Coralis rămâne lider în play-off, dar City Taxi şi IEK ţin aproape

Victorii pe linie pentru favorite în Campionatul Realsport

Aşa cum arătam în avancronică, în runda cu numărul şase din play-off şi play-out în Liga A liderii celor două secţiuni au avut pauză (datorită numărului impar de competitoare). Desigur, urmăritoarele au încercat să profite de acest fapt; în play-off ocupantele locurilor 2 – 4 şi-au trecut în cont câte trei puncte, iar în play-out am consemnat chiar detronarea primei clasate şi instalarea unui nou lider.

City Taxi şi-a continuat parcursul excelent din play-off – unde, reamintim, a intrat de pe penultima poziţie – şi a câştigat cu 6 – 3 în faţa lui Taylor Red & LPG. Alexandru Moldovan cu două goluri, Bogdan Marinescu, Sergiu Cioroagă, Mario Boldea şi Vasile Vişan cu câte unul au contribuit la această nouă victorie, de partea cealaltă înscriind Adrian Dosan, Radu Bobelică şi Florin Bozga.

O altă formaţie care merge ceas în această fază a campionatului este IEK Deva, aflată umăr la umăr cu City Taxi în urmărirea lui Coralis. IEK Deva a reeditat scorul din tur în partida cu ultima clasată, 7 – 2 cu RGI & ECP. Liviu Herci trei goluri, Nicolae Chelariu două, Alexandru Neagu şi Ovidiu Blaga câte unul au fost marcatorii lui IEK, pentru învinşi Miroslau Radak realizând o „dublă”.

Echipele care au intrat în play-off pe primele două locuri au ajuns la ora actuală, aproape incredibil, pe 4 şi 5. Meciul de duminică dintre ele a avut aşadar ca încărcătură suplimentară şi miza prezenţei în turneul final 1 – 4. S-a impus la final Sporting Crişcior, 5 – 2 cu Los Amigos, goluri Mihai Leaha şi Iulian Tecsi câte două, Darius Leucian unul, respectiv Raul Ţuliga şi Eduard Beliszki.

În clasament continuă să conducă Coralis Deva, deşi a stat în această rundă, cu 21 de puncte, însoţită pe podium de City Taxi şi IEK Deva, ambele câte 17 puncte, departajate de golaveraj. Urmează Sporting Crişcior cu 14, Los Amigos cu 11 şi Taylor Red & LPG cu 10 puncte, aceasta din urmă având un meci mai mult disputat. Ultima poziţie este ocupată de RGI & ECP, cu 3 puncte.

Doctorii au trecut în faţa Universităţii în play-out

În play-out Doctorii continuă o serie fulminantă, cu cinci victorii în tot atâtea partide. A fost acum un 11 – 1 cu Boys Team, care a reprezentat şi o revanşă pentru înfrângerea din tur (a fost atunci 3 – 4). Adrian Popovici cinci goluri, Claudiu Popovici trei, Ovidiu Rusu două, Flavius Zelinoi unul au marcat pentru Doctorii, golul de onoare al lui Boys fiind reuşit de Răzvan Lazăr.

În cel mai echilibrat meci al sfârşitului de săptămână din cele două ligi, Mureşul şi Bog XXI au terminat la egalitate, 1 – 1. Golurile lui Ciprian Nicoară pentru Mureşul şi Alberto Coţovanu pentru Bog XXI au adus câte un punct formaţiilor lor, care rămân la mijlocul ierarhiei în play-out.

Din păcate am avut parte şi de o neprezentare, astfel încât Comsid a obţinut un 10 – 0 „la masa verde” cu MDS Deva. Universitatea Viile Noi a stat în această etapă.

În clasament am consemnat o rocadă între locurile 1 şi 2 şi o alta între locurile 3 şi 4. Pe primul loc se află acum Doctorii cu 19 puncte, podiumul fiind completat de Universitatea Viile Noi cu 18 şi Comsid cu 15 puncte, la fel ca Bog XXI, dar cu golaveraj mai bun. Mureşul rămâne pe 5 cu 12 puncte, iar poziţiile retrogradante sunt ocupate de Boys Team cu 9 puncte şi MDS Deva cu 4, aceasta având şi un joc în plus.

Articol scris de: Bogdan Barbu

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
4828
36697
31127
245290
3187125
3187125