Los Amigos ţinut în şah, Coralis profită

Mult aşteptatul play-off din prima ligă a Campionatului Reasport Deva a debutat duminică, înregistrând rezultate scontate, dar şi o (semi)surpriză. Los Amigos nu a reuşit să treacă de Taylor Red & LPG, echipă pe care o învinsese în turul intermediar cu 5 – 3, de data aceasta întâlnirea dintre ele terminându-se la egalitate, 3 – 3. Gabriel Dărăban, Denis Boldor şi Raul Ţuliga au înscris golurile lui Los Amigos, pentru Taylor Red & LPG marcând Nicolae Costea, Adinel Mihăescu şi Adrian Dosan.

De remiza fostului lider a profitat Coralis, care a urcat pe prima poziţie graţie succesului cu 4 – 2 obţinut în faţa lui IEK Deva, după ce în tur se consemnase un egal între ele, 1 – 1. De data aceasta Bogdan Ciobanu cu două goluri şi Daniel Luca şi Geani Răducănescu cu câte unul au fost decisivi pentru Coralis, pentru IEK punctând Ovidiu Blaga şi Alexandru Mureşan.

Un 4 – 1 clar a înregistrat City Taxi în compania ultimei clasate RGI & ECP, scor apropiat de cel din tur (atunci a fost 5 – 1). Daniel Cioroagă, Vasile Vişan, Erwin Budris şi Alexandru Moldovan au fost autorii reuşitelor învingătorilor, golul de onoare aparţinâd lui Marius Casoni.

Deţinătoarea titlului Sporting Crişcior a stat în această primă etapă.

În clasamentul play-off din Liga A conduce Coralis Deva cu 12 puncte, urmată de Los Amigos cu 11 şi Sporting Crişcior cu 9 (având însă un joc mai puţin disputat). Pe locurile următoare se situează City Taxi cu 7 puncte, Taylor Red & LPG cu 6, IEK Deva cu 5, plutonul fiind încheiat RGI & ECP, fără nici un punct.

Schimbare de lider în play-out

Tot duminică s-au jucat şi partidele rundei inaugurale din play-out în Liga A. Să spunem că dacă în turul campionatul s-au înregistrat rezultate strânse în meciurile dintre aceleaşi echipe, de data aceasta disputele dintre ele s-au tranşat clar.

Cum liderul Bog XXI a avut zi de pauză, a fost detronat – previzibil – de o echipă care a jucat. Aceasta a fost Universitatea Viile Noi, care a făcut scor cu Boys Team, 13 – 5. Alexandru Lemnaru a marcat şase goluri, secondat de Darius Plăcintă cu două, Robert Kiss, Claudiu Blăjan, Tudor Dorobanţi, Darius Roznov şi Dan Epure cu câte unul. De partea cealaltă Sergiu Ivan a înscris de trei ori, Răzvan Lazăr şi Mihai Pascu câte o dată.

Un rezultat puţin aşteptat s-a înregistrat în partida Mureşul – Comsid. Deşi a fost multă vreme „lanterna” Ligii A în turul intermediar, Comsid s-a impus cu un 5 – 1 nescontat în faţa unei pretendente la promovarea în primul eşalon al minifotbalului devean. Alexandru Constantin cu trei goluri, Cătălin Hort şi Răzvan Vermeşan cu câte un gol au decis victoria, unicul gol al Mureşului aparţinând lui Paul Nodiş.

Tot cu 5 – 1 s-a încheiat şi disputa Doctorii – MDS Deva. Pentru învingători au înscris Paul Apati şi Claudiu Popovici de câte două ori şi Paul Medrea, iar pentru învinşi Boby Ciubotar.

Ierarhia din play-out a suferit modificări. Pe primul loc a trecut Universitatea Viile Noi cu 11 puncte, alături de ea pe podium situându-se Bog XXI cu 10 puncte (un joc mai puţin disputat) şi Mureşul cu 8. Le urmează Comsid şi Doctorii cu câte 7, Boys Team şi MDS Deva cu câte 4 puncte.

Articol scris de: Bogdan Barbu

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3669
76689
498335
547278
19554917
19554917