Rezultate interesante în cele trei ligi

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a fost una cu multe evenimente. Au fost scoruri strânse în prima ligă valorică, două surprize în liga secundă şi rezultate care au dus la „strângerea” la vârf a ierarhiei în ultimul eşalon.

Sporting a câştigat derbyul din Liga A

Evenimentul zilei de duminică a fost întâlnirea dintre primele două clasate, Sporting Crişcior şi AS Electroconat. Câştig de cauză a avut liderul Ligii A, care s-a distanţat astfel la cinci puncte în clasament de principala sa urmăritoare. Roben Haţeg a beneficiat de cele trei puncte „la masa verde” cu Boromir şi rămâne pe podium, la patru puncte de locul 2 şi la şase de locul 4. City Taxi a remizat surprinzător cu „lanterna” Micro 15, însă acest egal i-a fost suficient pentru a depăşi în clasament pe Taylor Red & LPG, învinsă şi mai surprinzător de penultima clasată Comsid.

Schimbare de lider în Liga B

Două mari surprize s-au consemnat şi în acest eşalon, două dintre ocupantele podiumului fiind învinse (a treia, Alaska, nu a jucat). Fostul lider RGI & ECP a cedat la scor italian, 0 – 1 cu Mureşul, iar Corona a pierdut ca la set de tenis cu Bog XXI, 2 – 6. Principala beneficiară a rundei a fost Alaska, care a adunat trei puncte după retragerea Tinerilor şi a urcat pe primul loc. În rest au fost rezultate scontate, Grawe Deva a trecut dramatic de Doctorii, iar Boys Team a dispus lejer de Universitatea Viile Noi.

Regrupare de forţe pe podium în Liga C

Liderul FC Dex Team a stat în Liga C, în care fără îndoială capul de afiş al etapei a fost întâlnirea dintre ocupantele locurilor 2 şi 3. Viitorul Călan – Templierii s-a încheiat cu 4 – 6, astfel că ambele echipe se află acum la egalitate de puncte şi la un singur punct în urma locului întâi. Pe locul 4 a urcat acum Cement, victorioasă în faţa Ştiinţei, care a profitat de înfrângerea suferită de MDS Deva în faţa lui ABS Decor. Un salt de două poziţii în clasament a făcut Azaria, după succesul la limită cu Securit Grup, în timp ce Rombest rămâne pe 6 după succesul categoric cu Astaldi.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 25.02.2019)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
232
2698
6747
12740
1057094
1057094