Rundă extrem de interesantă în Campionat

Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi-a derulat la finele săptămânii trecute etape în toate cele trei ligi valorice, iar rezultatele au fost cum nu se poate mai interesante, cu implicaţii majore la vârful clasamentelor. În Liga A s-a produs o regrupare de forţe a pretendentelor la un loc în play-off, concomitent cu o desprindere a liderului, Liga B păstrează suspansul în fruntea ierarhiei după remiza înregistrată în derby, iar în Liga C trioul fruntaş îşi continuă marşul triumfal.

Sporting s-a distanţat în fruntea Ligii A

Sporting Crişcior a avut zi de pauză şi a luat trei puncte „la masa verde” prin retragerea din campionat a fostei mari rivale Boromir. Urmăritoarea sa Electroconat a pierdut întâlnirea cu City Taxi, astfel că diferenţa între primele două clasate a crescut acum la cinci puncte. Ocupanta locului 3, Roben Haţeg, s-a întrebuinţat serios pentru a trece la limită de Comsid, penultima clasată. Şi Taylor Red & LPG mai speră la un loc în play-off, după victoria obţinută în faţa lui Micro 15. Dacă Sporting şi Electroconat nu mai au mari emoţii, pentru celelalte două poziţii din semifinale sunt trei echipe departajate de numai trei puncte, astfel încât orice este posibil.

Alaska şi Corona au terminat nedecis în Liga B

Liderul RGI & ECP şi-a respectat poziţia şi a învins pe Grawe Deva în liga secundă. Derbyul locurilor 2 şi 3 s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, astfel că Alaska rămâne la două puncte de locul 1, iar Corona la şase. Cu acelaşi scor s-a încheiat şi disputa dintre Doctorii şi Universitatea Viile Noi, în timp ce Bog XXI a zdrobit Mureşul cu un 9 – 0 aproape de un scor de neprezentare.

Victorii scontate în Liga C pentru ocupantele podiumului

Primele trei clasate în cea de a treia ligă au obţinut succese la scor: Viitorul 7 – 2 cu Ştiinţa, Dex Team 8 – 1 cu MDS şi Templierii 7 – 2 cu Astaldi, astfel că situaţia în ierarhia din C a rămas neschimbată. Şi retrogradata ABS Decor a demolat Ronbest cu 8 – 0, în timp ce singurul meci echilibrat al etapei, Cement – Securit Grup, s-a încheiat la egalitate  4 – 4.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 11.02.2019)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
263
2729
6778
12740
1057125
1057125