Începe ultima parte a sezonului în Liga A.

După un sezon lung, în care am avut parte de tot ceea ce e mai frumos în acest sport, jocuri spectaculoase, bătălii aprige pentru puncte, goluri frumoase, prietenie și nu în ultimul rând respect și Fair Play, iată că Liga A a ajuns la ultima parte a sezonului.

Duminică este programat prima etapă din Play off-ul și Play out al sezonului 2018-2019. În Play off cele mai bune patru echipe din campionat se confruntă într-o ultimă bătălie finală pentru câștigarea titlului de campioană a sezonului. Astfel, Sporting Crișcior ocupă prima poziție în clasament „final four” cu 16 puncte având mari șanse de a câștiga titlul de campioană, dar vom vedea dacă și celelalte trei echipe sunt de acord cu acest aspect. Atât AS Electroconat (locul 2, 12 puncte), Roben Hațeg (locul 3, 4 puncte), cât și City Taxi Deva (locul 4, 4 puncte) cu siguranță nu au dezarmat și vor încerca să acumuleze căt mai multe puncte posibile și să încurce lidera. Grupa de Play out este format din trei echipe, Taylord Red&LPG, care a ratat pe ultima sută de metri calificarea in Play off, Micro 15 și Comsid.

La finalul jocurilor din Play-Off, Campioana, vicecampioana și ocupanta locului trei vor participa la Campionatul Regional Sud – Vest, desfășurat la Sibiu în perioada 07-09 iunie, organizat de Federatia de Minifotbal din Romania.

Avancronică etapa a XVI-a Liga B.
Liga B își continuă marșul spre finalul sezonului, oferind în continuare mute surprize și jocurilor spectaculoase.

Cu trei etape mai rămase de disputat până la finalul acestui sezon spectaculos și acest week-end se anunță una de foc, în care vom întâlni mai multe dueluri în care sunt angrenate echipe pentru un loc pe podium, jocuri între vecine de clasament și nu în ultimul rând spectacol cu multe goluri. Un remediu excelent pentru a urmări de la fața locului acest spectacol sportiv.
Primul joc al etapei este programat sâmbătă la ora 17.00 și promite un meci aparent dezechilibrat, între Doctorii Deva (locul 4, 38 puncte) și BOG XXI (locul 7, 31 puncte). De menționat faptul că, Doctorii par să-și găsească cea mai bună formă a sezonului, reușind cinci victorii la rând și amenință serios locul 3. ocupat de Boys Team (locul 3, 41 puncte), care dispută derbiul etapei cu RGI&ECP (locul 2, 46 puncte). RGI se află la doar trei lungimi de lidera Alaska și nu-si permite nici un pas greșit în aceste ultimele etape, dacă dorește să rămână în lupta pentru câștigarea ligii secunde. Astfel cele două întâlniri de sâmbătă devin foarte interesante în ecuația clasamentului.

Duminică (19.05.2019) aduce alte două jocuri la fel de interesante ca și din ziua precedentă. Prima, este o bătălie între două vecine de clasament, în care victoria poate conta, chiar și șase puncte, asigurând rămânerea echipei în lupta pentru ultimul loc pe podiumul clasamentului. Mureșul (locul 5, 38 puncte) și FC Corona (locul 6, 37 puncte) începe la ora 15.00 și este transmis live pe pagina de Facebook și Youtube Realsport,

Ultima partidă a etapei începe la ora 16.00, în care lidera Alaska (49 puncte) întâlnește Universitatea Viile Noi (locul 8, 28 puncte) și speră la un rezultat pozitiv, pentru a menține distanța fragilă față de RGI&ECP. Universitatea Viile Noi angrenată serios în lupta pentru evitarea retrogradării nu-și mai permite nici un pas greșit în aceste ultime trei etape.

Grawe Deva (locul 9, 27 puncte) stă în această etapă.

Avancronică etapa a II-a Play off si Play out Liga C
Lupta pentru promovarea în Liga B continuă cu o nouă rundă interesantă.

După o primă etapă în care am avut parte de jocuri foarte frumoase și rezultate surprinzătoare, lupta pentru promovare în Liga B devine din ce în ce mai interesantă.

ABS Decor a cunoscut prima înfrângere a sezonului în Liga C, fiind învinsă de Templierii cu sorul de 3-2, iar Cement a reușit o adevărată surpriză, învingând lidera seriei FC Dex Team cu scorul –de 4-1. Un alt joc cu multe goluri s-a consemnat și în partida MDS Deva – Viitorul Călan, în care „galbenii” de la MDS au reușit să câștige cu 6-4. Astfel după prima etapă, ABS Decor rămâne lidera cu 10 puncte, urmat de MDS Deva și FC Dex Team cu câte 8 puncte. Prin victoria din prima etapă, Templierii reușesc să intre serios în lupta pentru promovare, cu cele 6 puncte, fiind urmați de Cement cu 5 puncte. Ultima poziție a clasamentului este ocupat de Viitorul Călan cu 2 puncte.

Sâmbătă și duminică sunt programate jocurile din etapa a doua din Play off și Play out, în care cu siguranța vom avea parte de jocuri echilibrate și multe surprize. Etapa este deschisă sâmbătă de o partidă din Play out, între Știința (locul 1, 3 puncte) și FCC Astaldi (locul 4, 0 puncte). De la ora 18.00 este programat jocul dintre MDS Deva (locul 2) și FC Dex Team (locul 3) două echipe aflate la egalitate de puncte în clasament, ambele având câte 8 puncte. O victorie a uneia dintre echipe, ar asigura o poziție confortabilă în ierarhia clasamentului și un avantaj pentru păstrarea ultimului loc, ce duce în Liga B.

Duminică, la ora 15.00 este programată al doilea joc din Play out, între Securit Grup (locul 2, 3 puncte) și Azaria (locul 3, 0 puncte). Lidera la zi din Play off, ABS Decor (10 puncte) întâlnește de la ora 17.00, într-un duel aparent dezechilibrat pe Cement (locul 5, 5 puncte). Etapa se încheie cu partida dintre Templierii (locul 4, 6 puncte) și Viitorul Călan (locul 6, 2 puncte).

Echipele din Play off, disputa un singur tur în care sunt programate 5 etape, la final locurile 1 și 2 promovează în Liga B. 

Vă așteptăm la Baza Sportivă să urmărim împreună o nouă etapă de minifotbal spectacol!

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2747
51345
64478
127399
2385145
2385145