Au ramasa aceiasi lideri in ligile Campionatului

Campionatul Realsport de minifotbal Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute, de data aceasta fără surprizele mari cu care ne-a obişnuit în ultimul timp. E un semn fie că favoritele şi-au regrupat forţele şi au tratat meciurile cu maximă seriozitate, fie că autoarele surprizelor de până acum nu au mai avut suflu să susţină şi în această etapă acelaşi tempo.

Roben Haţeg câştigă derbyul etapei din Liga A

Aşa cum am tot repetat până acum, două formaţii îşi continuă netulburate parcursul în prima ligă valorică. Distanţa în clasament între Sporting Crişcior şi AS Electroconat faţă de celelalte competitoare este insurmontabilă, astfel încât ele se gândesc deja la faza următoare a întrecerii. Pentru celelalte două locuri care duc în play-off se bat însă trei echipe, iar aici orice deznodământ este posibil.
În meci direct pentru locul al treilea s-au întâlnit Roben Haţeg şi City Taxi, iar Roben a câştigat cu 4 – 1. Cealaltă pretendentă la unul din primele patru locuri, Taylor Red & LPG, a luat trei puncte prin retragerea celor de la Boromir. În rest, rezultate scontate: liderul Sporting Crişcior a învins Comsid cu 7 – 2, iar urmăritoarea sa Electroconat a trecut de codaşa Micro 15 cu 6 – 4.

Rocadă Corona – Mureşul pe podiumul Ligii B

În acest eşalon s-a înregistrat o singură semisurpriză. Mureşul a fost ţinută în şah, 6 – 6, de Universitatea Viile Noi, rezultat care a avut implicaţii la ambii poli ai clasamentului. Universitatea a părăsit ultimul loc, „pasat” retrasei Tinerii, iar Mureşul şi-a pierdut poziţia pe podium. Beneficiara a fost FC Corona, victorioasă cu 7 – 1 în faţa Doctorilor. În celelalte partide liderul Alaska a dispus cu 3 – 0 de Bog XXI, RGI & ECP a luat trei puncte „la masa verde” cu Tinerii, iar într-o dispută de la mijlocul clasamentului Boys Team a învins Grawe Deva cu 7 – 4.

Record nedorit de trei neprezentări în Liga C

Doar două meciuri s-au jucat în cea de-a treia ligă la finele săptămânii precedente. Templierii continuă cursa de urmărire a liderului după 5 – 1 cu Azaria, în timp ce „lanterna” Securit Grup a trecut în sfârşit pe plus la punctaj graţie succesului înregistrat în fţa Ştiinţei, scor 5 – 3. Pe primul loc rămâne FC Dex Team – învingătoare prin neprezentarea lui Astaldi, în timp ce Viitorul Călan pierde un tempo important în bătălia pentru locurile fruntaşe cu primele două clasate după walk-over-ul cu MDS, care s-a apropiat astfel la un singur punct. Cement a profitat şi ea de trei puncte obţinute „la masa verde” din partida cu Rombest.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei, 26.03.2019)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
152
8343
19862
29362
1398066
1398066