IEK Deva si City Taxi Deva și-au aflat adversarii de la Supercupa Romaniei 2021

Competiţiile naţionale de minifotbal organizate de Federația de Minifotbal din România revin în actualitate după o îndelungată pauză. Supercupa României este prima întrecere din calendarul Federației, ce urmează să aibă loc în perioada 4 – 6 iunie, la Oradea, unde vor fi prezente 48 de echipe, repartizate în 16 grupe a câte 3 echipe!
Campionatul Realsport Deva va fi reprezentată de două echipe, IEK Deva și City Taxi Deva, care sâmbătă au trecut prim emoţiile tragerii la sorţi.
IEK Deva a fost în prima urnă valorică şi a fost repartizată în Grupa I, alături de Stiința U Craiova şi Wembley Baia Mare, în timp ce City Taxi Deva a făcut parte din urna a III-a şi a nimerit în Grupa J, alături de ultima campioană națională Nova Vita Tg Mureș şi Real Yry Team Iași.
La finalul jocurilor din grupe, primele două clasate se califică în 16-zecimi. Echipele clasate pe locurile 3 în grupe vor continua competiţia în cadrul „Cupa Fortuna Sports”. Miniturneul se va desfăşura în sistem eliminatoriu şi astfel, fiecare participantă la Supercupă, va avea ocazia să dispute minim 3 jocuri oficiale. Primele 4 clasate la Cupa Fortuna Sports vor obţine un voucher ce le va da dreptul de a se înscrie la următoarea ediţie a Cupei României.
Supercupa României este un criteriu de calificare la Campionatul Naţional de la Rm. Vâlcea, organizat în perioada 1 – 4 iulie 2021, unde vor ajunge primele 15 clasate.
Comisia de organizare al Campionatului Realsport, urează mult succes ambelor echipe și speră ca Deva să fie prezentă și in grupele de la Campionatul Național.
 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
9988
33027
271169
360259
6327724
6327724