Ultima etapa a sezonului, duminică 02 iunie

Avancronică ultima etapă a sezonului.
Sezonul competițional al Campionatului Realsport de minifotbal Amatori Deva, se apropie cu pași mari spre final. După un sezon desfășurat pe o perioadă de nouă luni, ce a adunat peste 500 jucători amatori de minifotbal din Deva și împrejurimi, putem spune că și în acest sezon am avut parte de toate. Sute de ore de Transmisii Live a jocurilor din campionat, sute de poze, zeci de articole și nu în ultimul rând foarte multe jocuri spectaculoase, echipe și jucători ambițioase, care au trăit gustul înfrângerii și al victoriei. Din punctul de vedere al organizatorilor toate persoanele implicate în buna desfășurare al campionatului,delegați, jucători, sponsori, suporteri sunt marii câștigători al acestei ediții de campionat.
Dar până la decernarea premiilor mai avem un mic pas și nu în ultimul rând o ultimă etapă, care poate decide foarte multe în ecuația clasamentului final, atât în Liga B cât și în Liga C.
Dacă câștigătoarea sezonului în Liga A a fost tranșată încă de la finalul sezonului regulat, când Sporting Crișcior a reușit să-și asigure un avantaj considerabil față de urmăritoarele din play off, nu același lucru putem spune despre Liga B și Liga C.

Suspansul continuă în Liga B și în ultima etapă.
Așa cum s-a desfășurat întreg sezonul în Liga B, la fel se și încheie duminică, când sunt programate ultimele jocuri a sezonului. Probabil cel mai spectaculos sezon din ultimii ani duce până în ultima etapă suspansul, când vom afla câștigătoarea eșalonului secund și vom afla echipele retrogradate în Liga C.
Capul de afiș al etapei cu numărul 27, sunt confruntările în care sunt angrenați cei doi pretendenți la titlu. Alaska (locul 1, 52 puncte) și RGI&ECP (locul 2, 52 puncte) despărțite de golaveraj. Ambele echipe joacă cu titlul pe masă de la ora 17.00. Alaska întâlnește Grawe Deva (locul 9, 30 puncte) într-o confruntare în care ambele echipe vor intra pe teren cu gândul doar la victorie. Ambele echipe au nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Alaska pentru câștigarea titlului iar Grawe Deva pentru evitarea retrogradării. Partida este Live și se anunță cu siguranță una de foc, iar egalul nu avantajează pe nimeni.
Al doilea joc disputat la aceași oră, aduce în luptă a doua echipă aflat în cursa pentru titlu, RGI&ECP, care întâlnește echipa Doctorii Deva (locul 3, 44 puncte). Partida se anunță la fel de interesantă, mai ales că Doctorii se află într-o formă excelentă, având 5 victorii la rând, iar o înfrângere poate trimite echipe pe locul 4 și pierderea ultimului loc de pe podium.
În cursa pentru locul 3 se află alte două echipe, care așteaptă cu sufletul la gură deznodământul partidei dintre RGI&ECP, Doctorii.

Boys Team (locul 4, 41 puncte) întâlnește FC Corona (locul 6, 37 puncte). Cele două aflându-se aproape la egalitate în confruntările directe, ambele având căte o victorie în acest sezon. Mureșul (locul 5, 41 puncte) are asigurat cele 3 puncte puse în joc, datorită programului, având programat jocul cu Tinerii, exclus din campionat.
Ultima partidă din această etapă se dispută între Universitatea Viile Noi (locul 8, 31 puncte) și Bog XXI (locul 7, 34 puncte). Jocul are miză pentru Universitatea, care are nevoie de victorie pentru a-și asigura locul și în sezonul viitor în Liga B, fiind în lupta directă cu Grawe pentru evitarea retrogradării. c
Așa, că Liga B se ridică la nivelul așteptărilor și în această etapă, iar duminică la ora 18.00 vom afla deznodământul acestei ediții spectaculoase.
Vă așteptăm la Baza sportivă să urmărim împreună ultima etapă din Liga A și Liga B.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 19.30, când vom afla pe lângă, câștigătorii din cele trei ligi și cine va fi încoronat cu titlul de Golgeter, cel mai bun jucător, cel mai bun portar al sezonului 2018-2019.
Toate echipele participante vor fi premiate de Comisia de organizare, împreună cu Primarul orașului Deva, Florin Oancea.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2921
51519
64652
127399
2385319
2385319