Incep inscrierile in Campionatul Realsport sezonul 2019-2020

In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
A) Informatii participare :
1. Taxa inscriere - 400 lei / echipa se achita pana pe data de 20 august 2019. Echipa este considerata inscrisa doar in momentul achitarii taxei de inscriere. Documentele aferente inscrierii echipei in Campionat se pot ridica in fiecare zi de luni-vineri dupa ora 16.30 de la sediul Baza Sportiva, str. Axente Sever. nr. 32. Informatiile pot fi solicitate si pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2. Data incepere competitie: 2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va debuta pe data de 22 - 23 septembrie 2019
3. Transmisii Live a jocurilor din campionat pe Realsport TV: Youtube, Facebook, aplicatia mobila Realsport.

4. Premii in valoare de peste 15.000 lei acordate echipelor participante si echipelor castigatoare, precum si premii individuale. Premiile vor consta in : asigurarea cazare si masa echipelor casigatoare si participante la comeptitiile regionale sau nationale organizat de Federatia de Minifotbal, acordarea de echipamente si articole sportive celor mai bine clasate echipe la finalul seoznului, premii in cupe, medalii, figurine si premii individuale.
5. Reducere de 10% la serviciile oferite de LPG Tyre&Wash. Reducerea se acorda jucatorilor participanti in campionat in baza unui voucher lunar si este valabil pentru doua servicii oferite.


Procesul de inscriere echipe campionat:

1.1 Fiecare echipa va avea un lot de max 15 jucatori activi in acelasi timp. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori.
1.2. Tabelul nominal de inscriere se va depune la CO cel tarziu pana pe data de 30 august 2019
1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, legitimatia de jucator emis de CO, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic fotbal.
1.4 Inlocuriea jucatorilor deja inregsitrati pe tabelul de inscriere cu un jucator nou se va face doar in perioada stabilita de comun acord cu delegatii echipelor dar nu mai tarziu de data de 31 martie a anului urmator.

1.5 In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati.
1.6 Aceasta solicitare poatet fi inaintata catre CO cel tarziu de data de 30 aprilie a anului urmator si face referire la echipele din esalonul/ esaloanele inferioare competitiei.
1.7 Transferul de jucatori va fi efectuat doar in perioada de transfer stabilit la sedinta tehnica ( de preferat pauza de iarna 16 decembrie-17 ianuarie) cu delegatii echipelor participante. Ultima perioada de transfer nu poate depasi data de 31 martie a anului urmator. In cazuri exceptionale CO poate stabili sau propune o perioada de transfer in timpul sezonului pentru o liga cu acordul majoritatii delegatilor. Aceasta perioada va fi bine definita si anuntat la timp.
1.8 Delegatii echipelor au obligatia de a depune la CO, acordul de transfer pentru jucatorii transferati de la alte echipe din campionat sau din afara competitiei. Acordul de transfer va fi semnat si de catre delegatul echipei de unde se transfera jucatorul. In cazul echipelor desfiintate, acordul de transfer va fi semnat de organizatorul campionatului de unde provine jocatorul.
1.9 Jucatorii care doresc sa se transfere de la o echipa activa la o alta echipa, dar nu primesc semnatura delegatului echipei, vor putea depune o solicitare de tarnsfer la CO, iar transferul poate fi acordat doar dupa expirarea a min. 10 etape disputate

C. Sistem organizare si desfasurare campionat, sezonul 2019-2020

1.1. Campionatul Realsport se va desfasura pe o perioada de 9 luni. Prima etapa a sezonului este programat pe data de 21-22 septembrie iar ultima pe data de 31 mai 2020. Cele noua luni de competitie cuprind minim 27 de etape de campionat si jocurile din cadrul Cupei Realsport.

1.2 Componenta ligilor : Liga A, Liga B si Liga C va fi alcatuita in baza numarului de echipe inscrise.
In continuare se mentin componenta ligilor din sezonul precedent 2018-2019, cu exceptia echipelor promovate sau retrogradate.

1.3 Sistemul competitional va fi anuntat in cadrul sedinteti tehnice organizat inaintea inceperii competitiei. Data sedinteti va fi anuntat ulterior.

Va multumim si va asteptam la un nou sezon de minifotbal spectacol Deva.

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3804
12573
154925
121680
2174569
2174569