Minifotbalul devean debuteaza in noul an

💪🏆 În mai puțin de două săptămâni Campionatul Realsport și minifotbalul devean își începe aventura în 2020. Sperăm într-un an cât mai bun, atât din punct de vedere organizatoric, cât și reprezentativ al echipelor noastre din campionat la nivel național și nu numai.
⚽️ Noul an competițional debutează în data de 11.01.2020 (duminică) de la ora 18.00, cu jocul restant din etapa a XI-a dintre Doctorii Deva și Comsid.
La o săptămână distanță, în 18-19 ianuarie este programat penultima etapă din sezonul regulat, în care echipele din Liga A își joacă ultimele șanse pentru calificarea în Play off-ul campionatului.
⚽️ Lupta continuă și în 25-26 ianuarie, când este programat ultima etapă, după care vom afla ierarhia finală a clasamentului din prima parte a sezonului.
Începând cu primul week-end din februarie începe adevărata "bătălie" pentru titlul de campioană a minicipiului Deva, când cele 7 echipe calificate în Play off vor disputa în sistem tur-retur14 etape. Clasamentul și ordinea jocurilor din Play off, este stabilit în baza punctelor bonus acumulate între contracandidate din timpul sezonului regulat. Cum a fost anunțat la începutul acestui sezon, o echipă acumulează 2 p la o victorie și 1 p la egal.
⚽️ Astefl, putem spune că și în continuare se anunță un sezon spectaculos cu multe jocuri spectaculoase în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a sezonul 2019-2020.
Comisia de organizare al campionatului urează mult succes tuturor celor implicați în minifotbalul devean, jucători, delegați de echipe, arbitrii, sponsori și parteneri.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
550
4683
3417
17211
2196685
2196685