Incep jocurile din Play off

Ultima etapă înainte de Play off și Play out Liga A

Liga A programează duminică ultima etapa a sezonului regulat în care singura miză o reprezintă duelul dintre City Taxi Deva și Sporting Crișcior. După multe jocuri interesante și bătălii pentru punctele bonus puse în joc, precum și pentru ocuparea ultimei poziții ce duce în „final four”, iată că putem spune că apele sau limpezit iar ierarhia din Play off a fost stabilită în etapa precedentă. Astfel Sporting Crișcior ocupă prima poziție în clasament cu 14 puncte, iar dacă învinge în jocul de duminică pe City Taxi Deva, mai acumulează 2 puncte, acumulând 16 puncte, poate chiar suficiente pentru câștigarea titlului de campioană a sezonului 2018-2019. Locul 2 în clasament este ocupat de AS Electroconat cu 12 puncte, urmat de Roben Hateg cu 4 puncte și City Taxi Deva tot cu 4 puncte, dar care are șansa printr-o victorie în ultima etapă să mai acumuleze alte 2 puncte.

De menționat faptul că în jocurile din Play off, in caz de egalitate intre echipe la finalul timpului regulamentar se vor executa lovituri de la 7m, iar echipa castigatoare primeste 2 p in clasamentul Play off și echipa invinsa 1p.

Castigatoarea Campionatului este declarata echipa, care a acumulat cele mai multe puncte in Play off, la care se adauga si puncte bonus castigate in urma jocurilor disputate impotriva contracandidatelor in cele 27 de etape.

La finalul jocurilor din Play-Off, Campioana, vicecampioana și ocupanta locului trei vor participa la Campionatul Regional Sud – Vest, desfășurat la Sibiu în perioada 07-09 iunie, organizat de Federatia de Minifotbal din Romania.

Primul joc al etapei se dispută între Comsid (locul 6, 18 puncte) și AS Electroconat (locul 2, 51 puncte), urmat de un duel interesante între lidera Sporting Crișcior ( 56 puncte) și City Taxi Deva (locul 4, 34 puncte), în care miza jocului stă în cele doua puncte care se adaugă în clasamentul din play off . Ultimul joc al etapei este confruntarea dintre Roben Hateg (locul 3, 37 puncte) și Taylor Red&LPG (locul 5, 28 puncte).

Avancronică etapa a XV-a Liga B.
Liga B își continuă cu o nouă etapă interesantă și plină de jocuri spectaculoase.

Etapa cu numărul 15 programat în acest week-end se anunță una interesantă și demnă de urmat în care cu siguranță vom avea dueluri cu multe goluri. Un remediu excelent pentru spectatori, care sunt așteptați la Baza sportivă să urmărească acest spectacol sportiv. 
Sâmbătă (11.05.2019).  Primul joc al etapei este programat la ora 17.00 și promite un meci cu multe goluri între FC Corona (locul 5, 36 puncte) și BOG XXI (locul 7, 30 puncte). Partida este urmată întâlnirea dintre Grawe Deva (locul 9, 27 puncte) și Doctorii (locul 6, 35 puncte).  Duminică aduce alte două jocuri foarte interesante, în care vom vedea o bătălie interesantă între două echipe cu stiluri de joc total diferite, una angrenată în lupta pentru titlu și o alta care aspiră la locul 2 în clasament. RGI&ECP ( locul 2, 43 puncte) și Mureșul (locul 4, 38 puncte). Confruntarea începe la ora 15.00 și este transmis live pe pagina de Facebook și Youtube Realsport,

Ultima partidă a etapei începe la ora 18.00 având miză pentru ambele echipe. Boys Team (locul 3, 38 puncte) după succesul din etapa precedentă împotriva celor de la Mureșul a reușit să urce pe podiumul clasamentului, având șanse reale chiar la locul 2 și Universitatea Viile Noi (locul 8, 28 puncte) care este în goană după puncte și luptă să evite retrogradarea.

Lidera Alaska (46 puncte) stă în această etapă.

Avancronică etapa I-a Play off si Play out Liga C
Jocurile pentru promovarea în Liga B demarează în acest week-end.

Sâmbătă si duminică sunt programate primele jocuri din ultima etapa a sezonului Liga C in care cele 11 echipe participante în al treilea eșalon valoric al campionatului și-au împărțit cele două serii. Ierarhia în clasamentul din Play off este una inedită, în care ocupanta locului șase din sezonul regulat ABS Decor, a reușit performanța de a se poziționa pe primul loc cu 10 puncte, urmat de fosta lideră a seriei FC Dex Team cu 8 puncte, iar podiumul este completat de MDS Deva care a reușit să strângă 5 puncte. Pe următoarele trei poziții se află Templierii (locul 4, 3 puncte), Cement (locul 5, 2 puncte) și Viitorul Călan tot cu 2 puncte. Echipele din Play off, vor disputa un singur tur în care sunt programate 5 etape, la final locurile 1 și 2 promovează în Liga B. 

Cele patru echipe aflate în subsolul clasamentului, Azaria, FCC Astaldi, Stiinta și Securit Grup formeză grupa de Play out și vor disputa în următoarea perioadă trei etape, în sistem fiecare cu fiecare. Etapa începe sâmbătă (11.05.2019) cu două jocuri. Prima întâlnire este programat la ora 17.00 cu un duel aparent dezechilibrat între FC Dex Team și Cement, urmat de jocul din Play out între Securit Grup și FCC Astaldi. Duminică sunt programate mai multe jocuri la fel de interesante. Primul duel programat la ora 16.00 în care MDS Deva dă piept cu Viitorul Călan, iar de la ora 17.00 Templierii încearcă să învingă ABS Decor. Ultimul joc din Liga C, programează întâlnirea dintre Știința și Azaria.

Va asteptam la Baza Sportiva sa urmarim impreuna o noua etapa interesanta din Campionatul Realsport!

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
3863
12632
154984
121680
2174628
2174628