urmator.
1.5 In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati.
1.6 Aceasta solicitare poatet fi inaintata catre CO cel tarziu de data de 30 aprilie a anului urmator si face referire la echipele din esalonul/ esaloanele inferioare competitiei.

1.7 Transferul de jucatori va fi efectuat doar in perioada de transfer stabilit la sedinta tehnica ( de preferat pauza de iarna 16 decembrie-17 ianuarie) cu delegatii echipelor participante. Ultima perioada de transfer nu poate depasi data de 31 martie a anului urmator. In cazuri exceptionale CO poate stabili sau propune o perioada de transfer in timpul sezonului pentru o liga cu acordul majoritatii delegatilor. Aceasta perioada va fi bine definita si anuntat la timp.
1.8 Delegatii echipelor au obligatia de a depune la CO, acordul de transfer pentru jucatorii transferati de la alte echipe din campionat sau din afara competitiei. Acordul de transfer va fi semnat si de catre delegatul echipei de unde se transfera jucatorul. In cazul echipelor desfiintate, acordul de transfer va fi semnat de organizatorul campionatului de unde provine jocatorul.
1.9 Jucatorii care doresc sa se transfere de la o echipa activa la o alta echipa, dar nu primesc semnatura delegatului echipei, vor putea depune o solicitare de tarnsfer la CO, iar transferul poate fi acordat doar dupa expirarea a min. 10 etape disputate

2.0 Din lotul unei echipe pot face parte max. 5 jucatori de Liga 3, sau 4 jucatori Liga 3 si 1 jucator de futsal sau 3 jucatori Liga 3 si 2 jucatori de Futsal. Mai multe informatii in comunicatul emis de Federatie.

2.1 In vederea desfasurarii jcourilor se va tine cont de prevederile emise in Regulamentul de desfasurare al activitatilor sportive din incinta bazei sportive Realsport

Se aduce la cunoștința membrilor / participantilor că activitatea pentru desfășurarea unor evenimente sportive rereative în cadrul bazelor sportive se pot desfășura numai cu respectarea strictă a noilor prevederi legale referitoare la condițiile specifice aferente practicării activităților motrice în deplină siguranță, de către iubitorii minifotbalului. Se vor respecta indicațiile sanitare stabilite de ministerele de resort atât pentru facilitarea, pregătirea şi dezvoltarea fizică armonioasă a participanților cât și prevederile din normele de aplicare.

  1. Sistem organizare si desfasurare Eveniment sportiv sezonul 2021-2022

1.1. Cele 9 luni de competitie cuprinde un numar minim de 27 de etape de campionat si jocurile din cadrul Cupei Realsport.

1.2 Componenta ligilor (poropunere) :  Liga A, Liga B si dupa caz Liga C va fi alcatuita in baza numarului de echipe inscrise.

1.3 Sistemul competitional va fi anuntat la Sedinta Tehnica unde prin tragere la sorti se va stabili tintarul evenimetului sportiv (campionat) a cupei si programul etapelor.

Comisia de organziare.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
10696
33735
271877
360259
6328432
6328432