Deschidem Baza Sportivă Realsport

Dupa aproape trei luni de suspendare a activitaii bazei sportive Realsport, vă anunțăm că începând cu data de 15.06.2020 ne redeschide porțile la minifotbal.
Vă așteptăm la baza sprotivă la o mișcare alături de prieteni..
☎️ Pentru rezervări și reprogramări vă rugăm saă ne contactați la numărul: 0787 593 580
📌Pentru a începe activitatea la baza sportivă in conditii de siguranta in contextul pandemiei covid 19, precum și de a respecta normele emise de autorități, am pregătit un set de măsuri, pe care vă rugăm să le respectați cu strictețe până la noi reglementări. Sănătatea practicanților de minifotbal este mai presus de orice.
❗️Planul de masuri aplicat cu data de 15.06.2020:
- Accesul in baza sportiva se va face pe un culoar separat fata de zona de iesire.
- Imediat dupa terminarea meciurilor, sportivii vor parasi terenul de joc si zona adiacenta, evitanduse stationarea sau intalnirile inre mai multe persoane.
- accesul pe terenul de joc al urmatoarelor echipe urmand a se face doar dupa ce toti componentii echipelor anterioare au parasit suprafata de joc
- Este strict interzis accesul la vestiare si zona de dusuri, sportivii urmand a veni de acasa imbracati corespunzator pentru activitatea sportiva.
- Activitatea sportiva se va desfasura strict in aer liber, pe terenul cu gazon sintetic;
- Accesul spectatorilor este strict interzis in interiorul bazei sportive cât și în tribună.
- Grupul sanitar si manerele de la caile de acces (usi, poarta, etc.) vor fi dezinfectate in permanenta de catre personalul angajat, dupa fiecare utilizare a acestora de catre un participant la activitatea sportiva;
- Persoana participanta la activitatea sportiva va avea asupra sa un recipient propriu pentru apa sau alte lichide energizante, fiind interzisa folosirea la comun a acestor recipiente.
⚽️ Programarile pentru inchirierea terenului din incinta bazei sportive se va face conform unui program bine stabilit, pentru a evita intalnirea si limitand accesul simultan a mai multor de 12 persoane / teren sintetic in incinta bazei sportive in acelasi timp.
😁 Baza sportiva este dotata cu un stoc consistent de manusi, masti, recipiente de dezinfectant amplasate in zona de acces pe terenul de minifotbal, covorase cu dezinfectant la intrare spre grupurile sanitare, termometru digital cu masurare de la distanta.

⚽️❗️Campionatului municipal de minifotbal amatori Realsport Deva, se va relua, în momentul în care autoritățile abilitate vor permite acest lucru.
Federația de minifotbal din România a pregătiti deja un set de decizii, cât și calendarul pentru relauarea competițiilor locale și naționale. Aceste decizii vor fi anunțate în momentul în care restricțiile vor fi ridicate pentru organizarea și desfășurarea competițiilor sportive.
Vă mulțumim și sperăm că ne vom revedea în curând și în campionat. ⚽️

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
7045
14404
91410
320632
5068713
5068713