Au explodat câteva „bombe” în Campionatul Realsport

Dacă etapa precedentă din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a fost una interesantă, cea de la sfârşitul săptămânii trecute a fost de-a dreptul incendiară. Toţi trei liderii din Ligile A, B şi C au fost învinşi (Viitorul Călan chiar a pierdut primul loc în C), astfel încât se poate spune că am avut parte de cele mai mari surprize posibile. În consecinţă, lupta la vârf în toate trei eşaloanele nu doar că a rămas deschisă, ci a devenit şi mult mai echilibrată.

Rezultate surpriză în Liga A

Două din cele trei meciuri disputate în prima ligă au avut deznodământul neaşteptat. Dacă victoria lui Roben Haţeg cu Micro 15 a fost una scontată, în celelalte partide s-au consemnat mari surprize. Comsid, echipa de pe penultimul loc, a învins pe City Taxi, una dintre pretendentele la play-off, cu un scor obişnuit mai degrabă în fotbalul italian, 1 – 0. „Bomba” din Liga A a detonat însă la ultimul joc al zilei, în care Taylor Red & LPG a trecut de liderul Sporting şi a urcat pe loc de play-off. Electroconat a câştigat „la masa verde” cu Boromir şi s-a apropiat astfel la doar două puncte de lider.

„Revoltă” a codaşelor în Liga B

Ultimele patru clasate din Liga B au obţinut victorii în această rundă – şi cu asta am spus tot. Între „victime” s-au numărat liderul RGI & ECP, învins de ultima clasată Bog XXI (!), la fel ca şi ocupantele locurilor 2 şi 3, Alaska şi Corona, care au pierdut în faţa celor de la Doctorii, respectiv Grawe. Într-un alt meci Mureşul a trecut de Boys Team şi astfel cele două au făcut rocada în clasament pe locurile 4 şi 5. Şi Universitatea Viile Noi a luat trei puncte, fără joc, după retragerea din campionat a Tinerilor.

Schimbare de lider în Liga C

Şi aici am avut porţia de surprize, în nota sfârşitului de săptămână. Viitorul Călan a pierdut nu doar meciul cu Astaldi, ci şi poziţia de lider în Liga C, preluată de Dex Team după victoria cu Azaria. ABS Decor a săltat un loc în subsolul clasamentului după succesul în faţa unei formaţii din prima jumătate a ierarhiei, Cement. În fine, au fost şi două rezultate „normale”, MDS Deva şi Rombest trecând previzibil de Securit Grup şi Ştiinţa.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 19.02.2019)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
276
2742
6791
12740
1057138
1057138